הצעה

Gingerbread

New member
../images/Emo27.gifהצעה../images/Emo37.gif

תגידו, כבר נבדק מהו השיר האהוב על חברי הפורום מכל האלבומים? אם לא אני מתנדבת לארגן

Gingerbread

New member
OMG ../images/Emo2.gif מנצלשת!

שומעת בפעם הראשונה את האלבום "שיר טיול". עכשיו מתנגן "בראשית". תגידו, זה אביתר פה?!?!? למה הקול שלו כל כך אחר? גבוה יותר, צעיר בהרבההה? יותר צעיר מאשר הקול שלו באלבום הראשון! מה הולך פה? אני היחידה שחושבת ככה?
*מבוהלת לגמרי*

just almog

New member
הממ.

יש לי רק את הדיסק הראשון אבל כששמעתי את השיר "פקק תנועה" [שאין לי מושג באיזה דיסק הוא] הייתי ממש בשוק. יש לו קול ממש שונה,אפילו נשי..[אני לא אומרת מכוונה רעה,אז אין טעם להתנפל עלי :] יותר אהבתי את הקול שלו בדיסק הראשון.

שיר טיול זה עולם אחר

זה חתיכת דיסק לבנאדם כמו אביתר.. להוציא דיסק אלקטרוני שמשלב עצבות וקול רך וגבוה כמו של אביתר אחרי דיסק של פסנתר צורם ועבה עם צעקות מפה ועד 'אני לא יודע לאן'.. זה צעד גדול, ואני שמח שהיה לו את הכוח והאומץ לעשות את זה.. דוגמא פשוטה למשהו אחר? עידן רייכל שמיחזר את עצמו.. :) אין שיר אחד שאני לא אוהב בשיר טיול, מ'בראשית' שהוא פשוט מדהים, ועד ל'שיר טיול' עם המשפט המדהים הזה 'אם אני אפול ואמות המים לא ישימו לב ימשיכו עד לא יודע לאן'..

ms talbet

New member
שיר טיול

האלבום הזה היה די צעד נועז לאביתר ולמוזיקה הישראלית בזמנו. בעקרון, לדעתי, אלבום גדול, רק חבל שאביתר לא עשה יותר מדי, הרבה עבודות של די ג'ייז למינהם, 2 אם אני לא טועה. המילים באלבום הזה לדעתי חזקות יותר מ2 האלבומים האחרים. אבל אני יכול להגיד שלדעתי, האלבום הראשון הוא יצירת מופת, אלבום מרגש, הרבה פסנתר כמו שאביתר יודע להגיש לנו, ביצועים מדהימים, ליריקה מדהימה, לחנים טובים... האלבום האחרון מדהים גם כשלעצמו, ומה שהכי מיוחד באביתר, עד עכשיו הוא לא מיחזר חומרים, נגע והתנסה בכל מיני זרמים של המוזיקה, נעזר באנשים וכו'. לא מוזיקאי טוב. מוזיקאי מדהים.

FataLico

New member
תיאטרון רוסי

אף שיר מאף אלבום לא מסוגל לקחת ממנו את התואר.

עם כל הכבוד, 'תתחניי אליי' לוקח

אין, אני לא יכול להסביר את התחושה שקיימת בי שאני שומע את 'תתחניי אליי'

NAstyBOY1

New member
אני, כדי לא לעשות מלחמות עם עצמי

לא מנסה להגיד איזה שיר יותר טוב מהשני, כי במקרה של אדון בנאי היקר זה כמעט (למה כמעט, בעצם?) בלתי אפשרי. לכן, אני פשוט מתייחס לאלבום כאל מקשה אחת של יצירה גאונית ולא מפרק אותו לשירים.

למעלה