הידעתם ש... השיר הפותח של ההצגה לס מואה טמה בבימויו של אלדד זיו הוא:ערב טוב
L laveeg New member 23/11/05 #1 ../images/Emo27.gifהידעתם ש... השיר הפותח של ההצגה לס מואה טמה בבימויו של אלדד זיו הוא:ערב טוב
Y yoram415 New member 23/11/05 #2 האם יש את ההצגה בוידאו?../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif../images/Emo63.gif
M M i k e s F a n New member 23/11/05 #5 ההצגה עוד לא יצאה לפועל.. ומי זה אלדד זיו אני יודעת שההצגה היא בכלל לא מתוכננת בארץ. אבל תנו לי לברר..
ההצגה עוד לא יצאה לפועל.. ומי זה אלדד זיו אני יודעת שההצגה היא בכלל לא מתוכננת בארץ. אבל תנו לי לברר..
L laveeg New member 23/11/05 #6 מדובר בהצגה שהחלה לפניי 15 שנה ואלדד זיו הוא דמות מאוד מוכרת בברנזה ואם אני לא טועה עכשיו הוא יור אמי... גולן
מדובר בהצגה שהחלה לפניי 15 שנה ואלדד זיו הוא דמות מאוד מוכרת בברנזה ואם אני לא טועה עכשיו הוא יור אמי... גולן
S shunit4 New member 25/11/05 #8 נכון הוא גם הגיש פינה בתחילת דרכו של ערוץ 2, על אמנות, ופרומואים הוא היה אומר "באמנות, כמו באמנות, אין דבר כזה ש"אין דבר כזה"!"...
נכון הוא גם הגיש פינה בתחילת דרכו של ערוץ 2, על אמנות, ופרומואים הוא היה אומר "באמנות, כמו באמנות, אין דבר כזה ש"אין דבר כזה"!"...
Y yoram415 New member 25/11/05 #9 ../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif../images/Emo82.gif|שונית את צודקת... התכנית הייתה ברשת כל יום שישי
../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif../images/Emo82.gif|שונית את צודקת... התכנית הייתה ברשת כל יום שישי