דיון

../images/Emo27.gifדיון../images/Emo3.gif../images/Emo37.gif

מה אתם חושבים הצעד הכי טוב שקלי עשתה בקריירה שלה? ומה הצעד הכי שגוי שהיא עשתה בקריירה שלה? כולם לענות

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifמבטיחה לענות על זה ביומים הקרובים!

פשוט יש לי מסיבת סיום היום ואני מה זה עסוקה בדמעות
... והרגשתי צרך להגיד שאני אענה בפעם אחרת כי הגבתי בשעה ששמת את זה, ורואים שראיתי את זה
. לא משנה אם לא הבנתם
, ביומיים הקרובים אני אגיב
.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאו.קיי ../images/Emo11.gif

הכי טוב- השחרור המדוייק של הסינגלים מברייקאווי שהעניקו לה את ההכרה. בעיקר BOY, אבל גם סינס עשה את העבודה. אבל ת'כלס, הכי טוב זה ההשתתפות באיידול ! הכי רע- שחרור סינגלים לא נכונים ממי דצמבר. זה ממש קבר אותה. במקום לשחרר את האנטד, ואת OM ואת HIF היא שיחררה אחרים. לא קליטים
. נקווה שהדיסק הבא יותר יצליח
.

MeItOsH

New member
אמממ...

אני חושבת שהצעד הטוב ביותר היה באמת הקטע של אמריקן איידול. זה באמת להיות כוכב באינסטנט. אומנם לא כל האיידולים הצליחו כמוהה,אך היא הוכיחה את הכישרון האמיתי שלה ואחת הסיבות ללמה היא הפכה לדמות לחיקוי כה מוכרת בתעשייה. צעד שגוי? משום מה אףפעם לא ראיתי צעדים שגויים.אני הטיפוס שמסתכל על הצד החיובי אולי הקטע עם הטור שהתבטל בקיץ..שקבעו אולמות ענקיים עוד לפני שהדיסק יצא. צעד די מטומטם לדעתי..אך לא פגע בקריירה שלה.שזה דבר מעולה.

s k p

New member
עונה../images/Emo13.gif

אמממ.....צעד חשוב בקריירה של קלי כמובן יהיה אמריקן איידול....איידול נתן לה את הדחיפה שהיא הייתה צריכה בשביל להיכנס לתעשיית המוזיקה. אני חושבת שגם הבחירה להמשיך ולכתוב באלבומים שלה ולהיות חלק מהפקה של האלבומים שלה ולא רק בשירה זה גם צעד חשוב בקריירה שלה כי זה הופך את האלבומים שלה ליותר אישיים ומיוחדים וזה מה שהמעריצים אוהבים אצלה....
צעד שגוי בקריירה שלה זה כל הבולשיט מסביב MD. אני לא חושבת שזאת אשמת קלי שכל העניין יצא מכלל שליטה אבל אין ספק שזה השפיע חזק על המכירות של MD. אני בטוחה ב 100% שMD היה מוכר הרבה יותר טוב עם כל המריבה הזאת לא הייתה יוצאת מכלל שליטה... בחירת הסינגלים בMD הייתה גם מעצבנת. אני לא יודעת אם לקלי הייתה בכלל זכות בחירה בסינגלים אחרי כל המריבה סביב MD, אני חושבת שהאנשים RCA קצת נלחצו והם ניסו לשחזר את ההצלחה של ברייקאוואי, למרות שאילו הם שני אלבומים שונים לחלוטין ובחירת הסינגלים הייתה צריכה להיות שונה. להוציא את DWYT כסינגל זה היה ממש מוזר כי זה שיר שהוא לא ממש אהוב אפילו על ידי המעריצים של קלי. סובר היה יכול להיות סינגל מדהים אם רק היו נותנים לשיר הזדמנות......אבל כל העניין של חוסר הקידום מצד RCA זה כבר דיון בפני עצמו....

