מבחן!

• פותח הנושא nk5
  • פורסם בתאריך

nk5

New member
../images/Emo27.gifמבחן!../images/Emo37.gif../images/Emo63.gif

הציון הוא מעשר , יש עשר שאלות , הכל קשור ברומח . מי שמקבל את כל התשובות נכונות , מקבל עשרה פרחים , מי שמקבל שמונה תשובות נכונות , מקבל שמונה פרחים וכו'... המבחן נכתב בלשון זכר , אך הוא כמובן מתייחס גם לנקבה. אין להשתמשכמובן בספרים , או ממקור אחר באינטרנט . בהצלחה! 1)האם בועת הדרקון מעבירה אנשים ממקום למקום? אם כן , הבא דוגמה מהספר. 2)דלאמאר חי בסילבנסטי לפני שהוא גורש משם לצריח הכישוף הנעלה. מאיזו סיבה הוא גורש משם ? נמק . (תשובה לא מדוייקת תחסיר ניקודות!) 3)באיזה גיל עשה רייסטלין את המבחן ? ואליו דמויות היו במבחנו? (כתוב את שם כל דמות אשר הייתה במבחן) 3)סילברה... מי היא במקור ? נמק. 4)איך קיטיארה נכנסה לשדרת שואיקן , ויצאה משם ללא פגע? 5)איך יער ויירט מגן על צריח הכישוף הנעלה אשר נמצא בתוכו? 6)מאיזו סיבה התחתנו פורתיוס ואלהאנה ? נמק. 7)מה משמעות המילה אוּשה? ומי הם הוריה האמיתיים ? , ומה עשו בהם בני האירדה? 8)סילבנושי נקלע לתוך המגן , כיצד? 9)מי הוא אימולטוס ? ועם מי הוא נלחם בעבר? 10)רצונו של רייסטלין הייה להיכנס לאביס , לקרוא תיגר על מלכת האופל ,טאקיזיס . ולהיות לאל . איך הוא תיכנן כל זאת ? פתירה מהנה!

Kawaii Me

New member
בלי ספר? O_O אני אנסה. ../images/Emo29.gif

אני יודעת חלק, בלי לרמות:) 1)האם בועת הדרקון מעבירה אנשים ממקום למקום? אם כן , הבא דוגמה מהספר. כן, היא העבירה את רייסטלין כשהספינה טבעה והוא נטש את כולם לגורלם (אחר כך הם הגיעו איסטר\עישתר ובלה בלה) 2)דלאמאר חי בסילבנסטי לפני שהוא גורש משם לצריח הכישוף הנעלה. מאיזו סיבה הוא גורש משם ? נמק . אני חושבת שזה היה כי הוא היה אפלP: וכל שאר האלפים היו לבנים אז הגלו אותו 3)באיזה גיל עשה רייסטלין את המבחן ? ואליו דמויות היו במבחנו? (כתוב את שם כל דמות אשר הייתה במבחן) זה קל! גיל 20, היו שם 2 מאגים אלפים שחורים והם זרקו עליו כדורי אש כאלה והוא קיבל צבע זהוב בעורו:) גם פיסטנדנטילוס נכח שם במובן מסויים:) 3)סילברה... מי היא במקור ? נמק. סילברה היא דרקונית כסופה, מכאן שמה סילברה. מה יש לנמק פה? 4)איך קיטיארה נכנסה לשדרת שואיקן , ויצאה משם ללא פגע? היא קיבלה איזה תליון מרייסטלין, שחור נדמה לי..לא זוכרת כלכך 5)איך יער ויירט מגן על צריח הכישוף הנעלה אשר נמצא בתוכו? אי אפשר למצוא אותו אלא אם כן הוא חפץ למצוא אותך:) קל 6)מאיזו סיבה התחתנו פורתיוס ואלהאנה ? נמק. סיבות דיפלומטיות אבל הסכסוכים התעמקו 7)מה משמעות המילה אוּשה? ומי הם הוריה האמיתיים ? , ומה עשו בהם בני האירדה? אושה זה שחר אני זוכרת שרייסטלין אמר לה "נקווה שמשמעות השם היא נבואית:) הוריה היו..לא רייסטלין P: בן אדם ובת אירדה..היא בת כלאיים כזאת. לא יודעת לא זוכרת 8)סילבנושי נקלע לתוך המגן , כיצד? את זה קראתי לא מזמן אז אולי אני לא אדע לגמרי כי לא הגעתי להסברים. אני רק יודעת שהוא היה רגע אחד בחוץ, משוחח עם האלפים בפנים, וברגע השני מצא את עצמו בפנים. היה שם משהו בקשר לזה שהוא היה צריך להכנס כי זה היעוד שלו או מה שהמגן רצה .בעע לא יודעת. 9)מי הוא אימולטוס ? ועם מי הוא נלחם בעבר? מה??? 10)רצונו של רייסטלין הייה להיכנס לאביס , לקרוא תיגר על מלכת האופל ,טאקיזיס . ולהיות לאל . איך הוא תיכנן כל זאת ? הוחלט שרק מאג שחור וכהנת לבנה יוכלו להכנס יחד לשאול. אז הוא פיתה את קריסניה המסכנה שבאמת האמינהO_O שהוא יכול להשתנות ממממממממממממממממממ........נמנמנמנמ...זה היה די בסדר אני לא כלכך סנילית כמו שחשבתיP:

nk5

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifוחצי!

