super girl 15
New member
../images/Emo27.gifסיכום השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif../images/Emo124.gif
23.07-29.07 אם תעשו חישבון מהיר תבינו שזה ממש מיוחד החפירה האחרונה שלי לפני ההופעה.. ומכיוון שיש לי המון המון המון שטויות לספר ולפרט. אני אעשה את זה קליל וקצר... אהה.. ומה שאתם הולכים לקבל שבוע הבא זה רק צרחות התפרצויות והקפצות על ההופעה שהיתה ועל המסיבה ועל.. ה.. ה... כל ה.. מרטין... דייב... התחת של דייב..
חחחחחחחחחחחחחחח טובב.... יום ראשון...
יום הולדת למרטייןןןןןןןןןןןןן
מזל טובבבבבבבב...!!! אמממ... המבצע של HOT ו-Ynet היה כל השבוע נכון?! ברכות לכל הזוכים...
(אפילו שאני היתי ממש קרובה... טעות באחת האותיות..
קורה...) תודה לצביקה שעשה סדר..: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=82539493 יום רביעי היה את המסיבה דארק "1984" (אני שמעתי שהיה כייף כייף כיף... ואני לא היתי שם..
) ותודה לצביקה גם על היוזמה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=82661489 השערים שכולם נכנסים... ותודה לי שגיששתי וחיפשתי ומצאתי.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=82575140 הנה הסידור של פארק הירקון החדש.. (דרך אגב.. יום שני אם בא לכם נפגשים בשש בערב ליד הבמה בפארק...
) טוב והדבר הכי הכי חשוב שכולם צריכים להיות בעינינים..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1447&msgid=82575140 הAftesShow Party
...!!!!
DEPECHE MODE Official AfterShow Party 03.08.06 אחרי 25 שנות פעילות, דפש מוד מגיעים לישראל להופעה היסטורית מול כ-50,000 איש בפארק הירקון, ביום חמישי, 3.8.2006. עבור רבבות מעריצים מגילאים שונים זוהי סגירת מעגל והתגשמות חלום לראות את דפש מוד מופיעים על במה בישראל... מיד בסיום ההופעה, מועדון דפש מוד ישראל, בהפקה חסרת תקדים, מקיים את מסיבת ה-After Show הרשמית במועדון ה"קולטורה" בשיתוף עם מועדון ה"בארבי" הצמוד, ומארח את חברי להקת דפש מוד במתחם VIP מיוחד שהוקם לצורך העניין. המתחם תוכנן ועוצב ע"י מעצבת פנים וכולל פינות ישיבה, בר פרטי ומאובזר, כיבוד ועוד. המתחם מאובטח כמובן לגמרי ע"מ לשמור על הסדר. במהלך המסיבה, בתיאום והסכמת חברי הלהקה נפגיש מעריצים בצורה מבוקרת לצורך מפגש קצר, צילומים וכד'. לרגל האירוע, מועדון ה"קולטורה" ומועדון ה"בארבי" הצמוד יהיו מחוברים ע"מ לקלוט את כמות האנשים הרבה הצפויה להגיע ו-2 הרחבות יתפקדו עם מעבר חופשי. הרחבה המרכזית לובשת אף היא תפאורה מיוחדת ומקצועית עבור האירוע החשוב. במתחמים מחכים לכם 5 תקליטנים - DJ אורן שריג, DJ אבנר פרידמן, DJ שחף שוורץ , DJ טל ארגמן (1984) ו-DJ צח זמרוני (1984) שינגנו Depeche Mode, שנות ה-80, גל חדש ואלקטרוניקה טובה...על מסכי וידאו ענקיים נקרין קליפים והופעות חיות. בנוסף נחלק לכם המון פרסים הכוללים דיסקים רשמיים שהוקלטו מההופעות ע"י Live Here Now, אלבומים, סינגלים, יחד עם אלכוהול מתוגבר, כיבוד קל ועוד... מסיבת ה-AfterShow הרשמית - מועדון דפש מוד ישראל מארח את חברי להקת דפש מוד. יום חמישי 03.08.06 מייד בסיום ההופעה בפארק הירקון מועדון ה"קולטורה" – הרצל 154 פינת קיבוץ גלויות, תל אביב (הכניסה מסביב דרך ה"בארבי"). מחיר כניסה: 30 ש"ח לרוכשי הכרטיסים דרך המועדון 50 ש"ח מחיר רגיל אין הגבלת גילאים פרטים נוספים בדואר האלקטרוני: [email protected]
תודה רבה רבה להגרוש..
ועוד משהו...:
לכל הירושלמים ואלו שאין להם בעיה להגיע עד לשם ערב דפש מוד והרבה הרבה ויסקי... ביום שני, ה-31.7.06, החל משעה 22:30 ב-no? חצר פיינגולד, רחוב יפו 31, י-ם
אוקי... התכנית של מעיין.. כולם יום שני שעה 15:00 פותחים רשת א'... יש ספיישל דפש מוד!!! אני יהיה שם.. (רינת נרדע ברדיווו
עחעחעחעחע...) וכמובן אורן ואבנר על קו הטלפון.. למה לכם לפספס?!
לא לשכוח אסף
להוסיף, לנעוץ, לתקוע למעלה...
חרישת השבוע...
The Sinner In My
Nothing's Impossible
Personal Jesus
Only When I Lose Myself
Enjoy The Silence
Its No Good
Walking In My Shoes
One Caress
Policy Of Truth
Clean
Home
Love In Itself
Sister Of Night
חדשים...
Sivan1b
Tauwasser
LadyHether
ברוכים הבאים!!! טוב... תארגנו את עצמכם ל4 ימים הבאים והאחרונים... אלה הולכים להיות לילות ארוכים..... תהנו מהם!!! אני אישית לא מאמינה שהגענו לרגע... אבל הגענו...
שיהיה סוף שבוע מושלם... כי שבוע הבא אנחנו כבר ניהיה באפטר פארטי... אוהבתתתתת...
23.07-29.07 אם תעשו חישבון מהיר תבינו שזה ממש מיוחד החפירה האחרונה שלי לפני ההופעה.. ומכיוון שיש לי המון המון המון שטויות לספר ולפרט. אני אעשה את זה קליל וקצר... אהה.. ומה שאתם הולכים לקבל שבוע הבא זה רק צרחות התפרצויות והקפצות על ההופעה שהיתה ועל המסיבה ועל.. ה.. ה... כל ה.. מרטין... דייב... התחת של דייב..