ואם כבר ניצנים..

../images/Emo27.gif ואם כבר ניצנים.. ../images/Emo60.gif

יודעים מה.. אם כבר מדברים על הגמר (דגךלעחד
) אז יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי..
מי מכאן ליווה את הראל עד לבמה בניצנים?
לאלו שכן:
כמה מקודם הגעתם לניצנים?
האם הכנתם שלטים?
באיזה חלק הייתם? של הכסאות או איפה שעומדים?
האם הצבעתם ב-SMS תוך כדי? או שנתתם לחברים ולמשפחה מהבית להצביע?
האם הצלחתם לשמוע את השיר של הראל? כי אני אישית כל כך לא. כולם צרחו (כולל אותי) ולא הצלחתי לשמוע אף שיר שם.
עם מי באתם?
מה עשיתם אחרי התוצאות הכואבות? הלכתם מיד הביתה? הלכתם ישר לבר לשתות משהו שיעלים את הכאב? התקרבתם לבמה? וכו'..
עוד מידע שתרצו לשתף אותנו?
לאלו שלא:
ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה?
איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית?
עם מי ראיתם?
הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן?
מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'..
עוד משהו שתרצו לומר?

אני

לא הייתי בגמר והרי לכם התשובות שלי
ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה? בטח בשידור חי
איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית? הצבעתי להראלי מלא פעמים באינטרנט
עם מי ראיתם? בעיקר עם אח שלי אבל בהנני כאן אמא שלי שהייתה במטבח רצה לסלון ולא הפסיקה לשבטח את הראל
"הוא 10 רמות מעל כולם.. אין סיכוי שהוא לא לוקח בגדול... אין, הוא פשוט מוכשר" חחחחח
והיא אפילו לא התעניינה בעונה או משהו.. היא פשוט שמעה אותו ובאה
הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן? לפני הגמר, באינטרנט.
מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? נראה לי שהייתי ממש מאוכזבת, ולא הבנתי איך הוא לא ניצח, ואז בהיתי בטלווזיה עוד כמה שניות וכיביתי אותה... הרגשתי שאני עומדת לבכות
עוד משהו שתרצו לומר? הראל מושלם?

t0mi

New member
עונהה

כמה מקודם הגעתם לניצנים? לא הרבה... הגעתי כמעט בדיוק שזה התחיל, פשוט נסעתי עם דודים שלי האם הכנתם שלטים? כןןן שלטון קטנצ'יק שלא רואים אותו ממטר.... באיזה חלק הייתם? של הכסאות או איפה שעומדים? איפה שעומדים ופגשתי שתי חברות שלי שםםם האם הצבעתם ב-SMS תוך כדי? או שנתתם לחברים ולמשפחה מהבית להצביע? דהההההה האם הצלחתם לשמוע את השיר של הראל? כי אני אישית כל כך לא. כולם צרחו (כולל אותי) ולא הצלחתי לשמוע אף שיר שם. חחחחחח לא שמעתי כלוםםם והאמת התאכזבתי.. עם מי באתם? דודים שלי.. ושתי בנוןת דודות שלי מה עשיתם אחרי התוצאות הכואבות? הלכתם מיד הביתה? הלכתם ישר לבר לשתות משהו שיעלים את הכאב? התקרבתם לבמה? וכו'.. הלכתי הביתה, ולא הפסקתי לבכות עוד מידע שתרצו לשתף אותנו? ר=מ=א=ו=ת

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאני../images/Emo9.gif

כמה מקודם הגעתם לניצנים? לא הייתי
האם הכנתם שלטים? לא באיזה חלק הייתם? של הכסאות או איפה שעומדים?
האם הצבעתם ב-SMS תוך כדי? או שנתתם לחברים ולמשפחה מהבית להצביע? האם הצלחתם לשמוע את השיר של הראל? כי אני אישית כל כך לא. כולם צרחו (כולל אותי) ולא הצלחתי לשמוע אף שיר שם. ת'אמת בבית לא הצלחתי לשמוע עם מי באתם? עם אפחד מה עשיתם אחרי התוצאות הכואבות? הלכתם מיד הביתה? הלכתם ישר לבר לשתות משהו שיעלים את הכאב? התקרבתם לבמה? וכו'.. הלכתי לישון כי נססעתי יום אחרי עוד מידע שתרצו לשתף אותנו? היה עצוב לאלו שלא: ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה? שידור חי כי משום מה חשבתי שאני אשמח :-\ איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית? אמממממ השתקתי את כל הבית הכנתי קלטת ואמרתי לחברה שלי שלא תדבר לי על מויאל עם מי ראיתם? עם חברתי ולמזלי היא הלכה לפני התוצאות הכואבות כי לא הייתי רוצה לסבול את דבריה לאחר התוצאות הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן? בבוקר
מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'.. אממממ ברגע שהדר אמר מהפך קלטתי שהראלי לא ניצח אבל לא נפל האסימון אחרי שהוא אמר מויאל נפל האסימון ורציתי לבכות אבל הדמעות לא יצאו לי ה
נשארה פתוחה והלכתי לאמא שלי ואז עליתי למחשב עוד משהו שתרצו לומר? היה כואבף היה עצוב, מחר שידור חוזר שוב