LeAnnDylan

Well-known member
לדעתי

אם לא לחזור על דברים שנאמרו פה אני אנסה לחשוב על משהו אחר לדעתי צעד טוב שהיא עשתה זה (אני לא יודעת אם זה יקרה בסופו של דבר או שזה רק בגדר שמועה) לעשות קרוסאובר לקאנטרי. ודבר עוד יותר חכם שהיא עשתה זה במקום ישר ביום בהיר אחד להחליט שבא לה להיות זמרת קאנטרי (ע"ע ג'סיקה סימפסון><) היא התחילה את זה כצעד לגיטימי בCrossroads עם ריבה וניתן בהחלט לראות שקהילת הקאנטרי בארה"ב מקבלת אותה יפה והמצעדים הוכיחו את זה. אני חושבת שעם מפיק נכון ומידה נכונה של קאנטרי\פופ היא יכולה להצליח מאוד ולצאת מהקבר שהיא הכניסה את עצמה אליו עם האלבום האחרון. הצעד הכי שגוי שהיא עשתה לדעתי זה לא רק בחירה לא נכונה של סינגלים אלא כל האלבום האחרון שלה הוא צעד לא נכון. אומנם קלי נשמעת מצוין תמיד אבל האלבום כולו מרגיש לא נכון כאילו שהוא מקדים את זמנו או מנסה לעלות על טרנד שחלף מהעולם. נכון שיש בו כמה שירים חמודים עם פוטנציאל לרדיו אבל אני לא חושבת שאף אחד מהם יכול להשתוות לשום שיר בBreakaway. מובן לי שיהיה קשה לשחזר את ההצלחה של Breakaway אבל My December לא היה אפילו קרוב לרף הגבוה שקלי הציבה לעצמה עם האלבום הקודם. המעבר החד יחסית בין הסגנונות גרם לדעתי לבלבול של קהל היעד שהיא פנתה אליו באלבום הקודם ובעצם במקום להרוויח מאזינים חדשים היא נשארה עם המעריצים הנאמנים שתמכו בה מההתחלה אבל לא הרוויחה שום דבר מהשינוי הזה.

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo31.gif

"מובן לי שיהיה קשה לשחזר את ההצלחה של Breakaway אבל My December לא היה אפילו קרוב לרף הגבוה שקלי הציבה לעצמה עם האלבום הקודם." ממש ממש ממש לא . MD הוא אלבום הרבה יותר בוגר ושלם מבחינת אלבום מאשר ברייקאוואי. ברייקאוואי הוא אלבום מצוין, אבל מעל לזה - הוא מכונת סינגלים. להוציא 2 שירים (YFM, WIYH), כל שיר בו יכל להיות סינגל, אז האלבום כולו נהיה להיט. MD הוא אלבום הרבה יותר אישי ואינטימי, הליריקה שלו מתעלה על של ברייקאוואי בהמון שלבים, וגם הביצועים של קלי. מספיק לשמוע את אירביין וסובר כדי לראות את המבנה המיוחד שיש לשירים באלבום הזה, ואת הליריקה הנוגעת שלו . MD הוא אכן אלבום טוב יותר מברייקאוואי, אבל הוא לא סינגל מטריאל ברובו, וזה, יחד עם הבחירה השגויה של הסינגלים, מה שגרם לנפילת האלבום.

LeAnnDylan

Well-known member
אולי

הוא אלבום בוגר יותר ואולי בתור מעריץ קלי קשה לך לראות את זה אבל הוא לא טוב יותר. ואני לא מדברת רק על פוטנציאל להיטים שלדעתי, מה לעשות, אין בו. אני לא חושבת ששום שיר בו יכל להיות להיט בסדר גודל של של להיטים מברייקאווי וגם אם כן זה בטח רק בגלל שהיא "קלי קלרקסון" ולא בגלל שהוא ממש טוב. אני גם חושבת שהנתוני מכירות מדברים בעד עצמם. תשאל את עצמך כמה מעריצים חדשים קלי הרוויחה עם המעבר הזה שלה ל"אלבום בוגר יותר" אולי זה עשה לה אישית טוב ונתן למעריצים הקיימים שלה סיפוק אבל מבחינת השוק זה פשוט לא היה מעבר חכם במיוחד. לא רק שהיא לא הרוויחה מעריצים חדשים- היא הפסידה הרבה. ואפשר להתווכח על זה עד מחר אבל האלבום הזה היה נפילה מבחינתה. אני בטוחה שעוד כמה שנים ואלבומים קדימה במבט לאחור (בהנחה ולא יהיו לה עוד טעויות כמו האלבום הזה) המעריצים שלה כן יוכלו להסתכל אחורה ולראות את האלבום הזה כפי שהוא- פספוס. זה לא שהוא ממש גרוע, ממש לא. הוא פשוט, כמו שאמרתי קודם- לא עונה לציפיות.

