המפגשש

../images/Emo27.gif המפגשש ../images/Emo37.gif

אז ככה, הרוב מהפורום יכלו שהמפגש ייתקיים ב30.7 באותו היום של המפגש ישרא', אז רשמתי את הכול.. עם שחכתי מש'ו או למיש'ו יש הערות שיגיבב... יום: שני [30.7] שעה: סביבות שעה 12:00 מקום: עזריאלי קומה שנייה, ליד החנות דיסקים [TOWER RECORDS] זהו כעיקרון, עם למיש'ו אין בעיה עם זה והכול בסדר, שישים את הסימן
למי שיש הערות או כל דבר אחר, הסימן
[לי אין בעיה
]

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

אני יהיה שם בכל מיקרה כי קבעתי כבר עם ילדים <גם מהפורום> ודיברתי עם שאחר והיא אמרה שלא אכפת לה מתי ואני וריחן דיברנו עם מתן והוא אמר שזה מאים לו> אני שמחה שבסוף זה יצא ככה ^_^

AdiA12

New member
אני ממש ממש מקווה להגיע. ../images/Emo209.gif

אני מקווה שלא יהיו הפתעות של היומיים האחרונים כמו שתמיד קורה לי. אני חושבת שהפעם אני דווקא יכולה לנסוע עם אבא שלי. אני כבר אשאל אותו ואודיע.

sapirze

New member
לא נכון...אל תעשו ב30...../images/Emo31.gif

שמים לי גשר ביום הזה... ואני מתה לבוא למפגש

לא יכולים להעיף אותנו בלי סיבה...../images/Emo108.gif

פעם קודמת בממפגש ישרא העיפו את אלה שצעקו כמו משוגעים אבל גם אותם בסוף לא העיפו .. אנחנו ילדים טובים
XD ואוו זה יצא ביום האהבה

dj shalev

New member
איזה טיול משצים!?

נגמר הקןרס,הפעילות המשצית תתחיל רק בסוכות בכנס אלא אם יש לכם פעולות הנהגה,וגם זה אמור להיות רק בערב..

J Lafferty girl

New member
עד כמה שידוע לי גם שלו הולך מהבצפר..

היי את [את בת נכון?] בפורום ביט69 ואת מצטטת את עברי לידרDD: [תתעלמו ממניXD]

orel4400

New member
כי אני מאוד אוהבת את עבריי לידר

ואני נמצאת לפעמים בפורום של ביט... חחחחח =]

J Lafferty girl

New member
חח תיארתי לעצמיP:

גמאני אוהבת את עברי לידר ,חתימה וזה. ואני בפורום של ביט כשיוצא לי[:

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifנפגשים במקום הקבוע שלנו...../images/Emo168.gif

וזה איפה שהקולנוע. ומשם נוסעים לדיזינגוף [לפי דברי שחר,ריחן,שני ואנוכי]. לא לשכוח להביא את הדברים לאלבום. מי שלא יביא לא ישתתף... למרות שאולי יהיה עוד מפגש באוגוסט...

ואחרי דיזינגוף הולכים לשבת במזח../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

תקשיבו מה עושים אם השביתה לא תיגמר עד יום שני?!? כולם יכולים לבוא באוטובוס אם יש בעיות ברכבות?? ני מש קוה שלא היהיו בעיות =] אנשה שלי מה אם המקלות ארטיקZXD

למעלה