יעוץ ועזרה

benip21

New member
../images/Emo27.gif יעוץ ועזרה

שמי בני בן 21 , יש לי בעיה לא יודע מה לבחור סימתי י"ב עם מגמת כלכלה וניהול אני נורא אוהב את זה אבל בתור לקוי למידה לא יכול ללמוד מה שרציתי ראית חשבון, הלכתי לכמה שיעורים וברחתי קשה חבל"ז אז אני רוצה ללכת בקטן ללמוד הנהלת חשבונות ולהתשתדרג ליועץ מס ולפתוח משרד עצמאי. זה התכנית שלי בכל אופן אבל התפיסה שלי שלמי שאין לו " תואר" לא יכול להתקדם בחיים ובעבודה ואני גם מסתכל על אחרים לאחותי יש תואר שני אני רוצה גם להיות כמוהה. אז לא ידוע מה לבחור וזה הורג אותי הנה"ח + יעוץ מס או להיות אקדמאי ? תעזרו לי להחליט. בבקשה בני

benip21

New member
זא

לללמוד מדע המדינה זה תחום שמענין אותי. תואר ראשון ושני בנוסף להנהלת חשבונות וכל זה אני יודע שאין שום קשר מה לעשות?

MyTaoWay

New member
לא .....התפיסה שלך לא נכונה...

בימנו גם למי שיש תואר, יש מצב שלא יהיה לו עבודה.. למה דווקא הנהלת חשבונות? אתה טוב בחשבון? כמה יח' בגרות עשית?

benip21

New member
ממממ

עשית בגרות מלאה במגמת כללכה וניהול בגדול חשתי על כיוון כלכלה אבל זה הרבה מתמטיקה ככה שאין מצב, אתה צודק גם למי שיש תואר במצב היום במשק חסר עבודה לצערנו.

MyTaoWay

New member
אני בת...

תראה, אני אומרת מניסיון, שהנהלת חשבונות זה לא מה שאתה חושב שזה... גם אני הייתי במגמת ניהול כלכלה... ושם <בבית הספר> למדנו הנהלת חשבונות .. אחכ'' היתה לי את התקופת ההטלבטות, ונרשמתי להנהלת חשבונות 2 +3 , כשבאתי לשיעור הראשון, וראיתי מה לומדים,,, גיליתי שזה בכלל לא מה שלימדו בבית הספר, שהחומר כבד, ומשעממם , =( ועזבתי .... חשבת על מקצועות כמו מחשבים? לאיזה עוד מקצועות את מתחבר?

benip21

New member
נכון גם לי הייתה את הבעיה הזו

זה מה שקרה לי המשכתי מבית הספר שם עשיתי מבוא בהנה"ח וגם כמו במקרה שלך לא הבנתי את המרצה החומר לא היה ממש כמו בית הספר, אני כרגע נימצא בארגון שמוצא תעסוקה מרכז שיקום, אני מוגדר כנכה אבל מבחינה חיצונית אני נורמטיבית לחלוטין. אבל במקרה כמו שלך אני ישר לא רוצה להרים ידים אני מתחיל מחר לעבוד אצל רואה חשבון כפקיד ימצא חן בעיני אני יעשה סוג 1+2 ו3 עם עזרה של מורה פרטית כי אני לקוי למידה. לגבי מיקצוע אחר חשבתי על הנדסאי ומעבר למהנדס תעשיה וניהול באורט בראודה אבל זה הרבה מתמטיקה ופיזיקה לא בשבילי כנ"ל מחשבים אני רוצה יותר פקידות עבודה מול מחשב תני לי כל היום לתייק להדפיס אני אוהב את הדברים האלה. בני

למעלה