סיכום השבוע

super girl 15

New member
../images/Emo27.gifסיכום השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

09.07 - 15.07 יש לי הרבה דברים להגיד על השבוע הזה... אבל אחד הדברים הדחופים שרוצים לצאת לי מהנשמה זה... פישול עם המפגש!... היה מפגש... אני ליזי, ועוד ידיד שלה...
היה כייף!!! חולצות עוד לא הגיעו... סתם הסתובבנו בת"א (שוב...) וגם מעיין היתה צריכה לבוא ולא באה, כי זה היה כמה שעות לפני שהיא טסה... (היא עדיין בחו"ל?! מתי ההופעה של דפש מוד שהיא נסעה אלייה..? לאיפה היא בכלל טסה?!
) בקיצור... היה.. חביב... בקשר לחולצות לא נורא... מתישהו יגיעו... ויום חמישי המסיבה... אנחנו ניהיה שם... אנחנו נקבל חולצה...
הידד!!! מה הדבר שמחק לי את החיוך?! ה מ ל ח מ ה ! ! !...~
!@#
#$%
%^&*
*?!@#$%^&*)
ממתי המצב הביטחוני התחיל לעניין לי את הצורה?! הוא התחיל עם התחלת החששות שהמצב יגרום חס וחמסה חמסה טפו טפו טפו לביטול ההופעה...
הדיון שנפתח על המצב הביטחוני העלה לי את סף הדמעות, איבדתי שפיות ונכנסתי למצב טראנס אנטי תקווה... אבל איכשהו הכתבה במעריב החזירה לי את ההחשק לחיות... (תודה הגרוש
)... ותודה גם לאלה שבדיוק כמוני ממשיכים להאמין שהופעה אכן תתקיים... חוץ מליזי שאני צריכה להרגיע את הבכי שלה במסינג'ר שהכל יהיה בסדר, הם עדיין לא ביטלו כלום... (הם גם לא יבטלו כלום... אין טעם לרחמים עצמיים...) וסתם יענו המשכנו להציף את הדיון בסידור הסירסור של הלהקה... ובין היתר אני צריכה להגיד תודה גם לצביקה שלא שכח להזכיר על ה100 כרטיסים המפוזרים ברייטינג שמפוזרים ברחבי ארץ ישראל...
(הרגשה ציונית) וכמובן ש...
לא זכיתי בכרטיס.. אבל עדיין יש לי את הכתבה.. שמחתי לשתף אותכם!!!
קבלו... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=81805553 ובנוסף... The Ice Princess נותנת ב.. סוג של...
... אני לא מדברת על להקה האמת.. אני מדברת על תופעת הVOD... תושבי ארצנו שמגדלים HOT
"ב - HOT VOD בקטגוריית מוזיקה והופעות חיות, ישנה קטגוריה שנקראת "דפש מוד" ... ובתוכה אתם יכולים לגלות שלוש הופעות באורך מלא מהמוצלחות של דפש מוד (בינהן ה - 101) ולא סתם, בחינם ! תהנו !" כמובן שיש גם את "Devotional" ואת ההופעה בפריז...
ואנחנו ממשיכים לספור 18 ימים עד ליום הגדול.. ואני מקווה שכולם בדיוק כמוני מפנימים את זה טוב טוב שהוא אכן יתקיים!!! ויום חמישי מסיבה בקולטורה אל-תשכחו... ה-100 הראשונים שמגיעים מקבלים חולצות דפש מוד... ובין היתר יחלקו איפודים של דפש עם קליפים ותמונות למיניהם... http://www.depechemode.co.il/forum05/forum_posts.asp?TID=12884&PN=1&TPN=1
חרישת השבוע...:
Enjoy The Silence
The Sweetest Condition
Personal Jesus
Sister Of Night (
)
Only When I Lose Myself
Higher Love
Stripped
Freestate
Precious
Suffer Well
John The Revelator
Fly on the Windscreen
Leave In Silence
חדשים...:
meytal8 - ברוכה הבאה מיטל
Blackshift
חתלתולה נסיכותית - שהיא כאן עקב הדיון על ה"מצב הביטחוני" שהידרדר לסירסור הלהקה
בין היתר עם ה-
הגיעו גם:
Speak and Spell...
שבויה בנדודי שינה... (
והם מחזיקים VIP...) בקיצור...
בורוכים תיהיו!!!
אסף אתה כבר מכיר את הפרוצדורה...
לנעוץ...
בינתיים אנחנו ממשיכים לספור את הימים להופעה...
וממשיכים לספור את השעות עד למסיבה...
ואולי גם אחרי ההופעה מתישהו באמצע אוגוסט נעשה כמו שהדר אמרה איזה קומזיץ חמוד כזה בחוף בערב...
שיהיה שבוע מושלם לכולם!! תפסיקו לדאוג... הופעה תתקיים!!! במיוחד את ליזי.. אני יודעת מה את מרגישה
גם אני עברתי את הדאגות האלה.. אבל עברתי... ועכשיו אין יותר אופטימית ממני...
אוהבת את כווווווווולכם!!! אל תשכחו שבועה הבא בערוץ 5 (HOT) מתחיל הספיישל של דפש מוד עם ההופעה 101...
בהביי

meytal8

New member
אחלה..../images/Emo70.gif

אחלה של סיכום.. לדעתי זה רעיון ממש מצוין לעשות לכל שבוע מן "סיכומון". תמשיכי כך

super girl 15

New member
../images/Emo9.gifבמשך 7 שבתות...

ב.. שורה הזזה הזאת למעלה... את יכולה לראות את ה-5 האחרונים... עוד מה-10/06/06... שעדיין ספרנו 53 ימים להופעה...
אחחח... היו ימים טובים...

שירשורי סירסור זה אני...../images/Emo54.gif

חכי, חכי, כשג'וני דפ ייפול לי בידיים, שום אישה צרפתיה לא תקבל אותו בחזרה אחרי מה שאני אעשה לו... <אופס שכחתי להחליף כינוי, זה עכשיו הפיצול המרושע שלי...>

super girl 15

New member
../images/Emo122.gifככה את אה?!

חחחחחחח מבלבלת אותי עם 2 ניקים אה?!
תתבישי לך!!

חחחח../images/Emo54.gif

אם חושבים על זה, יש להם את אותה משמעות, וגם... תמיד יש
למען הסדר הטוב... לא נראה לי שיש כאן עוד חתולים <אם אני טועה לתקן אותי> ולכן.. אין לי מושג כבר איבדתי את מה שרציתי לומר...
לא יודעת... <שיכורה אחרי עבודה>

למעלה