Danielushhhh

New member
עוווווווונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

לא הייתי בגמר
ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה? שידור חי
איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית? הזמנתי פיצה
עם מי ראיתם? חברות
הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן? כ-ל ה-ז-מ-ן!
מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה
כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'.. בהיתי בטלוויזיה יותר מכמה דקות מרוב הלם עם הפה פתוח והפיצה נשארה תקועה
עוד משהו שתרצו לומר? הבנאדם מלך

משעמם לי לאאלה ../images/Emo187.gif

ולא הייתי שם אז.. ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה? ברור שבשידור חי
איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית? אמממ הדלקתי מזגן שיהיה נעים וזהו עם מי ראיתם? עם אמא ועם חברה שלי ב SMS כל הזמן הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן? כל הזמן בערך מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'.. בהיתי לא האמנתי ורצתי למחשב עוד משהו שתרצו לומר?בלע

p l o p

New member
אנייי

כמה מקודם הגעתם לניצנים? שעה וחצי האם הכנתם שלטים? ברווווווווור! באיזה חלק הייתם? של הכסאות או איפה שעומדים? לא שמתי לב
הייתי לחוצה מדי
האם הצבעתם ב-SMS תוך כדי? או שנתתם לחברים ולמשפחה מהבית להצביע? תוך כדי!!!!!!!!!!!
האם הצלחתם לשמוע את השיר של הראל? כי אני אישית כל כך לא. כולם צרחו (כולל אותי) ולא הצלחתי לשמוע אף שיר שם. שמתי אוזניות, אז לא. חח סתם, שמעתי חלקית
עם מי באתם? עם עצמי, אני, אנוכי. מה עשיתם אחרי התוצאות הכואבות? הלכתם מיד הביתה? הלכתם ישר לבר לשתות משהו שיעלים את הכאב? התקרבתם לבמה? וכו'.. התחלתי לבכותתתתתת רצחחחחחח! אבא שלי כמעט החטיף לי מכותתת הוא כזה "מה את בוכה? את מתנהגת כמו פקאצה" ואני כזה "טוב יאללה יאללה, ינעל דינק" חחחחחחחחחח (בלב אמרתי כן?) עוד מידע שתרצו לשתף אותנו? הראלללללל דוגמןןןןןןןן עלללללללללללללל וגם שדרכו עליי כי שכבתי על הרצפה חחחחחחחח

shahar s

New member
עונהה!

ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה? פספסתיי כמעט הכולל... כי שחכתי (ברוב חוכמתי) ראיתי רק את התוצאות.. איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית? התשובה הראשונה מסבירה הכולל, אבל חוץ מזהה השתקתי את כולם... ונזהרתי שלא להתעלף. עם מי ראיתם?אמא אבא.. שני קרציות קטנות שהם אחים שלי במקרה הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן? כל שנייההה...!! מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'.. ? הייתי בשוק מוחלט הייתי בטוחה שיש טעותת... בהייתי בטלויזיהה כאילו נהרסו החיים, הייתי ממש בהלם רק שלוש ימים אחרי זה עיכלתי מה קרה עוד משהו שתרצו לומר?הראלל.!!! מושלםם!!!! ולא צריך את כוכב נולד כדי להראות לי שהוא מקום ראשוןן!!!

עונה...

ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה? בשידור חי נו מה?!!!!!
איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית? אמממ לא ניתקתי ת'טלפון אבל כן הבאתי פוקפורן..!
עם מי ראיתם?כול המישפחה חחחחחח
הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן? כול הזמן
מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'..עוד שניה ניפצתי ת'טלויזיה אבל א כיביתי!!!
עוד משהו שתרצו לומר? שהראל היה צריך ליזכות!!!!!

ariel tad

New member
עונה!

לא הייתי בגמר... ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה?-בשידור חי! איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית?-היתרגשתי מאוד והייתי כמעט בטוחה שהוא יזכה וגם היצבעתי לו מלא! עם מי ראיתם?עם אמא ואבא הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן?-בפרסומות,מתי שהוא לא הופיע,ולפני.... מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'..-הייתי מאוד עצובה אולי אפילו בכיתי קצת חחח אבל מאוד היתאכזבתי עוד משהו שתרצו לומר?-הראל תעשה לי קבוק!!!(פחחח) הראל i love you

אני הייתי באיטליה כשהיה הגמר...

חחח, אבל הקלטנו... ואמא של אחותי הגדולה (אחותי הגדולה היא מנישואים קודמים של אבא שלי) מתקשרת אלינו ואומרת לנו: "ענת, אדוה, אתן לא תאמינו!!!" ואז אנחנו ככה מתרגשות "הראל ניצח, נכון?" ואנחנו מחייכות לעצמנו... ואז היא אמרה "כן, מויאל..." ואנחנו כזה צועקות ביחד: מהההההההההההה?! ואז ראינו את הגמר כשחזרנו ולא הבנו איך הראלוש שלנו לא ניצח
... גמר ארור...

