סיכום שבועי

../images/Emo204.gif עונה [:

שיר השבוע? כמה חסר - איציק שמלי, לא מכירים אותך - הראל מויאל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? דניאל בן חיים
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד, ואולפן ערוץ הילדים [גיים בויז D:] ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חופפפפפפפפפפפפפפפפפשששששששששששששש [; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ.. ל'דעעת מה קניתם השבוע? אל זוכרת חיחיחי אדם השבוע? אדם יוסף, דניאל בן חיים, ערן מזור הכט [; ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

lililulu

New member
יאאאאא :]

דניאל בן חיים :) הוא כזה חמוד! אני אוהבת אותו ואת בועז מעודה [או איך שלא קוראים לו
]

עונה

שיר השבוע? כמה חסר - איציק שמלי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכב נולד 5 ספר\עיתון\כתבה כלשהי?איייייייין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?איייין משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?סווף שננהה חופפש גדוווול סוף כל סוף משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אממ .. אין מה קניתם השבוע?חטיפים ורדבוווווול חחחחחחחחחחח אדם השבוע?דניאללי בן חיים ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שמך לא חרוט רק על הסלע , גם בליבי" שבת שלום =]]

../images/Emo108.gifעונהה:]

שיר השבוע? כמה אהבה-גיים בויז. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?---> דילבב?תודהה!!יצא מושלםם!! סרט\סדרה\תוכנית TV?פבלו ואנדראה,רק אתה,סאם סון המתוקה:] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אמ...לא זוכרת.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אני מחכה כבר להיום בלילה חח.. יש "יום הדין" ב-wwe משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?חופש גדוללל:[ מה קניתם השבוע?גומיות חחחחחחח... אדם השבוע?שרוןןן
אוראל,דילב ונופררר:] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אמ.. אין..

../images/Emo210.gif חיים שלי את ../images/Emo99.gif שכחתי להוסיף את מר

*מריה* לאדם השבוע,, היא ה-חשובה מכל!

../images/Emo108.gifחח כפרעלייךךך../images/Emo25.gif

אוראלי? אני אוהבת אותךך!! הלכתי לראות יום הדין ב-wwe חחחחחחח ביושש.. לילה טוב לכולןןן=)

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחח אני ? מה אני קשורה ?../images/Emo6.gif

ובקשרר למה שאמרתי לךך אני חושבתת שכןן , הואא יבואא עודד פעםם חבלל שלא הלכתי לביצפר יום שישי אחרתת הייתי שואל ואומרת לך \:

../images/Emo108.gifחחח מזה מה את קשורהה?

את קשורה ועוד איךך קשורההה!!!
חחח ... ולא נוראא פעם אחרת הוא יגיע ואני ילך לראות אותו... ותודהה באמת תודהה על זה שאמרת לי ..

../images/Emo211.gifעונה=]

שיר השבוע? השיר ההוא מהטיטניק... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אין .. סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חלמתי אתמול על אדם
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ראשון שני- טיול שנתי, יום שלישי-יום חופש מנוחה
, יום חמישי יומולדת לערנייי החתייךך
אה ו..
בן כמה הוא ? כל הגילאים שלהם התבלבלו לי חוץ משל אדם ואושרי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום רביעי חזרתי לבצפר
מה קניתם השבוע? לא זוכרת
אדם השבוע? חניני שלי =] (חני איזה כינוי דפקתי לך
)ודמוש
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"באהבת אמת-רגש לעולם לא מת"=משפט שעובר לי כלללללללל השבוע בראש..

lililulu

New member
הדררר :][:

אני יגיד לך בני כמה הם ערן עכשיו חגג 21 גם אביחי אושרי נראלי 19
אדם 24 ושרון 21 נראה
חחחח ושאלו אותך למה את מחכה/לא מחכה בשבוע שיבוא לא בשבוע שהיה

lililulu

New member
עווונהP=

שיר השבוע? שוטי הנבואה - פנאן [: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני על תגובה מהירה אין לי כוח חעחע סרט\סדרה\תוכנית TV? הכל דבש ספר\עיתון\כתבה כלשהי? "קול יקנעם וסביבה" D;D; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שבוע מדהים:] אתמול היה פשוט מדהים
ונראה מה יהיה היום בערב..! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום שני הופעה של שייגעצ שלישי לא לומדים רביעי מסיימים ללמוד חמישי נוסעים לישון בכינרת
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? להיפרד מהחברה
אני יתגעגע...אבל למי יש כוח להיפגש בחופש?!
מה קניתם השבוע? סנדוויץ' בקפיטריה [: אדם השבוע?
מישהו מדהים שהפתיע אותי ואני הפתעתי אותו אתמול
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "תגידי, נראלך שיש פה מישהו לא שיכור??"XD

למעלה