super girl 15
New member
../images/Emo27.gifסיכום השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif
18.06.06 - 24.06.06 אהלןןןןןן...
חחחח טוב.... מהיום אנחנו ממשיכים ליספור 39 ימים עד ליום הגדול... שראיתי בערוץ 11... ובערוץ 22... חדשות [
לא זה לא רגיל אצלי...] מה שקורה בהופעה של רוג'ר ווטרס... לא יודעת מה עבר לי בראש..
יענו... כן... גם ההופעה שלנו תיהיה כזאת... יהיה מפוצץ אנשים... ו... ה... ראיתי מה עשו לגינת החומוס המסכנה...
שתלו בא במה... ומסביב שערים למיניהם... אני מקווה שבפארק הירקון זה לא יהיה דומה לזה... למה
אוקי אני אנסה להסביר...
אמממ... אני... נכנסת משער 1... מה שעשו בנווה שלום זה.. הם.. בדיוק מול שער 1 תקעו דוכן מזון... [
WTF...???]... איך אני אוכל לתפקד?! יענו... אני אבלה שם מהבוקר... רק בשביל להיכנס ראשונה בשער ולהתחיל לרוץ לכיוון הבמה... אבל יהיה שם איזשהו דוכן אוכל שיעצור בעדי... חיי האומללים!!!
אבל אני אופטימית...
בכל זאת... למה להם?! בקיצור... מי שבאמת עשתה לי את השבוע זאת מעיין... (Flippy)
אמממ... לא מעודכנים...? למעיין יש תוכנית נוער ברדיו ברשת א' באולפן בירושלים... אמממ.... מה שהיא צריכה זה... 4 מעריצים של דפש מוד בגילאים שונים... 3 מהם יבואו לאולפן ו-1 יהיה על קו טלפון... וזה למה..?! כי היא מנצלת את זה, וכמה ימים לפני ההופעה היא מתכננת לעשות ברשת א' ספיישל דפש מוד... ואני מעיין את צריכה להפנים... שאני אבוא לאולפן...!!!
יענו... בשבילך הכל!!! חחחחחחח....
אממ... עוד משהו...
מסיבה...
ב-29.06.06 יום חמישי... במועדון VOX בתל אביב... רחוב יגע כפיים 2... כולכם בבקשה שמה בדיוק ב-12...
ויש עוד דבר אחד שלי באופן אישי עושה שמח בנשמה...
הזמנתי תDVD' של Devotional מחנות בקניון אשדודי... הידד..
רק הבעיה.. ש.. זה.. מחנות בקניון של אשדוד...
לפני 3 חודשים הזמנתי משם את Ultra ואת Violator ומה..? עד היום לא הגיע... זה קצת בעייתי עד שההזמנות מגיעות ליעדם... ומה יותר גרוע מזה?! שהמוכר.. בכלל שכח את ההזמנה שלי...
נאמממ.... הלכתי לקניון אחר... באשדוד לא חסר... בקיצור... כמו שאומרים.. הגיע הזמן... פינת ה-
של הגר...
והפעם עלו בגורל -
De/Vision
והשיר המומלץ (היה קשה לבחור אחד, אבל הוא ב-א-מ-ת מעולה):
heart shaped tumor ועוד כמה מומלצים...:
your hands on my skin (ברמיקס של beborn beton)
strange affection
i regret (ברמיקס של vnv nation)
we fly... tonight וגם אסף ממליץ:
scars
slaves to passion
you say
foreigner
וחרישת השבוע היא...
Sister Of Night
טוב כולכם כבר צריכים לדעת שזה השיר שלי...!!!
Enjoy The Silence
Walking In My Shoes
Home
FreeState
Higher Love
Stripped
But Not Tonight
חדשים...
לא.. חדשים אין... היתרגלנו... אהההה... ולא לשכוח את ספיישל דפש מוד בHOT... חודש הבא... ואסף...
לא לשכוח... להעיף ת'ישנים => לדחוף ת'חדש... אמממ... תרשום גם את התאריך בסוף...
אז שבוע טוב שיהיה לכוווווווווווווווולם...
אוהבת...
ומקווה לראות את כולכם במסיבה...
אל תשכחו חודש הבא מפגש פורום... 39 ימים להופעה...
בהביי...
18.06.06 - 24.06.06 אהלןןןןןן...