כנסו

../images/Emo27.gifכנסו../images/Emo13.gif

היי לכולם! מה שלומכם?מקווה שנפלא! תראו,יש לי כמה וכמה דברים לומר,לכל מי שכותב כאן בפורום
כשהפורום והאתר החדש של שרית,היה אמור לעלות אוטוטו..כולם היו נרגשים ורצו לראות,ולהיות חלק ממנו מאוד, והיו בלתי סבלנים,וכ"כ רצו בבואו..וכרגע שהוא אכן נמצא וקיים בשלמותו..אף אחד מכאן לא מוזיז אצבע בשביל לשמח את שריתי לעשות לה טוב על ה-
ולהגיב בפורום הרשמי!..שהוא אכן באמת שלה! אז כל מי שלא נכנס ומגיב שם,זה לא חוכמה להגיד לשרית כמה הוא אוהב/ת אותה. נכון פורום תפוז,הוא אכן נחמד,אך עם כל הכבוד שאתם רוחשים לו ונהנים לכתוב כאן,יש לשרית פורום רשמיייי! ושם זה באמת האתר שלה,והפורום שלה. וזה שחלקכם,באים ורושמים הודעה,"חברס' תיכנסו לרשמי וכאלה.."זה ממש אבל ממש לא עוזר. מה שיעזור זה שתתחילו להשקיע בדברים ששייכים למי שאתם באמת אוהבים! באמת שיישר כח,על ההודעות כגון:"חברס' תיכנסו לרשמי וכאלה..",אבל זה לא מספיק. מה הבעייה להיכנס לרשמי ולהקליד כמה מילים..? אם אתם חושבים שכאן זה הפורום הרשמי,וזה ששייך בדיוק לשרית,אז אתם טועים. ואם באמת אתם אוהבים,תיכנסו לשם,הרשמי צריך להיות בעדיפות ראשונה,ולא תפוז.(עם כל הכבוד..) אז אם אתם באמת אוהבים,תראו זאת במעשים,לא במילים..כי לפי מה שאני יודעת המעשים הם אלו שנוגעים ומשמחים את הבן אדם. אז תיכנסו לרשמי,כי הוא הבית האמיתי! שתהיה לכם שבת מבורכת,מלאת אור ושמחה
-הכל נעשה מאהבה
ערב נפלא

liron162

New member
את בהחלט צודקת../images/Emo45.gif

גם כאן לא מזיזים שום אצבע בשביל להחיות את הפורום הזה וככה זה גם ברישמי.. אני אחפש בדברים לעלוות בשביל הפורום הרישמי מה שאני אמצא אעלה..

שי קרן20

New member
היי את צודקת בהחלט ולכן החלטתי משו

בגלל כמה דברים שפשוט לא יכלתי לסבול פה.מעכשיו והילך ארשום רק ברשמי..רק שאראה צורך ארשום פה ערב טוב.כי מאוד נפגעתי מאחד השרשורים שבנתים הוא נמחק.המבין יבין.זה פורום שרית חדד! לא רשמי כמובן אבל לא יכול להיות מצב שיהיו שרשורים של ריבים,איומים,הזהרות..קיצר חבל

אגב,יש שאלון סופ"ש ברשמי!

ואף,הרבה יותר מעניין,וברשמי יותר נוח לענות
עצה ממני

לזלזל..!?בלירון..!?

אתה טועה לחלוטין! ואגב,לירון מסכימה עם כל מילה שאמרתי..אז יותר נכון אל תזלזל בי..אם אתה בכלל לא יודע על מה מדובר. אבל שיהיה..דעה שלך.

משה 102

New member
יש לי רעיון

מכיוון שנכנסים לפה הרבה יותר, אני חושב שצריכים לבטל את הפורום הרשמי והפורום הזה של תפוז יהיה הרשמי שיהיה לו גם קישור דרך האתר הרשמי וששרית תכתוב בו. שרית אמרה לי ביום הולדת שלה שהיא נכנסת לפה ולא רק לרשמי!

משה כנס..../images/Emo13.gif

להפסיק את הפורום הרשמי..?אתה לא חושב שהגזמת..? אוליי ההפך..?עם כל הכבוד לתפוווווז,זה לא הפורום הרשמי של שרית! לשרית יש את הפורום ואת האתר הכי מושקע ויפה שראיתי
איך בכלל אתם יכולים לעלות את הנושא..כשאלה,וכמשהו שצריך לערער ולחשוב עליו.. אנשים שאוהבים,הם אלו שיעשו הכל אבל הכל בשביל היקרים להם. אז משה,אם הרעיון "המבריק.." שלך זה לנתק את הפורום הרשמי,אז כנראה שאתה אוהב את שרית,אך לא מסוגל לעשות משהו שבאמת יגרום לה שמחה. למה מה זה,פורום תפוז..?סבבה,פורום נחמד שכייף לכתוב בו,לפעמים..אבל כשיש פורום רשמי,אז תפוז בעדיפות שנייה! ואת תפוז,אם כבר אפשר לסגור(לא שאני אומרת שככה צריך,אך אם אתה בא בצורה פגיעה לכיוון הרשמי,אז כן..)ולא את הרשמי.. אני כ"כ בהלם שאתם בכלל מעלים זאת על דעתכם,ואני מאוד בהלם שאני בכלל נכנסת למצב כזה,שאני כותבת ככה בתפוז ובכלל אבל זה באמת כבר לא אפשרי לשבת ולראות את המצב. שבת שלום

