סיכום השבוע

super girl 15

New member
../images/Emo27.gif סיכום השבוע../images/Emo70.gif ../images/Emo37.gif

עוד 53 ימים עד ליום הגדול... ההרגשה של ה"לקום ב-5 בבוקר.... לקחת את האוטובוס עד לתחנה המרכזית בתל אביב... ועוד אוטובוס לפארק הירקון...
ולראות שחצי מדינת ישראל כבר מתנחלת שם מהלילה שלפני.... ולהתחיל לבכות שיש אנשים לפנייך בתור.. ואת לאט לאט מתחילה להפנים את זה ששורה ראשונה את לא תהיי..."
אבל.. למה?! למה לי להתעסק עם זה עכשיו?! גם המזל שלי, יכול להשתנות ב-53 הימים הבאים... זה הגיוני... חבל שהסיכוי אפסי!
בקיצור... ביום ראשון שבוע שעבר הייתה לנו את ההופעה הקטנה ב-MTV... אלוהים זכר אותי.. בגלל זה גם הצלחתי בהקלטה חחחחחחח.... יום רביעי... נפרדנו מרשף שהיינו רגילים להיתעלמות שלו מאיתנו וקיבלנו בברכה את אסף שנכנס בתור המנהל החדש של הפורום...
אסף... סומכים עלייך... ובטוחים שתצליח! אוהבים אותך...
רק כמה בקשות קטנות והרשימה די קצרה...:
דבר ראשון... לנעוץ את השירשורון המדובר של The HIStory Ghost על משרדי הכרטיסים שמפוזרים בכל הארץ בשורה הזזה הזאת מלמעלה... בבקשה:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=78425762
אם אפשר וזה נראה לי די שימושי אם תדחף לשם גם את השירשור ימי הולדת... הינה זה בא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=78670733
לתקוע בבקשה גם את השירשור המסינג'ר \ איסיקיו של advasoly הפתוח לציבור הרחב... (בבקשה! לא לשכוח להשתתף!).
חוץ מזה גם יום חמישי אסף זה שחגג יום הולדת
וקיבל מאיתנו את מיטב הברכות... עד 120+
... ממממ.. חוץ מהשירשור מסינג'ר איסיקיו של advasoly... היא הביאה עוד רעיון מבריק... במשך השבוע אתם תשלחו לה במסרים שם של אחד מאיתנו שאותו אתם רוצים להכיר טוב יותר... לדוגמא... לשלוח לאדוה מסר עם השם שלי
ולבקש שאני יהיה המרואינת של השבוע הבא... משהו כזה כמו..."ראיון שבועי"...
בקיצור... הראשון שעלה בגורל היה אסף שהוא בכלל אישיות חשובה כאן בפורום... אם בא לכם לשאול את אסף משהו... אז בכייף שלכם...
בבקשה:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=79561506 ולא לשכוח את המסרים לאדוה!!! יש גם את השאלון השבועי שהיא עשתה... יש באפשרותכם גם לענות...
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=79561839 ועכשיו לנושא אחר...
ה-"
" של הגר... כל חובב דפש מוד חייב להכיר אותם... "Wolfshein"...
Wolfshein - Find Youre Gone
משהו טוב בתור התחלה... reach out and touch ממליץ על The Sparrows and the Nightingales עם כבר אנחנו בקטע של Wolfshein...
והינה מגיע הסיכום...
חרישת השבוע...
Only When I Lose Myself
Walking In My Shoes
Halo
Freelove
It's No Good חדשים...
ואיי.. אין חדשים השבוע..
לא מגניבב.... ממ.. טוב נו... בקיצורררר.... שבוע טובבב לכולםםםםםםםםםםםם!!!

הגר26

New member
תהיי בריאה, נשמה...

חשבתי שאני מדברת הרבה
סתם! זה אחלה דבר, מותק. אבל יש משהו שלא הבנתי... מה הקטע עם ה"ראיון"? אם רוצים לדעת משהו על מישהו, אי אפשר פשוט לשאול אותו במסר, במקום לשלוח מסר ל-advasoly ולבקש שהוא יהיה מרואיין? ומה קורה אם מישהו מבקש לדעת עליי משהו, לדוגמא, ובו זמנית מישהו אחר מבקש לדעת משהו עלייך למשל? מי אז "המרואיין"? לדעתי - לזה נועדו מסרים אישיים. מה שכן, אם רוצים, אפשר לעשות "שאלון היכרות" קצת יותר נרחב ממה שהיה עד עכשיו (ובבקשה בלי שאלות מביכות מדי!
).ובנוגע לחרישת השבוע... אני גיליתי מחדש את Flexible, והגעתי למסקנה שזה השיר הכי מזיז את התחת ששמעתי והוא פשוט כייפי לאללה! וזהו!

super girl 15

New member
חחחחחחחח זה מסורת הסיכומים האלה...

ואין מצב שאני עושה אותם מתומצתים....
בקשר לראיון.. וואלה לא יודעת..
חחחח את ראית את הדיון שדוה פתחה על אסף?
קיצר היא חשבה לעשות אותם כל שבוע..

super girl 15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קיצר... סלחי לי על היותי סנילית..

הגר26

New member
../images/Emo12.gif איזה עלבון!!!

לי זה רושם "ללא תוכן"???? לי??????? טוב, אמרתי שזה לא נחשב סנילית. נתקלתי במקרים חמורים יותר

הגר26

New member
"ללא נושא"... אויש, מפגרת

ואני עוד משרשרת את עצמי בלי הפסקה

little 14

New member
מה זה ממש ניהיה פינה קבועה אצלך

יפה יפה לוקחת יוזמות בימקום שאני יתחיל לחפש שירשורים חוץ מזה ניראה לי שעלית על פינה חדשה שאני אאמץ אותה ...... "חרישת השובע" כל אחד מוזמן לשרשר אילו שירים הוא חרש השבוע ואצלי: Blasphemous Rumours But Not Tonight Condemnation Fly On The Windscreen Higher Love Home Insight Mercy In You John The Revelator

super girl 15

New member
../images/Emo122.gifרק עכשיו שמתי לב..

התרגלנו אהה.. קיצר מה שאמרתי זה ש.. כן אכן פינה קבועה.. והחרישת השבוע כל שבוע הייתה.. רק זה שאף אחד לא שיתף פעולה..
חחחחחחחחחחחחח

הגר26

New member
ראית?!?!?!

נכנסת לטאגליינס!!!! כל הכבוד! השלב הבא של ההשקעה זה להכנס מאחורי הקלעים בהופעה

הגר26

New member
../images/Emo6.gif

טאגליינס זה מה שקראת לו אתמול "השורה הזזה הזו מלמעלה". השרשור הזה הוכנס לשם. איך להכנס מאחורי הקלעים?! אם הייתי יודעת...

super girl 15

New member
עההההההההההההה... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אל תדאגי חשבתי על הרבה דרכים..

הגר26

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

מיותר לציין שכמעט בכולם אני עלולה למצוא את עצמי בקלבוש

למעלה