אנייי../images/Emo65.gif../images/Emo3.gif|-B../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif../images/Emo152.gif

אני לא הייתי בישראל
ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה?לא,לא ראיתי.הייתי בספרד,אבל ישר אחרי הזכייה אחותי התקשרה אליי לחו"ל ואמרה לי "צליל,הראל ניצח!" ואני כזה "יששששש5$#%@!#%@#" ואז היא אמרה לי "מה..מויאל ניצח.." צרחות "מהה?!?!?!זה לאא פייררררררר
" והשאר כבר ידוע
איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית?חחחח פשוט הייתי באיזו קטדרלה מלפני 398579 שנה
עם מי ראיתם?
הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן?הצבעתי לו מחו"ל..לא שכחתי את הגמר!!!
מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'..: צרחתי,כפי שאמרתי. ניסיתי לברר עם אחותי :"את בטוחה שזה מויאל??זה עם הקול המזרחי??או סקעתת?החתיך?השיינים?נוו
" עוד משהו שתרצו לומר?גמר ארור רןועירכגחע5532%$@#%

oshriti123

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif

ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה? בשידור חי! איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית? כל התשובות נכונות
חח סתם אבל אמרתי לכולם שאסור להפיע לי והישתטלתי על הסלון
עם מי ראיתם?לבד.. הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן?כל הזמןןן באינטרנט ואז לא היה לי SMSים בפלאפון עדיין אז שיכנעתי את חברות שלי לשלוח לו
מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? וכו'.. קודם כל שמעתי את אח שלי צועק משימחה בחדר שלו...
ובהיתי קצת בטלוויזיה ואז הלכתי למחשב כי לא היה לי מצב רוח לראות טלוזיה
עוד משהו שתרצו לומר? הראלי שולט תצביעו במבוקשים

לא הייתי בגמררר אבלל../images/Emo27.gif

אני אענה על השניי:
ראיתם את הגמר בטלוויזיה בשידור חי? או שהקלטתם משום מה?-בטח בשידור חי
איך התכוננתם לשידור? ניתקתם את הטלפון? הכנתם פופקורן? נשפתם לתוך שקית?אממ לא נראה לי שעשיתי משו..התרגשתי מדיי
עם מי ראיתם?שתי חבות שלי, מפורום כ"נ..שני מויאל וחן <<נשממי>> אה ואמא שלי...
הצבעתם להראל? מתי? בפירסומות? כל הזמן?מהשנייה שחזרתי הביתה <<ישנתי אצל שני יום לפני..>> הצבעתי באינטרנט...אממ וגם לפני שהתחיל, וגם באמצע, וגם בפרסומות
חחח אני זוכרת...אבל כאילו לא כ=ל הזמןןן...רק בהתחלה...
מה עשיתם אחרי שהודיעו מי ניצח? סגרתם את הטלוויזיה? בהיתם בטלוויזיה כמה דקות מרוב ההלם? ניפצתם את הטלוויזיה? לא בהיתי בטלוויזיה..פשוט בהיתי..לא יודעת במה...והפלא' שלי היה ביד אחת וספר תהילים קטן למזל ביד שנייה והפלתי כזה ת'פלא' מההלם..ואחרי כמה שניות התחלתי לבכות...
עוד משהו שתרצו לומר? זה ברור מי הכוכב האמיתי...לא

הממ..

אני לא הייתי בניצנים... ראיתי את השידור החי, ברור:] לא הקלטתי אלא הורדתי באימיול
לא התכוננתי
וראיתי עם המשפחה! הצבעתי כל הזמן...אבל לא כששרו:]...וכשהודיעו מי ניצח..נו מילא...הלכתי לישון

אני ../images/Emo9.gif

כמה מקודם הגעתם לניצנים? וואו.. מאודדד.. מוקדם הגעתי ברכבת הראשונה
האם הכנתם שלטים? יאפ..
באיזה חלק הייתם? של הכסאות או איפה שעומדים? הייתי איפה שעומדים שורה ראשונה ולצערי צילמו אותי בהנני כאן =//
האם הצבעתם ב-SMS תוך כדי? או שנתתם לחברים ולמשפחה מהבית להצביע? חחחח גם הצבעתי תוך כדי וגם ציוויתי על ההורים להצביע..
האם הצלחתם לשמוע את השיר של הראל? כי אני אישית כל כך לא. כולם צרחו (כולל אותי) ולא הצלחתי לשמוע אף שיר שם. מאוד השתדלתי.. לא כל כך הצליחח..
עם מי באתם? חברה..
מה עשיתם אחרי התוצאות הכואבות? הלכתם מיד הביתה? הלכתם ישר לבר לשתות משהו שיעלים את הכאב? התקרבתם לבמה? וכו'.. חחח הרבה דברים בין השאר בכיתי ואז אבא בא לקחת אותי כי הוא חשב שאני אתאבד או משהו מפגר במבט לאחור
עוד מידע שתרצו לשתף אותנו? השלט הענק שולט :)

למעלה