סודות הרוח

leeloo

New member
../images/Emo27.gif סודות הרוח ../images/Emo37.gif ../images/Emo2.gif

אני לא סובלת את השם העברי שנתנו לסרט הזה לכן נקרא לו בשמו המקורי- "staire of echos" סרט מדהים במיוחד, ומי שלא ראה אני ממליצה עליו במיוחד. בייחוד בגלל שאני חובבת של סרטי אימה, בייחוד כאלה שיש בהם מן העל-טבעי (רוחות וכאלה) כי זה הכי מפחיד. הסרט הוא פחות או יותר בסגנון החוש השישי, אבל בחוש השישי הילד עם החוש השישי אינו מתמקד בסיפור אחד ומיוחד, אלא רק לבסוף הוא מפסיק לפחד מהרוחות ומתחיל לעזור להם. בסטייר אוף אקוז הסיפור קצת שונה. מסופר על ילד שרואה רוחות, והוא כל הזמן מדבר עם מישהי בשם סמנתה. ההורים כמובן חושבים שמדובר בחברה דמיונית. יום אחד ההורים יוצאים למסיבה ובסופה אחותה של אישתו מספרת שהיא עומדת להיות מהפנטת מקצועית, והאבא מציע לה להפנט אותו. היא מהפנטת אותו, ומאז שום דבר לא כמו שהיה. האבא מתחיל לקבל חזיוניות וכל מיני קטעים של משהו נוראי שקרה לאותה רוח שמדברת עם הילד- סמנתה. הוא מנסה לגלות את מה שקרה לה כדי שתעזוב אותו במנוחה, ולבסוף כשהוא מגלה מה קרה, הוא גם מגלה שורה של שחיטויות ו-cover ups. עם קווין ביקון בתפקיד הראשי.
לילו

חזיר בר

New member
את תהני ממדור תרבות של העיר

הם באופן קבוע מתעצבנים על שמות עברים של סרטים ומקפידים לקרוא להם בשמם הלועזי אם השינוי הוא בלתי נסבל,כמו "המלאכים של צ´רלי" למשל. (העיר של ת"א כלומר,העיתון מספר 1 בארץ)

Chot

New member
יועאו!

זה נשמע ממש מגניב מי עוד משחק שם?

רק קווין בייקון

הוא השחקן היחיד שבאמת מוכר שם. אבל, כמה שהסרט היה טוב, הוא פשוט "החוש השישי" שכזה. אבל עדיין - אני חושב שזה היה סרט האימה הטוב ביותר שראיתי (ואני ראיתי את כל סרטי פרדי קרוגר ביסודי וצחקתי).

למעלה