ש ר י ת חיי
New member
../images/Emo27.gifכנסו../images/Emo13.gif
היי לכולם! מה שלומכם?מקווה שנפלא! תראו,יש לי כמה וכמה דברים לומר,לכל מי שכותב כאן בפורום
כשהפורום והאתר החדש של שרית,היה אמור לעלות אוטוטו..כולם היו נרגשים ורצו לראות,ולהיות חלק ממנו מאוד, והיו בלתי סבלנים,וכ"כ רצו בבואו..וכרגע שהוא אכן נמצא וקיים בשלמותו..אף אחד מכאן לא מוזיז אצבע בשביל לשמח את שריתי לעשות לה טוב על ה-
ולהגיב בפורום הרשמי!..שהוא אכן באמת שלה! אז כל מי שלא נכנס ומגיב שם,זה לא חוכמה להגיד לשרית כמה הוא אוהב/ת אותה. נכון פורום תפוז,הוא אכן נחמד,אך עם כל הכבוד שאתם רוחשים לו ונהנים לכתוב כאן,יש לשרית פורום רשמיייי! ושם זה באמת האתר שלה,והפורום שלה. וזה שחלקכם,באים ורושמים הודעה,"חברס' תיכנסו לרשמי וכאלה.."זה ממש אבל ממש לא עוזר. מה שיעזור זה שתתחילו להשקיע בדברים ששייכים למי שאתם באמת אוהבים! באמת שיישר כח,על ההודעות כגון:"חברס' תיכנסו לרשמי וכאלה..",אבל זה לא מספיק. מה הבעייה להיכנס לרשמי ולהקליד כמה מילים..? אם אתם חושבים שכאן זה הפורום הרשמי,וזה ששייך בדיוק לשרית,אז אתם טועים. ואם באמת אתם אוהבים,תיכנסו לשם,הרשמי צריך להיות בעדיפות ראשונה,ולא תפוז.(עם כל הכבוד..) אז אם אתם באמת אוהבים,תראו זאת במעשים,לא במילים..כי לפי מה שאני יודעת המעשים הם אלו שנוגעים ומשמחים את הבן אדם. אז תיכנסו לרשמי,כי הוא הבית האמיתי! שתהיה לכם שבת מבורכת,מלאת אור ושמחה
-הכל נעשה מאהבה
ערב נפלא
היי לכולם! מה שלומכם?מקווה שנפלא! תראו,יש לי כמה וכמה דברים לומר,לכל מי שכותב כאן בפורום