כולם

../images/Emo27.gif ועוד דבר חשוב ../images/Emo37.gif

רשום בצד בפורום "תפוז משוב" את זה: לא נדון בהתנהלות המנהלים על גבי פורום המשוב. תלונות בצירוף קישורים ו/או צילומי מסך רלוונטיים יש להעביר במייל [email protected] אז כנראה צריך גם לפנות אליהם במייל ולהתלונן על כל המציפים והכל.. וגם תבקשו בדרך שיוסיפו מנהלים נוספים לפורום!

אתם פשוט מגעילות

נכון המנהלות צריכות להיות בפורום אבל יש להם חיים!וזה לא תירוץ מהתחת!באמת הם לא יכולות להיות כל היום פה [כמוני וכמוכם]הם פאקינג בנות 17 !!!!!!! יש חיים מחוץ למחשב אתן יודעות! והם נכנסות די הרבה אז אל תתלננו!הפורום השתפר! אז תרגעו!לא צריך להוסיף שום מנהל! הפורום טוב כמו שהוא! אז שמרו ת'רעיונות לעצמכם!

היי נילי בת 17../images/Emo9.gif

מרמלה... אשמח לנהל! ניהלתי במשך שבוע את פורום "ילדות רעות" והחלפתי את המנהל! אני אשמח לנהל פה! אני רוב היום במחשב!

orpazosh

New member
אני

הייי יעל אני בת 16 מאילת אבל אין לי מושג איך מנהלים פורום

גילווש

New member
אני בת 16 וחצי ..

אבל אין לי מושג איך מנהלים פורום וגם לא יהיה לי זמן להיכנס... אחרי פסח מתחיל התקופה של המתכונות והבגרויות ...

בקשר לניהול הפורום...

נודע לי משירן שבמקרים חריגים נותנים גם לילדים מתחת לגיל 16 לנהל פורום... ואני חושבת שאני מתאימה לנהל את הפורום.. אני רק צריכה שימליצו עליי.. למרותצ שאני לא נמצאת פה כמה ימים בשבוע...אני כותבת פה דיי הרבה... אז מי שחושב שהוא בעד מוזמן להגיד...חחח מי שחושב שהוא נגד גםן מוזמן להגיד... הלוואיי ורעות או אופק ימליצו עליי

למעלה