מספר הבהרות.

../images/Emo27.gif מספר הבהרות.

תמונות המכילות עירום, אקט מיני מוקצן, תמונות פרובוקטיביות ותמונות שנועדו לפגוע במזיד במשתמש - ימחקו לאלתר. אני מודעת לעובדה שיש כאלה שאינם לוקחים חלק פעיל בפורום, בשל העובדה שפורסמו כאן תמונות השנויות במחלוקת. אם אתם רוצים להמשיך ולפרסם תמונות - כבדו את זכותם של גולשים אחרים שאינם מעוניינים להתקל בתכנים לא הולמים. אמנם פורסמו כאן תמונות בעלות רמיזות מיניות קלילות עד בינוניות, אך בכל לשון של בקשה - השתדלו להמנע אף מהן, כיוון שרמיזות אלו יכולות להתפרש באופנים שונים.
כמו-כן, הודעות בעלות תכנים פוגעים, מאיימים, מסיתים, גזעניים, מגדפים, גסים וכד' - נשללות לכתיבה וימחקו באופן מידי.
אין לדבר על הורדות בפורום, כלומר, תוכנות שיתוף למיניהן, קישורים לקבצים לא חוקיים ובכלל הפרת זכויות יוצרים - מהוות עבירה על החוק ויוסרו.
לפני תוכן הודעה הנוגע לפרק שלא שודר בארץ, יש ליידע ע"י השמת האמוטיקון
- |*ספוילר| (ללא הכוכבית) - בנושא ההודעה. במדה ורק חלק מתוכן ההודעה עוסק בכך, יש להוסיף את האמוטיקון ולאחר-מכן מרווח של כ-12 שורות ריקות (אינטרים). השתדלתי לתמצת כמה שיותר עד שהחוקים המלאים יפורסמו. הקפידו להמנע מכמה שיותר עבירות על חוקים שמוכרים לכם מפורומים אחרים, כיוון שהשוני בין החוקים העתידיים בפורום זה ובין היתר אינו קריטי. שאלות, הצעות, הערות והארות בנוגע אל הנאמר, אתם מוזמנים לשרשר לכאן.

anime4ever

New member
../images/Emo45.gif

אבל.... מותר לשים שנון-איי??? ותמונות לא קשורות לסידרה????

אנבי רע!>>

אני אעשה לך גמילת הכחלה או שאמות תוך כדי ניסיון! וזה לא סביר שאני אמות,כי אני גם לא אנושית^^ אם תשמיע פה עוד יאוי אחד אני מבטיחה להוריד אותך יותר^^

לא._. התכוונתי להווריד

מהשורש ורוד>>; טוב טוב,אבל אני גם אוריד אותך אבל לא פה>> לך בקומונה של הצמה של אד או במקום פרטי אחר אני אעשה איתך מ'שתרצה^^

תמשיכו את השיחה הזו במסרים.

אני מאוד רוצה להבהיר את הנקודות שהעלתי, בכדי שלא יווצרו אי-הבנות. במילים אחרות: אין לנצל"ש את השרשור או להפוך אותו לשיחות פרטיות. תודה. ^^"

Envious

New member
בעע, טוב נוו אני כבר רגילה לחוקים

האלה T_T עוד חסימה אחת מפורום ואני מתאבד ;; לא כייף חסימה ;[

anime4ever

New member
נחסמת מפורום?????

איזה?????לא חוסמים את אנבי!!!!!!!!!!!!!! אפילו אם יש כמה רגעים....-__-"

היי! כל הזכויות שמורות!

לגונבים מהמאנגה מפרק אחרון שעוד לא תורגם לעברית ומוחקים קטעים לא מעניינים. אם אתם רוצים אני אמשיך לשים תמונות שלו בצורות מגעילות בקומונה^^ לא בעיה.

המפ, לא ניסחתי את ההבהרות כראוי?

אני מוצאת את התמונה שפירסמת כלא הולמת. כל עוד שהחוקים ימולאו, אין כל סיבה לחסימה. ^^"

לפורום יש בקושי 2 דפים מסכנים XDD

אבל..עוד חסימה אחת ואני להאבד ביחד עם אנבי T.T הנה--------> שונן ^.^

בנוגע לשונן:

בכוונה תחילה לא אמרתי שניתן לפרסם שונן, אך גם לא שללתי זאת. לדוגמה, בתמונה שצירפת יש עירום חלקי ואקט מיני כלשהו. לא כל תמונות השונן כאלו, לכן אני מבקשת שלפני שאתם מפרסמים תמונת שונן, חשבו אם היא עומדת בכל התנאים האמורים. לא מדובר במשהו מסובך במיוחד. איני רוצה להגיע למצב שבו אני אאסור פרסום שונן, כיוון שחלק מהתמונות בקטגוריה זו בלתי מזיקות, ואני בטוחה שתבחינו בגבולות - אם תקדישו כמה שניות של מחשבה, בכדי לחסוך עגמת נפש. בנוגע לפרסום תמונות שאינם קשורים לאנימה המדוברת - כרגע אין לי תשובה החלטית, לכן אתם רשאים לפרסם. ^^"

למעלה