../images/Emo135.gifעונה.
שיר השבוע? סינרגיה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני, תשוקת הנצים, האלופה, כוכב נולד. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בני דודים שלי היפים באו מחו"ל :] תמונות מחר ! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שישי בערב אני יראה אותם שוב ^^ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? גליייידה ( : אדם השבוע? סבתא, דייויד, אורי, נתנאל, גדי וסברינה - דודים שלי. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חחחח, חושה לקרוא ! - S H I R A - אומר/ת: דילב אם את לא פותחת עכשיו סיכום שבועי אני תולשת לך תדגדגן ! - דילב - אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי אמר שיש לי? בואי בואי לצ'אט - S H I R A - אומר/ת: הוא לא עובד לי - דילב - אומר/ת: לא נורא,, אמרתי להם בידיוק על האיומים שלך ! - S H I R A - אומר/ת: D= - S H I R A - אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח הם תמכו [: בי יענו - דילב - אומר/ת: לא.. אבל הם מדברות פה על בולבולים וזה מחרמן את שירלי - S H I R A - אומר/ת: כן זה כמו נקניקייה - דילב - אומר/ת: טוב אני יפתח סיכומון - S H I R A - אומר/ת: יופי [: |מאושר עד הטוטה| - דילב - אומר/ת: זה רק כדי להגן על דגדגני - S H I R A - אומר/ת: הוא ורוד - דילב - אומר/ת: מי? הדגדן שלי? - S H I R A - אומר/ת: כן - דילב - אומר/ת: שחור - S H I R A - אומר/ת: איכ . [הראתה לי תמונה של איש מאוננת לאיש D: - דילב - אומר/ת: איייייייייייייייייייייייכ D: - S H I R A - אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - דילב - אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - דילב - אומר/ת: איך עומד לו D: