יום שני

eynav br

New member
../images/Emo27.gifיום שני../images/Emo37.gif

פעם שניה שאני פותחת
הפעם לא שמתי OFF חחחח... אני כמעט לא כותבת פה אבל משתדלת להכנס... אני כמעט לא עושה כלום כל היום, משעמם לי אבל בקרוב ממש ממש בקרוב
אני אתחיל ללמוד, טוב נו יש עוד שלוש שבועות בערך.... אבל בעיקרון עכשיו אני מתחילה להפרד מפה ועצוב לי
ועכשיו מספיק לחפור.. שאלה יומית- איזה וכמה שפות אתם מדברים??

גליזה

New member
עברית, אנגלית וקורט צרפתית../images/Emo6.gif

חרא יום.
סתם לא, מקווה שיהיה יותר טוב מאתמול ><

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif שוטף? שתי שפות.

שתי שפות האם שלי- אנגלית ועברית. היום.. אוקי.. הייתי בביה"ס, בשיעור פסיכולוגיה [שעתיים].. היה זין, כי המורה הזאת נטפלת אליי מהיום הראשון שבאתי לכיתה.. לא יודעת מה יש לה ממני.. עכשיו אני בשעתיים חלון, ועוד מעט אני חוזרת לשעתיים מתמטיקה
ולשעה היסטוריה.. ב5:15 יש לי חזרה עד שמונה וחצי כזה.. וב10 וחצי בערך אני נפגשת עם אקס שלי, לדבר..
יום ארוך וקשה
ומייגע
אוהבת

בעע חרא יום!../images/Emo103.gif

התעוררתי אתמול עם כאבי גרון..הלכתי לעשות מבחן במחשבים וחזרתי הביתה
היום כבר לא הלכתי לבצפר..והכל כואב לי ואני לא אוהבת להיות חולה
הולך להיות היום ממש משעמם..כל היום במיטה/מחשב בעע אני לא רוצהההה
ניחומים וחיבוקים יעשו טוב

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifמסובך לאללה אנגלית שוטף

אנגלית אני יודעת הכי טוב
יש לי טיפה עברית שבורה אלב חיים עם זה וקצת גרמנית/שוויצרית/וואט אבר יום מצחיק לאללללהה אין היה שעתיים הסטוריה מצחיקות חצי כיתה יוצאת עם יציאות לא קשורות ידלה אחת באה למורה: "המורה אבל תחשבי בהיגיון שניה לשניה תחשבי" כ-ל הכיתה היתה על הרצפה. פשוט ככה ואז המורה התחילה להסביר משהו על הבריטים וילדה אח לא הקשיבה והמורה הביאה דוגמה של שם נגיד מייקל אז היא אומרת מייקל עשה ככה ומייקל עשה ככה וילדה אחת באמצע באה ביציאה אבל המורההה מי זה מיקקקל?!?!?!
לא ממשנה חצי כיתה חסרת טאקט לחלוטין אחת באה למורה שהיא נזק כי היא מפילה כל הזמן את הטוש של הלוח
חפרתי

HeNoOsH

New member
לא הלכתי לבצפר.

אחרי שסיימתי לסכם ת'חומר אתמול התחלתי לקרוא הכל ולא הבנתי כלום...סתם קראתי וקראתי וכלום לא נקלט אז נשארתי בבית. לא רוצה לקבל ציון לא טוב =\ ואני בלחץץץ מטורף..אני רק חושבת על זה שלא הצלחתי ללמוד למבחן הזה ואני מפחדת רק מלחשוב איזה קשה זה יהיה לי ללמוד למתכונת =\ בכלל דפקו אותנו עם התאריכים של המתכונות בתנ"ך ובהיסטוריה. מתכונת בתנ"ך -14.5 מתכונת בהיסטוריה- 18.5 איךךךךךךךךךךך?! אני לא יכולה ללמוד 3 ימים למבחן רגיל בהיסטוריה, אז למתכונת אני בכלל לא אצליח! נדפקה לי היומולדת השנה..באותו היום מתכונת בתנ"ך ובשאר היום ללמוד להיסטוריה =\ חרא. היום יום הולדת לאחי-23! אההה מהר כ"כ.. יאמממי לאכול עוגה חח :] טוב אני עפה לאכול ולהתקשר לידיד שלי. יום טוב =]

תן את הכבוד לצה"לללללללל

היה נחמד
שעתיים ראשונות- מבחן במתמטיקה. הלך...סביר. [עם שתי טעויות מפגרות שאני שונאת את עצמי עליהן!] שעתיים הבאות- מתמטיקה. [בפועל זה היה שיעור וקצת, כי לא הקשבנו...] שאר היום,עד עכשיו- מופע "חי בסרט". איזה מופע הצדעה לקולנוע הישראלי שבית הספר שלי העאלה, היה נחמד
לגבי השפות- עברית,אנגלית, 2 מילים בערבית, 5 מילים ברוסית, 3 וחצי מילים באיטלקית.

Blue Aura

New member
יאללה, יום כפי לאללה. ../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

לא למדנו היום, 3 ילדים ואני. היה אמור להיות מתמטיקה אבל היינו צריכים ללכת 30 שעה בערך אחרי תחילת השיעור אז לא למדנו את כולו. עזרנו בכלבייה שהיה יום ספורט, מתקני אג'יליטי, מחשולים כזה. 6 בתי ספר מהסביבה השתתפו, זאת הייתה תחרות. יש גביעים והכל. אני כתבתי את הזמנים, חברה שלי הייתה עם הסטופר, ידיד שלי היה עם אחד מבתי הספר ועוד חברה שלי אותו דבר. אין, חבל על זמן עם המורה שלנו! כזו מורה מעולה. אחרי שהסתיים הדבר הזה, אז היה עוד שיעור עד להסעות, ושיעור חופשי, אז היא לקחה אותנו לארומה [
] וקנתה, היא עצמה, לכולנו מה שרצינו, אני וחברה שלי לקחנו אייסקפה, וגם המורה וידיד שלי ועוד חברה שלי לקחו אייסשוקו. גאד, איזה צחוקים הלכו במכונית ובארומה. אין, אני מתה על המורה הזאת. המורה הכי סטלנית בבי"ס והמורה הכי טובה שהייתה לי. אין!
מתה עליה!

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif אומאגא!!!

שאלתי את המורה שלי לאנגלית מה קיבלתי בבגרות בע"פ שהייתה לי ביום שישי.. והיא בדקה ואמרה שקיבלתי 100.. והיא הגישה אותי על 100.. וזה סופי 100..
ה100 הראשון שלי השנה]; איזה אושר!!!!!1111111

eynav br

New member
ואני מדברת עברית ופורטוגזית[לא שותף

] והולכת ללמוד עכשיו אנגלית... 9 חודשים בארה"ב אני מקווה שאלמד טוב!!

Osher191

New member
עברית, אנגלית, ספרדית

ספרדית ברמה די טובה אני חושבת

הממ...

למדתי היום עד 5... היה אמור להיות מבחן במתמטיקה ואחרי שקרעתי אתמול כ-ל היום את התחת בלמידה למתמטיקה הוא התבטל
יום נוראי, אבל במזל עבר ממש מהר... מחכה בקוצר רוח ליום חמישי... (יום חארון ללימודים וזה...) מממ... השפות? -תופים- עברית אנגלית וקצת רוסית

yaelush3

New member
:)

היה חביב דווקא: הייתה לי מתכונת במחשבים, היה מעולה..:)) גמרתי ממש לפני הזמן,וזה די הלחיץ, אז ישבתי וקראתי את זה עוד מלא פעמים.. נקווה לטוב.. אחרי זה 3 שעות חופשיות.. דיברתי עם חברה שלי, שהייתה די מבואסת מהמתכונת, ואז מתמטיקה- היה סביר.. אח"כ, בהפסקה, הייתי באולפ ספורט כי כולן מגישות תרגיל היום, וזה ממש כיף לראות[ במיוחד כי יש לי פטור..:)] אחרי זה ספרות- עברנו על המיקוד. מיקוד מעולה..:) שעה חופשית, שוב, באולם, ואז שעתיים מחשבים, היה ממש נחמד..:)) יומעולה..!!:))

GR££N woMAN©

New member
אני לא אוהבת את היום../images/Emo7.gif

לא הלכתי לביצפר. כל היום הייתי בסימן שאלה ובתקווה שכן יש לי כרטיס להופעה של עברי בבאר שבע. עד שיכלתי להשיג כרטיס שניה לפני זה נגמרו
אני חייבת עברי, אני חייבת יונתן
אוף. כוסעמק. אנחנו עושים טרונויות של ניקיונות בבית העם [כן כן, אני גרה במושב.] כדי לממן את הקורסי הדרכה בקיץ והשבוע זאת התורנות שלי ושל עוד 2 טרומ"פים מסריחים. אבל מה? ברור שענבר הסנג'ר תבוא לבד. ותעשה הכל. טוב נו, לא הכל אבל 2 מתוך 5 חדרים!!111 ואחד ענננננננננק!!!!!!!111 כוס עממממממממק. שיהיה מחר כבר

למעלה