דיון

SpyKid

New member
../images/Emo27.gifדיון../images/Emo37.gif

או משהו כזה... האם יש לכם מטרה כלשהי לעתיד
בין אם לעתיד הקרוב ובין אם לרחוק... יש משהו שאתם רואים כדבר שאתם חייבים לעשות\להשיג\להצליח בו

iris 23

New member
אממ שאלות טובות!שוות מחשבה או שתיים

1.אממ כן יש לי מטרה בחיים,אני רוצה להצליח בכל מעשיי,ללמוד למקצוע שאותו אני אוהבת....ממש להכנס אליו ולא רק כמקצוע אלא גם כמשהו שישנה את חיי האישיים... 2.אממ אני חייבת להצליח בבגרות בפסיכו'....האמת שעברתי יחידה אחת אבל עכשיו אני עוברת עוד שתיים ואני מתה להצליח-וכמובן איך אפשר בלי-->אני רוצה להצליח בצבא! 3.אני רוצה להשיג את כל מה שאני חולמת עליו[אושר,בריאות,אהבה,משפחה וכו']. 4.אני רוצה לעשות...בואי נגיד ככה...אני רוצה לפתוח עסק משלי...זה החלום שלי..אני רוצה להיות פסיכולוגית..או לפתוח גן ילדים פרטי משלי! איריס

maxim1991

New member
לי שי הרבה

כלומר אחד להיות איש מחשבים מאוד מצליח ובעל חברת מחשבים טובה יותר ממיקרוסופוט ולהיות האקר מפורסם

SpyKid

New member
רק בבקשה,

רחם על רשת המשבים שלי.. היא סבלה יותר מדי בחייה, לא מגיע לה לקרוס יותר
[זה בנושא המטרה האחרונה..]

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif

אתה מתכוון מספר מחשבים חדשים... ולא, אוותר
אבל אזכור לא לקבל ממך אימיילים

maxim1991

New member
נכון אבל יותר קל לסרוק כתובות איפי

עם פורטים פתוחים ולהכנס למחשב דרך אותו פורט פתוח

AeroSlash

New member
היו.. עכשיו אין...

אם אתם זוכרים פעם כתבתי שהשורה "Life is a journey, not a destination" מהשיר של אירוסמית' זה מין מוטו לחיים בשבילי. לכן הפסקתי להציב מטרות - אני לא חיה למען מטרה, אני חיה למען המסע. ובכלל - הכיף והחיים עצמם זו לא המטרה, זה מה שעושים ומה שעוברים בשביל להגיע למשהו בסופו של דבר. כי אם נחליט שהמטרה היא הכל בשבילנו, לא נדאג להנות וללמוד מה"מסע" ואז נשיג את המטרה ואז מה? בשביל זה אני לא דואגת להציב לעצמי יותר מדי מטרות לפחות בנתיים - אני נסחפת עם לאן שהחיים לוקחים אותי, בעתיד - נראה.

DeAth ScrEaM

New member
זה עצוב.

אבל אינלי שום מטרה מוגדרת. היום אני לא יודעת מה יהיה מחר. ורוב הדברים שאני עושה מבחירה, אני עושה אותם לפי המצב רוח. אינלי מושג מה אני עושה אחרי התיכון למשל. אם אני הולכת לצבא או לא. אינלי מושג מה אני עושה אחרי צבא, ואינלי שמץ של מושג מה אני אלמד אחורי זה. אני סתם מתעוררת בבוקר ועושה מה שבראש שלי. בטח בגלל זה אני כזאת מפגרת. :|

Janem

New member
כע!!!!

אזזזזז אינ'לי ממה אינ'לי ממה אינ'לי ממש מטרה אחת חת... צ'יקי צ'יקי צ'יקי אה אה... חחחחח וואלה אני מושפע מרגאיי... אבל יש מלא קטנות: להמשיך לקבץ נדבות מתחת לגשר... לחדש רשיון או כע!!! להמשיך להיות סטלן בבית... לקנות נרגילע קינג סייז לשים בתוכה חלב ולפתוח זולע בחצר האחורית, או מתחת לגשר... בעתיד הרחוק: להתחתן להתגרש להתחתן... לעשות 250 ילדים מ20 משפחות שונות... ושם סתם הגזמתי... אין לי כל כך הרבה כסף... אז לנסוע לאמריקה ולקנדה ולגרמניה ולאוסטרליה ולהפגש עם כל המשפוחה... לשיר רגאיי במועדון... ואז לקבל 20 ש"ח ביום במקום 5!!! זהו...! UH YEAHHHH כתוביות: הופעת אורח 2: רוני.

למעלה