סיכום שבועי

../images/Emo210.gif עונה באיחוווור :]]

שיר השבוע? הראל מויאל - לא מכירים אותך . יום אחרון - אמיר פיי גוטמן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> תמונה מהממממת :]] סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני, תשוקת הנצים כוכב נולד :] ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ויוה פלוס D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נסעתי לצפווווון :]]] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אין לבינתיים ... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין ... :D מה קניתם השבוע? ארטיקים , אבטיח
, וממתקים [: אדם השבוע? נופר
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבוע טוב [?!]

Rita Z

New member
../images/Emo20.gifמסכמתתת באיחורייי שבוע מהממם../images/Emo214.gif../images/Emo20.gif

שיר השבוע? צפוף של רוני סופרסטאררר[: אשמור את ליבי של הגיימז בויססססססD ; .. הראללללל מויאללללל לא מכירים אותךךךךךךךך. שיר מהמם
בועז שרעבי ולמרותתתתתתת השיר של ליאור נארקיס "אוהבבב..." תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? צירפתתתיייי
סרט\סדרה\תוכנית TV? תוכניות TV: סופר נני כוכב נולד 5 מונית הכסף החיים הפשוטים- עם פארייסס וניקי השולטות דה
מונית הכסף האם אתה חכם יותר מילד מכיתה ו' אחד נגד מאה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? סוף שבוע מפנקקקק בחולללללוןןן. היה פגזזזז+ קניתי שרשרת ורודה וסיכת ראש מהממת אתן לא מאמינותתת+ ביקני ורוד הורססס
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? סיבוב פוזה בשינקין~~!
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? רופא שיניים. בלעכססס בליכס בלוכס מה קניתם השבוע? אמרתי כבר
אדם השבוע? שימי מיאה מורררר
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אז מה אם קנית לי אז מה????"+++ יש לי גליטרים ממש ממש יפים בבלוג:) שבת שלום ומבורךךךךךך!!!!!!!!
[::

../images/Emo175.gifריטטה כפרעע כנסי שנייה . D =

אההההההמ תביאי לי ת'בלוג שלך !!!1 [: דחווווווווווווף . אני רואה את מתה על וורוווווווווד ,
גמניי %$&*&^()*_*^%$# יאאאאאאאאאאאאי ,,, אעעעעעעאעאעאעאעעאעעעא ,,,, ורווווווווווווווווד .
#%%&^*&()_(*)^$@#%$#&*&)*_

../images/Emo20.gifחלאס ,, אז היא מנסה לחקות פאקצה

דיי אתן מתנהגות כמו ילדה קטנה אחחרייה | : זה בכלל לא מצחייק ככה היא ככה היא מדברת . מממה אתן רוצות ממנה ?:S אם היא הייתה פותחת הודעה היינו מתעצבנות היא לא פתחה הודעה פשוט לא מכירה את החוקים ....|: ואת הנהלים אם ניהיה נגדה היא רק תילך מפה ! בואו ניהיה בעדה , שתישאר כאן . היא לאט לאט תילמד מאיתנו . כי אנחנו אילו שצריכות לתת לה ת'דוגמא ומיכל במיוחד את אני הכרתי אותך בוגרת |: ואין בך טיפת בגרות

עונה ../images/Emo3.gif & !

שיר השבוע? השיר החדש הזה של דנה , לאב בוי
, ממ, רוני-צפוף . חן אהרוני - מגדלור [ !!!!!!!!! ]
כל האלבום של אייל גולן , וכמה שירים של הדג נחש . זהו
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד, סופר נני, האקס המיתולוגי, ואחד נגד מאה [ : ! , @ ספר\עיתון\כתבה כלשהי? 7 ימים הכתבה על רוני 3 > חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יומולדת לחברה שלי , בריכה
. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יומולדת לעוד חברה [ : ~ !!!!1 משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? א י ן [: מה קניתם השבוע? הייתי בקניון קניתי מלא דברים ,, .... !! & אינלי כוח לפרט | : אדם השבוע? א - ס - ף
אורנית, אור, לי [ !!!!! ]
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " יוווו , תשבע שאמא שלך אכלה ת'פימו "

עונה

שיר השבוע? שווים רן דנקר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? איו ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ספר הנועזים חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? רבתי מכות עם ילד בשכונה {כמו כול יום} משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לריב שוב מכות משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין מה קניתם השבוע? שני חולצות מזה סוף חבל"ז אדם השבוע?כמו כול בשוע אדם יוסף ציטוט\סקופ\משפט השבוע? המציאות נושכת. לפעמים היא אפילו תשאיר לך סימנים רציניים בישבן...

למעלה