1)
2)
דלאמאר אכן גורש מסילבנסטי להיותו אלף אפל , אך לא כתבת את זה שבגלל שלבני מלוכה אצל האלפים מותר ללמוד גלימה שחורה , ודלאמאר לא הייה בן מלוכה. 3)
היו שם 3 אלפים שהיו מאגים שחורים , ורייסטלין הייה בן 21. 4)
סלברה אכן דרקונית כסף , אך לא הזכרת את זה שהיא הייתה אחותה של הדרקונית הכסופה אשר התאהבה בהומה או במגיוס אם אני לא טועה... 5)
6)
-אבל יכולת להרחיב עוד- 7)
אושה זה שחר נכון , וגם אבא שלה בן-אדם ואמא שלה מהאירדה , נכון. אבל לא כתבת לי מה עשו בהם בני האירדה. 8)
|ספויילר| טאקיזיס הרימה את המגן כדי שהו יוכל להיכנס 9)
מה מה?! אימולטוס הוא דרקון אדום שנלחם עם מאגיוס , שחשב שרייסטלין הוא צאצא של מאגיוס , ורצה לנקום בו על זה שהוא הרס את בריאותו לפני המוווווווון.... שנים! (באחים לנשק) 10)
הציון שלך הוא:6.5 (שש וחצי)P-:

RoCKeR121

New member
לא אמרת לנו להזכיר שסילברה היא

אחותה של הדרקונית הכסופה ואני לא חושב שאבא של אושה מהאירדה שני הוריה ניצולי ספינה טרופה... לכל אלף אסור ללמוד גלימה שחורה(כן כולל בני מלוכה) ורק לבני מלוכה ניתן לעבור את המבחן אז לפני שאת כותבת שאלון אולי כדאי שתבדקי אם את צודקת?

nk5

New member
אתה לא חייב להתנפל עליי!../images/Emo12.gif

רק לפני כמה זמן התפייסנו או-קיי ?! חשבתי שאני צודקת , נו אז מה? , וחוץ מזה , כשאני אומרת לנמק , אז אני לא אמורה לכתוב לך : סילברה היא אחותה של הדרקונית הכסופה , כי ככה הייתי פוטרת לך את השאלה. ובקשר לאלפים ודלאמאר , בעמוד 89 אני חושבת , בעט התאומים , וכתוב שם משהו כמו : כישוף הייה הבית היחידי בו גדל דלאמאר... וממשיך המשפט , פשוט אני לא זוכרת הכל . ובקשר לאבא של אושה וגם לאמא שלה , שניהים היו בני-אנוש בכלל, אני טעיתי. ואל תתנפל עליי ככה בפעם הבאה ,או-קיי?

RoCKeR121

New member
סליחה

סליחה אם זה יצא כמו התנפלות אבל פשוט זה קצת מוזר שאת עושה שאלון ולא יודעת את התשובות סליחה שזה יצא לי ככה ממש לא התכוונתי... dont worry be happpy (((((:)

nk5

New member
זה בסדר../images/Emo63.gif

And I'm happy now
חשבתי שצדקתי בכמה תשובות , טוב שאתה מעיר לי

nk5

New member
הם תמיד אמרו...

שהיא חצי אירדה , בגלל שהיא חיה אצל האירדה . את לא זוכרת ? כל הזמן הם אמרו שהיא פחות יפה מהם . וחץ מזה , למה את חושבת שהמגן הוציא אותה מהכפר שלהם? בשביל שלא תהרוס בנוחכות שלה את הקסם של האבן. אימא ואבא שלה הם בני-אנוש , שפעם אחת הם היו על ספינה , והייתה סופה חזקה בים . הם הפקידו את חייהם בידי האלה זבואים (אלת הים , למי שלא יודע) וקפצו למיים . אחר-כך , מצאו אותם האירדה ,ולא הרשו להם לצאת מהכפר שלהם. אבא של אושה התמרד כנגדם , והאירדה הרגו אותו בלי כוונה . בדיוק באותו הזמן , אני חושבת , אושה נולדה. אימא של אושה מתה מדיכאון על בעלה המת.

Kawaii Me

New member
ידעתי שאני צודקת../images/Emo45.gif הם באמת../images/Emo29.gif

תמיד אמרו את זה, פשוט בגלל הויכוח כבר לא הייתי בטוחה שזה נכון אבל עכשיו אני שוב בטוחה.

RoCKeR121

New member
איך תדעי שלא רימינו?

