סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום [::

../images/Emo175.gifעונננה ,, [:

שיר השבוע? איציק שמלי - כמה חסר . ועוד מלא שירים , חחחח . xD תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? סופר נני - חחחח . D; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממ לא יודעת . [; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? טיול שנתתתתי !!!1 אחד ה - טיולים .
גרררר והדיסקו . D= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון - טיול לחיל מודיעין . :][: יום חמישי - מסיימים ללמוד . :][: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מחכה להכול בע"ה . D; מה קניתם השבוע? היום סוכריה על מקל , ואממ ל'דעת . :] אדם השבוע? DJ ג'וני . 3> [:
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " שתי השירים האחרונים , הם בזכות מיכל "
[ מש'ו כזה ] יאאאאאאאאי . D= ------------------------- בו בו בו בוקר טווווווווב !!!!1 ^^ ------------------------- " אואוואוא אהבה פתאום היא מתפרצת " ------------------------- " נשבע לך לא בוגד , בחייאת עיוני לא בוגד " ------------------------- דוואי דוואי .
------------------------- ועווווווד חחחחח . xD

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעונה.

שיר השבוע? הייתכן - דניאל סלומון . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?כפרוווני שלי הוא .
סרט\סדרה\תוכנית TV?אאאין . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? עוד מעט אקרא את העיתונים [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אמממ .... |= לא זוכרת אבל היה משהו. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?האלוווופה !1
\ סיום לימודים ! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?נמנמ אין. מה קניתם השבוע?2 חולצות , אוכל , ועוד משהו לא זוכרת. אדם השבוע?שי-לי!11
,גוגו,דניאל ותומי ..... 3\> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "..שירררה גנבו לחן תפלאפון"

עונה :]

שיר השבוע? האישה של חיי-אדם אהוביי.. חלום עצוב-דנידין שתתעייפי מהעולם-הבויז שליי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?=> סרט\סדרה\תוכנית TV?אממ..האלופה... ספר\עיתון\כתבה כלשהי?על איתי תורג'מןן..[כמה שהוא יפפהה] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יומולדת לדודה שלי... יומולדת לערנוווושששלייי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אממ...כ ל ו ם משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ב צ פ ר...[ש ו נ א ת!] מה קניתם השבוע? ה ר ב ה אדם השבוע?
א ד ם ש ל י
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "מביטה אל תוך עיניו איך זולגות לו דמעותיו.." ש ב ת ש ל ו ם ב נ ו ת ...

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

שיר השבוע? כבד לי - רוי אדרי. כמה חסר - איציק שמלי. הייתכן - דניאל סלומון. מגיע לי אותי - סינרגיה. יחד נתגבר - סינרגיה. אלפי זוגות עיניים - סינרגיה. כל השירים של סינרגיה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> תראו את הציפורניים שלי.. ת'פראנצ' :] - עשיתי גם לנופר סיימתי ללמוד [: סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים. כוכב נולד. סופר נני. D: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?
סיימתי ללמוד מניקור פדיקור - עיצוב ציפורניים (:)
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כן אבל אני שומרת לעצמי ( = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לימודים |: מה קניתם השבוע? 3 לקים. מכחול דק של הציפורניים. אוכל סיני D: אדם השבוע? נופר - חן - שחף [ : , 3> . ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "הכל קורה ל-ט-ו-ב-ה" !! [:

עונה.

שיר השבוע? ברי סחרוף,אביב גפן,מוניקה סקס
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? עוד מעט נקרא עיתון.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שנעמה כבר תבוא
לסיים בצפר.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לריב עם האנשים הכי חשובים לי בעולם!11 :[ מה קניתם השבוע? כפכפים,מכנס,קשת לשיער. אדם השבוע? נועם. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "נו המורה, שיעור אחרון..אל תלמדי בואי נזכר בחוויות מהשנה.. רוצה להזכר בחוויות? פתח את המחברת.."XD

../images/Emo20.gifעונה +מסכמת בחייוך../images/Emo13.gif

שיר השבוע? מללא ואין לי כוח לפרט תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > נייס אעאע סרט\סדרה\תוכנית TV?כוכבס נולד , ספר\עיתון\כתבה כלשהי?לא חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?המוון , עם דילללב וחן
ועעם שיירה החיים שליי שיחות מצחייקות שירה אני אוהבת אותך כ'כ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ברוור חופש גדולל
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?חחחח אייין שבוע נחמד בעזרת ה' מה קניתם השבוע?נאממ מה קניתתתי ,,,.. 2 חולצות ,, אדם השבוע?שיירה ! ? שייירה אניי מאוהבת בך חיים שלי ותיזכרי שהכל הכל קורה לטובה .. ו. 29.8 זה התאריייך שלנו כפרהה עלייך , אני יראה אותךך ,, ושתידעי לך שאת תמייד תמייד מוזמנת אליי חיים שלי הדלת תמייד פתוחה ! אניי אוהבת אותך הכי שיש לא משנה מה ,. דייילב וחן? זה היהה השבועע הכיי מצחייק שהיה לי הי פעם
אווהבת אותכם 3 > ציטוט\סקופ\משפט השבוע?זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יסתדר , כןן כןן זה היה 9 תילתן אדום
, חחח אני כזאת שטנייית בזמן האחרון

../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אעלק "הייי פעם" איזה מפגרת אומרים איי פעם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה 9 תלתן D:

../images/Emo20.gifחח כיי כתבתי את זה פעמיים הוא לא רצה לישלו

חח לי את התמונה אז כתבתי מהר
חחח D:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifיאו נופרי .... ../images/Emo23.gif

תודה נופרי,באמת ...
לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך . |= אני אוהבת אותך .!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifואני אותך חתיך קטן . ../images/Emo13.gif

רוצה שאעלה את תמונתך עם הלשון והבנייה?

למעלה