סיכום שבועי

../images/Emo109.gif עונה

שיר השבוע? לא מכירים אותך הראל מויאל \ מגדלור חן אהרוני תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? כל התמונות של ביחוש סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא עברתי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ מה קניתם השבוע? מה קניתי ? ... שניה אני אזכר אדם השבוע? אביחי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "לשלוח לך את זה לאייסי ?"

../images/Emo175.gifעונה .

שיר השבוע? - כמה חסר .
- משהו ממני .
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ---
סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני .
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על מה שקרה יום רביעי . ;[ יש שתי כתבות בעיתונים של הדרום , ואתמול היה בידיעות אחרונות .
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? \:
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא יודעת .
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כנ"ל
מה קניתם השבוע? כלום , נראלי .
אדם השבוע? ---
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ---

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחח עונה D:

שיר השבוע? לא מכירים אותך-הראל מויאל, עושה לי את זה-חן אהרוני כלל השירים של הגיים בויז ושל אדם D: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? my jamaica boy
(1) סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא בלי בתיי D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עשיתי עגיל :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כל השבועע - חחופש D: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ כלום מה קניתם השבוע? מכנס :] אדם השבוע? דילב :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " "אלימות עוברת במעגלים. בעיני היא לא פותרת כלום. יש כוח, ויש אנשים שמנסים להשיג את הכוח הזה.." אמר את זה החתיכוש > > שון פול

עונהה

שיר השבוע? שיקו חייק-טיפה של אושר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולד 5, האלופהה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממממ... אין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתה בת מצווה לחיים שליי הייהה אששש משהו שאתם מחכים לו שיקרה? להופעה בבית שאן אעאעא איזהה כייףף משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין מה קניתם השבוע?2 חולצות מה זה יאפות אדם השבוע?אושרי, וירדנוש שיליי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?שבת שאלום לכולם

../images/Emo20.gifיוו מה את חסרת השכלה?

את עונה לחן ?? או שאת רוצה לענות לסיכום שבועי ? אנייי חלא מביננה

תקשיבי!!

את שירשרת לחן,לא להודעה של הסיכום השבועי. להבא, בסיכום השבועי,את צריכה ללחוץ +הוספת תגובה בהודעה עצמה של הסיכום השבועי או של כל הודעה אחרת. הבנת? לא להתעצבן...

חן XD

New member
../images/Emo221.gif הייתי חייבת .. חחח

זה רק תמונה אחת משהוא היה בישראל :( תסלחי לי אוקיי ? בא לך לעשות לי ? תקפיצי את השרשור גרפיקה ואבקש חתימה ע"י פוטי אוקיי ?

SepteMber Lady

New member
עונההההה!!

שיר השבוע? from this moment תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? Heros ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1!! כאילו דה.........:p חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חתונה של חברה שלי........ תתפלאו היא בגילי!! הזוי אני יודעת!!! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שפיייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםם משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מלחמה:[[ מה קניתם השבוע? לק...מדבקות לציפורניים ועיליונית אדם השבוע? הידידים הכי טובים שלי כפרעליההההההההההםםםםםם

עונה לאחותי ../images/Emo23.gif

שיר השבוע? רוי אדרי-כבד לי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים כוכב נולד 5 סופר נני האלופה הבורר ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אצל דילבב חיים שליי היה הכי כיף בעולם! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר בריכה אם חברות :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון קורס קיץ של שבועיים מה קניתם השבוע? 2 לקים ועיפרון שחור אדם השבוע? אדםם היפה שליי דילבווששקיטה שלי וספירוש צו'צ שלי ונופרי וחןן
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "עזביייייייייייי אותך שטיוות צאי החוצא
"

למעלה