סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

MaStuLa76

New member
איכ יש לך דגדגן מכוער .

שיר השבוע? ואולי - עברוש [: פלוגת הצער - אביבוש. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה . ספר\עיתון\כתבה כלשהי?סגנון. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?הרבה דמעות \: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?משהו טוב. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?משהו רע. מה קניתם השבוע?ארטיק . מה אני יעשה חוסכמת כסף לנופק XD אדם השבוע?נופר .. ועוד כמה בנות מהרשמי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "- S H I R A - אומר/ת: הוא ורוד ? - דילב - אומר/ת: מי ? הדגדגן שלי ? - S H I R A - אומר/ת: כן - דילב - אומר/ת: שחור - S H I R A - אומר/ת: איכ .

../images/Emo135.gifעונה.

שיר השבוע? סינרגיה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני, תשוקת הנצים, האלופה, כוכב נולד. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בני דודים שלי היפים באו מחו"ל :] תמונות מחר ! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שישי בערב אני יראה אותם שוב ^^ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? גליייידה ( : אדם השבוע? סבתא, דייויד, אורי, נתנאל, גדי וסברינה - דודים שלי. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חחחח, חושה לקרוא ! - S H I R A - אומר/ת: דילב אם את לא פותחת עכשיו סיכום שבועי אני תולשת לך תדגדגן ! - דילב - אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי אמר שיש לי? בואי בואי לצ'אט - S H I R A - אומר/ת: הוא לא עובד לי - דילב - אומר/ת: לא נורא,, אמרתי להם בידיוק על האיומים שלך ! - S H I R A - אומר/ת: D= - S H I R A - אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח הם תמכו [: בי יענו - דילב - אומר/ת: לא.. אבל הם מדברות פה על בולבולים וזה מחרמן את שירלי - S H I R A - אומר/ת: כן זה כמו נקניקייה - דילב - אומר/ת: טוב אני יפתח סיכומון - S H I R A - אומר/ת: יופי [: |מאושר עד הטוטה| - דילב - אומר/ת: זה רק כדי להגן על דגדגני - S H I R A - אומר/ת: הוא ורוד - דילב - אומר/ת: מי? הדגדן שלי? - S H I R A - אומר/ת: כן - דילב - אומר/ת: שחור - S H I R A - אומר/ת: איכ . [הראתה לי תמונה של איש מאוננת לאיש D: - דילב - אומר/ת: איייייייייייייייייייייייכ D: - S H I R A - אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - דילב - אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - דילב - אומר/ת: איך עומד לו D:

עונה : ]

שיר השבוע? כל מיני :] לא מכירים אותך -הראל מויאל - ניכנס לרשימה,. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סתם כי באלי להזכר בביצפר , זאת העשיה ,. וכל אעלה תמונה התוצאה :] סרט\סדרה\תוכנית TV? נפילים . אחד נגד 100. מונית הכסף . יותר חכם מתלמיד כיתה ו' ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ללא חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כןן היום בכוכב נולד כ''כ נהננתי :] עם חני היפשלי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כןן :] בעזרת ה' , אני מקווה אם ירצה ה' שירה תבוא אלי , ושבוע אחרי זה אבוא אליה ( ;; ועוד משהו :) ,... שלא משנה מה ויום חמישי שוב כוכב נולד :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ללא , לא ניראלי שיש כזה השבוע מה קניתם השבוע? נס טי אפרסק :) ,. אדם השבוע? כרגיל :] שירק היפה שלי :) עולמי אני אוהבת אותך וחניי כ''כ נהננתי איתך א.ש :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo108.gifעונה:]]

שיר השבוע? כל השירים של דנה פאולה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->נופר?תודהה[: סרט\סדרה\תוכנית TV?פבלו ואנדראה,רק אתה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?--- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אין... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?היוםםםם:]יהיה "הנקמה"ב-WWE חחח... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין.. מה קניתם השבוע?אמ..סוכריות על מקל חחח אדם השבוע?באטיסטה,שרון,נופר,אוראל,הדר ואורטל(למרות שהיא לא פה..) ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אין.

lililulu

New member
עונה [:

שיר השבוע? שחק אותה, עוד ארון אחד, לא קל, פיוטה...קיצר כל הדיסק "מציאות נפרדת" של היהודים [; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? משפחת סימפסון
, גמר קופה אמריקה. איכס. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? עוד לא קנינו עיתון היום [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון היה די סיוט, שלישי היה כיף בבדיקות דםD= ואתמול היה יום אחד המצחיקיםD: מממ...יום שבת? נראה מה יהיה
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ביום שני עמית הולכת ל-5 ימים [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מקווה שכלום מה קניתם השבוע? קינדר בואנוP= אדם השבוע? חברה שלי, הוא
חמוד רצה שאני אבוא אליו ביום שלישי, אבל אני לא בבית [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? וואי היו הרבה אין לי כוח לרשום

lililulu

New member
עוד 2 אנשי השבועעעע :)

דניס שחתם בקריית אתא ודגן שחתם בעפולה/גלבוע D;

../images/Emo141.gifעונה לחמדתי../images/Emo6.gif

שיר השבוע? מתוקה=דניאל בן חיים
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אח שלי כפרעליווו
חחח סרט\סדרה\תוכנית TV?סופר נני כוכב נולד והדבר הגדול הבא=]חחח ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ידיעות אחרונות חחח חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ממש חוויה כמעט פתחתי תבטןןן
חחחחחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון ומוצאי שבת=]]] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?צוםםם
מה קניתם השבוע?אמממ לא זוכרת סתם שטויות חחח אדם השבוע?דניאל מורן והדרושש
=] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?וואי היה כול כך הרבה השבוע שאני לא זוכרתתת

../images/Emo141.gifלאאאא../images/Emo6.gif

זה במלון איפה שעשינו לאחי תבר מצווה
כמה שאת נבלה חחחחחח אבל הבריכה שלנו גם ענקיתתתת בססגנוןןןן!! חחחח את מוזמנת=]

../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח לא :p

לא אבוא אליך בשביל בריכה D: בקרוב גם לי תיהיה בע"ה !

../images/Emo141.gifחוצפניתתתתתתת ביותרררררררר!!!!

לא אבוא עליך בשביל הבריכה אה??? אז בשביל מה להשריץץ עוד ילדים אולי????..
חחחחחחחחחחחח בקרוב בינתיםם לי יששש יותר אנוכי לא אזמין אותך!!!!! חצופה שכמותך

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? 9 באב לא שמעתי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? יש כמה ... 1.http://img505.imageshack.us/img505/355/77716803jo9.jpg 2.http://img65.imageshack.us/img65/6413/035di7.jpg 3.http://img65.imageshack.us/img65/6963/036nq8.jpg סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ---- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? פגשתי את הגיים בויז
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? המפגש מעריצים משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מי יעוף מכוכב נולד מה קניתם השבוע? נסטי טילון ולא זוכרת אדם השבוע? אדם , אושרי , ערן וחן אהרוני ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "את יודעת מה יפה ? שתי גברים מתנשקים"

עונה.

שיר השבוע? בואי אלייייי - אביב גפן. אקדחים שלופים - אביב . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קראתי עיתון עדיין . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה של אביב!!!!1 , כוכב נולד [נדב
], הייתי אצל נעמה בבית. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ללכת שוב לכוכב נולד[נדבי
] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא יודעת. מה קניתם השבוע? חולצה של "ועם הזמן" , נסטי XD . אדם השבוע? נדב. נעמה, ואביב גפן. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אני: אני אוהבת אותך נדבוס. נדבי: גמאנייי . תבואי שבוע הבא גם ! D:

למעלה