1)היא יכולה אבל זה לא שימושה היחיד, הדוגמא היא כמובן רייסטלין הבוגד בחבריו על סיפון הפרשון בסופה בים הדם כשקיט מעליהם עם שחק והמערבולת סוחפת אותם כשברם המשוגע על ההגאים מעיף אותם פנימה.... 2)דאלאמר האפל(שמו המלא...) גורש מסילבנסטי על זה שתפסו אותו "עוסק באומנות השחורה של הקסם"(נדמה לי שזה כתוב ממש במילים האלה בספר...). 3)רייסטלין עשה את המבחן שלו בגיל המופלג של 21(הצעיר אי פעם נדמה לי) הדמויות היו:פיסטנ(אתם יודעים למי אני מתכוון), קרמון, ו3 אלפים אפלים מקאלינסטי שאני לא בטוח מה שמם היה. 4)סילברה היא כמובן דרקונית כסופה סקסית ביותר שהתחזתה לאלפית קגנוסטי. 5)קיט נכנסה לשדרה בעזרת הקמע של אחיה היקר פעם אחת ובפעם אחרת נדמה לי שסות' עזר לה. 6)יער ויירט מגן על המגדל בעזרת זה שמי שאדון המגדל לא רוצה שימצא אותו לא מוצא אותו וגם בעזרת העצים של היער שיוצרים שבילים לבקשת אדון המגדל וגם חונקים או מרביצים לעובר ביער שלא ברשות... 7)פוליטית. 8)לא זוכר מה משמעות השם אבל הוריה היו ניצולי ספינה טבועה והאירדה המפוחדים לא רצו שהם יעזבו ויספרו לעולם עליהם אז הם לא נתנו להם לעזוב עד שהם ניסו לברוח ומתו בתהליך.... 9)זה עם ספויילר
תאקיזיס הרימה את המגן כשסילבנושי נפל מהדרך ואיבד את ההכרה... 10)אימולטוס הוא דרקון אדום מתוסכל שמנסה לנקום בתאקיזיס ובדרקוני הטוב בצורה דיי שלומיאלית עד שהוא משמיד את עצמו בתהליך. הדרקון האידיוט נלחם 3000 שנה לפני כן עם מגיוס-ולכן הוא חושב שרייסטלין הוא צאצאו(בגלל המטה). 11)רייסט ניסה להכנס לאביס בעזרתה של קריסניה כוהנת לבנה בגלל שאפשר לעבור בשער רק בעזרת קוסם שחור וכוהנת לבנה, שילוב שמועצת הקוסמים שסגרה את השער שנוצר בטעות חשבה שהוא בלתי אפשרי(הם לא יכלו להשמיד את השער) יש פה 11 שאלות אני חושב שפתרתי 10.5 נכון בדיקה נעימה....

nk5

New member
תיקון טעות: יש 10 שאלות../images/Emo63.gif

מחר אני אבדוק , פשוט אכלתי יותר מדי ואני מתפוצצת עכשיו . ואני גם עייפה קצת , לילה טוב...
.
בום...

nk5

New member
אויש , באמת יש כאן 11 שאלות...

כתבתי פעמיים 3... טוב , תחשבו שזה עשר , והציון מעשר , לא משנה... 1)
2)
3)
שמם הוא : ליאם , רנט ומיקא. 4)
לא כתבת שהיא הייתה אחותה של הדרקונית הכסופה , שהתאהבה בהומה. 5)
6)
7)
יכולת גם לכתוב שהם רצו לאחד את האומות האלפיות , אבל לא אוריד לך ניקוד על זה. 8)
פירוש השם שלה הוא שחר. 9)
10)
11)
היית מצויין , קיבלת : 9 מ10

RoCKeR121

New member
זה לא ממש קשור שהיא אחותה של

הדרקונית שהתאהבה בהומה אף אחד לא היה יכול להבין את זה בלי לקרוא בספר לדעתי...

אני לא יודע למה..

אבל מהעמ' השני שהם מתחילים לחשוד בה בערך כבר ידעתי שהיא דרקונית כסופה, ועמ' אח"כ כבר חשבתי לעצמי "או שהיא הדרקונית שהומה רכב עליה, או שהיא קשורה אליה איכשהו.." כאילו, לא אמרו שהתדרקונית שהומה רכב עליה התאהבה בו, אבל אמרו שהוא רכב על דרקונית כסופה, אז הסקתי את המסקנה.. יש לי את הקטע הזה יותר מידי..
בהמשך.. מאיזשהי סיבה לא ברורה גם הבנתי שטאקיזיס היא האלה אחת לפני שאמרו...זה נהיה דיי מציק.. אפילו כשקראתי את הארי פוטר הראשון הבנתי שפרופסור קווירל הוא הרע!! זה ממש מציק!!!

RoCKeR121

New member
זה לא הוגן מגיע לי 10...../images/Emo7.gif

עניתי על 9 תשובות נכון ועל 2 חצי נכון מגיע לי או 10 או 9.5

למעלה