יום שני

bAruLi

New member
יום זוועתי :X

גירדתי את עצמי מהמיטה 10 דקות לפני שההסעה יצאה :\ שעה ראשונה- ספורט..למזלי אני תורנית אז שטפתי את הכיתה במקום לרוץ
אחרי זה- חינוך..שעמום טוטאלי, תעבורה..לא יעיל במיוחד, הפסקה, אנגלית עם המורה הזוועתי שלי.. ואז האטרקציה של היום- הסתכלתי מהחלון וקלטתי המון עשן אפור בא מכיוון החנייה של הבצפר, והמון ילדים מסתכלים לכיוון הזה. הלכתי לשם, והתברר שמכונית ענתיקה,עלתה באש.. זה כ"כ מגניב לראות את זה
אחרי זה שעתיים תאטרון- עובדים על הדיאלוגים :X ואז...השיא של היום: 4.. כן, לא אחת, לא שתיים.. ארבע!!!! שעות מתמטיקה עד 17:00
ואם זה לא מספיק כדי ליצור כאב ראש..בהסעה חזרה..הצטרפו אלינו 20 ילדים בערך בכיתה ד'..והם התחילו לשיר ולצרוח כל הנסיעה: "משההההה רוצים אותך בטלפוןןן"
הייתי על סף רצח של אחד מהם. ודווקא היום מכל הימים שכחתי את הMP בבית
לא נורא, עכשיו אני בבית ויהיה טוב
המשך יום טוב

חופש אצלי היום..

ותשובה לשאלה היומית: אני מדברת 3 שפות: אנגלית, עברית וספרדית... למדתי ערבית אבל שכחתי כי לא השתמשתי בשפה הזאתי..

גליזה

New member
באמת היה חרא יום../images/Emo4.gif

תהרגו אותי, לפעמים הכל נראה לי מוזר

גליזה

New member
../images/Emo23.gif

אלחי עשה לי את היום
פשוט ככה
שכחו מהחרא, יום מעולהP:

dark dumb

New member
עברית, רוסית, אנגלית, ספרדית בקטנה

+
ואני מבינה אוקראינית, לומדת ערבית, ובקרוב מתחילה ללמוד צרפתית...
גיליתי שהמחנכת שלי עוזבת אותנו...
וזאת המורה שהכי אהבתי בכל בצפר..
למה?!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?

Grey Faerie

New member
יום שני!

הו יום נפלא. מבחן באומנות, שעה חלון, עוד שעה חלון, שעתיים מתמטיקה- הירדמות, שעתיים ספרות- אטמי אוזניים דחוף, ארומה, מרפאה, אוטובוס, הביתה, בטלה. עברית ואנגלית שוטף, ספרדית צולעת קצת, אבל מספיק טובה בשביל לקלל לכם את האמאמא:] (סבא לימד
)

Efrat K

New member
היה דווקא יום נחמד

קיבלתי 93 בתושב"ע. ושפות?בקושי אנגלית ועברית-אני די עילגת.

m i c k e y 15

New member
נמנ יום משעמם..השלמתי עם חברה

שלי..חהחה זה היה הכי טוב.. ולשאלה.. אממ אנגלית ועברית הן העיקריות..

למעלה