מצעדים

dor307

New member
../images/Emo27.gifמצעדים../images/Emo37.gif

בילבורד: BUTTENS עלה למקום 12
ב I TUNS הוא עלה למקום 4,אבל אחריו במקום 5 נמצא ג'ון מאייר והשיר החדש שלו שעולה במהיות וסביר להניח שיעקוף אותו,אבל(!) כרסטינה(מקום 3) ונלי(מקום 1) יורדו הרבה בהורדות השבוע(בעקיר בגלל 4 ליולי אבל עדין PCD עלו במכירות) הפער בין נלי לבאטונס גבוה (מעל 40 אלף הורדות) ובין כרסטינה זה 21 עשרת אלפים הורדות,ככה שיש סיכוי גבוה שהן יעלו ל3(או ישאו ב4 כאשר ג'ון מאיר יעקוף אותן). מבחינת אייפלי,באטונס מקום 12 בפופ,מחר(או יותר מאוחר היום) הוא יעקוף את ניק לאשי ויעבור למקום 11,8 שירים בטופ 10 הם אם עליה בספינים,אז להכנס לטופ 10 יהיה קשה. אבל לבנות צפויות השבוע שתי הופעות טלוזיוניות(שאני יודע עליהן) בארה"ב וזה בטח יעזור גם מבחינת הורדות וגם אירפלי. PCD מנצל שבוע מכירות נמוך ונמצא במקום ה18,שהוא כבר מחר 1.7 מליון-בשבעות הקרובים הוא יעבור את ה2 מליון. בריטניה: באטונס יורד למקום ה6-לפי מידווקס הוא אמור להשאיר בערך באותו מקום,אולי ליפול מקום או 2 אבל להשיאר בטופ 10. אחרי שלפני שבוע PCD הגיעה למיקום השיא שלו 7(אחרי שבוע מלא הופעות ציבוריות של הבנות בברטניה),הוא ירד השבוע ל10 ושוב לפי המיידוויקס לא צפוי לשנות מקום(עליה או ירידה קטנה,של מקום או 2). אז אני מקווה שזה קצת ישמח אותכם,בערב אני אעדכן משאר אירופה.(אם למישוה יש עוד עידכונים שיפרסם)

patito ƒeo

New member
אני אכתוב עוד.. שתהיה מרוצה :)../images/Emo107.gif

באוסטרליה ביפ מקום 37 בניו זילנד ביפ מקום 9 באוסטריה ביפ מקום 33 בגרמניה מקום 40
זהו. שמחה שיכלתי לתרום משהו. [או שלא]

dor307

New member
עדכונים:

בריטניה-מיידוויקס: PCD-15 באטונס-11 ארה"ב: PCD-13(עליה מ18) מכר 42אלף שבוע הבא הוא ימכור מעל 1ץ8 מליון סה"כ בארה"ב באטונב-הורדת: עלה למקום ה4 עם 62אלף (מכר יותר מהאלבום)וצפוי להכנס לטופ 10 בהוט100. גרמניה: PCD-6 איטלה: באטונס-18(עלה מ21) צרפת: בייפ-10 שוויץ: בייפ-13 קנדה: PCD-14 הולנד: PCD-19 אוסטרליה: PCD-16 ניו זילנד: PCD-4 באטונס-1(!!) אירופה כללי: 8 עולם כללי: 11(יעלה מחר לטופ 10 בטוח!)

למעלה