משה 102

New member
חן כנסי

מה שאני הצעתי זה בסה"כ שנכנסים לאתר הרשמי יהיה קישור לפורום הזה. למה את לא חושבת שזה רעיון טוב? הפורום כאן הרבה יותר פעיל וכפי שאמרתי שרית נכנסת גם אליו. לא באתי לפגוע באף אחד, אבל זו דעתי.. ככה זה לא יפגע באף אחד. שבת שלום

liron162

New member
הפורום הזה בקושי פעיל

משה, הפורום הזה קצת יותר נוח אבל זה לא הפורום הרישמי..

liron162

New member
בגלל המצב בפורום כאן החלטתי לכתוב רק ברישמי

אין על מה להגיב כמעט חוץ מ"בוקר טוב" והחלטתי לעבור ולכתוב ברישמי..אכנס לכאן מדי פעם ושיהיה צורך להגיב אז אני אגיב.. חבל שזה ככה.. אבל אני אמשיך לעלות שאלון שבועי פעם בשבוע..

../images/Emo13.gif

לפי דעתי אין שום סיבה לא לסגור את פורום "תפוז" ולא את הפורום הרשמי של שרית . פורום תפוז הוא פורום שכולנו רגילים אליו ..ומה לעשות ת'אמת יותר נוח מבחינת המראה שלו .. והפורום הרשמי טיפה יותר מסובך אבל זה שנכנס או לא ינכנס לפורום הרשמי לא אומר שום דבר על האהבה שלנו לשרית חן בקיצור במקום להגיד תעשו ותעשו ותעשו תעשו באממת
שתהיה שבת שלום

E l i a l o N

New member
אנחנו בעד להפוך את הפורום הזה לרישמי.

למרות שממש יבש פה. תפוז ממש נוח. פי 1000 מהרישמי. אין להשוות. ומשהו אחד שלא הבנו: אם אנחנו לא נכנסים לרישמי זה אומר שאנחנו לא אוהבים/מכבדים אותה? זו שטות אחת גדולה. זו דעתנו! ***דרך אגב- מזמן לא כתבנו פה, כי אין לנו כוח כבר להגיב להודעות פה. באמת, הפורום הפך לממוחזר! (יש פה כמה אנשים שלא יודעים איך מתנהגים בפורום. וזו לא הפעם הראשונה).

איי איי..

אין לי כח לשטויות שלכם,ואני לא אבזבז את המילים שלי.. תעשו מה שבא לכם,ראיתי כמה אתם "מתיםםם.." על שרית.. רק תהיו בריאים,באמת! עלק תפוז ככה ותפוז ככה.. למה מה זה תפוווווז!?אתם בכלל מבינים,שתפוז זה סה"כ פורום רגיל,שיש לכל זמר/ת כאן באינטרנט.. ורשמי,כמו של שרית הרבה יותר חשוב,ושווה התענינות,ולא תפוז..שבלי שום קשר,קופצים על האופצייה לפתוח פורום על זמרת או על כל אומן אחר. אתם במקום לבוא להיות עם שרית,לתרום דברים ברשמי..באים ועושים ההפך. ו.."להגיד אבל אין מה לכתוב ואין מה להגיב.."יש לי משהו מאוד חשוב להגיד לכם! *כל מה שאתם כותבים כאן,כל תגובה שבא לכם לכתוב וכן הלאה..פשוט תעלו ברשמי! כל דבר,ואם הוא לא כ"כ קשור בשרית,אז יש את הכללי!!* אז בלי תירוצים,שלא הכרחיים. ו..אני לא אומרת.."תעשו,תעשו,ו..תעשו.." ההפך,אני מאלה שעושה ותורמת ולא באה וסתם מעלה נושא שיחה.. סתמי,שלא יוצא לפועלל! אז תעשו טובה.. ו..כל מי שחושב שהוא מבין גדול,טועה. ו,אני לא מחייבת אף אחד כאן,לחשוב כמוני..פשוט זה רק מראה כמה אכפת לכם. ו..ספירי,אני אוהבת אותך אחותי
(למרות הודעתך,
)

למעלה