PoisonSnowFlake

New member
אתה עדיין מדבר על האלבום כאלבום להיטים

אני מדברת עליו כאלבום. כאלבום הוא הרבה יותר שלם, בוגר וטוב (במחינת הליריקה, הביצוע והעריכה) מברייקאוואי . אין בו הרבה שירים שיכולים לההפך ללהיטים הסטריים, אבל אני יכולה לומר בלב שלם שאני מעדיפה כל שיר מMD על ברייקאוואי . אמנם הוא "פספוס" מבחינתך במצעדי המכירות ובילבורד וכ'ו, אבל הוא ממש לא פספוס בהתקדמות המוזיקלית של קלי. ואת זה אני אומרת לא רק כמעריצה של קלי, אלא מעריצה של מוזיקה מכל הסוגים.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא בדיוק מה שאמרתי

התכוונתי שהיה לה מומנטום אדיר אחרי ברייקאווי והיא הרסה אותו עם אלבום שלא עמד בציפיות וזה שאת אוהבת אותו לא הופך אותו לאלבום טוב. בכל קנה מידה אפשרי לדעתי הוא לא מספיק טוב. אלבום בוגר יותר זאת לא מילה נרדפת לאלבום טוב או לאלבום להיטים. היא יכלה להוציא אלבום בוגר יותר ועדין להפוך אותו לרדיו פרנדלי, זאת לא הפואנטה שלי. הפואנטה היא שעובדה שהאלבום ביחס לאלבום הקודם נכשל, הוא לא עמד בציפיות שלו, לא מבחינת סינגלים ולא מבחינת אלבום ולכן לדעתי זאת הייתה בחירה שגויה הקריירה שלה. וסתם כדי שאני אבין כשאת אומרת שהאלבום הוא לא פספוס בהתקדמות המוזיקלית של קלי את מתכוונת לזה שהיא הייתה שותפה לכתיבת השירים? לזה שהיא כתבה שירים "אישיים" יותר? כי אם כן זה שטויות. ו-BOY זאת הוכחה טובה לעובדה שהיא יכולה להיות שותפה לכתיבה, לכתוב שיר ברמה האישית, להתקדם כיוצרת ועדין לתת לשיר טאץ' להיטי. ככה שמהבחינה הזאת אני לא קונה את הטענה שהאלבום בוגר יותר או בשל יותר. אני גם לא תולה את כל האשמה בקלי. ברור לי שעם מפיקים אחרים היא יכלה להגיע לתוצאה טובה יותר עם אותם שירים. לכן בשבילי האלבום הזה הוא פספוס. נכון הוא לא פספוס ברמות היסטוריות שלא יאפשרו לה לחזור לשוק אבל אם נודה בזה, עוד אלבום כזה וקלי תצטרך הרבה יותר מעוד אלבום כמו ברייקאווי כדי להוציא את עצמה מהבור שהיא תיפול אליו ובנינו אני לא חושבת שעם עוד אלבום כמו MD היא תחזור לאולפן הקלטות.

PoisonSnowFlake

New member
אתה מוציא דברים מהקשרם, ומקצין .

"אלבום בוגר יותר זאת לא מילה נרדפת לאלבום טוב או לאלבום להיטים." אני חזרתי ואמרתי שלדעתי MD הוא לא אלבום להיטים . כשאמרתי שMD לא היה פספוס מבמחינה מוזיקלית, ממש לא התכוונתי לזה שקלי כתבה את רוב השירים, התכוונתי לביצוע ולעריכה של השירים. תרצה או לא - MD הוא אלבום מדהים עם פוטנציאל ענק להיות קלאסיקה, ואני לא אומרת את זה "רק בגלל שאני אוהבת אותו". BOY הוא דוגמא מצוינת לשיר אוברייטד. לא שאני חס וחלילה אומרת שהוא לא שיר טוב, הוא שיר מעולה, פשוט עשו אותו דוגמת מופת שעל פיה כל השירים של קלי צריכים להיות. הוא בסה"כ שיר טוב שהצליח ברדיו ונכנס לתודעה של כולם, עד שהוא אוטומטית נהיה "ה"שיר של קלי קלראקסון. אותו דבר עם שירים אחרים כמו אמברלה של ריהנה, שהתגלגל להיות שיר השנה רק בגלל שטחנו אותו כל כך ברדיו והוא נהיה כל כך מיינסטרים. MD לא הוציא שום סינגל שהפך להיות כזה קליט בפי כולם, וזה לא עושה אותו פחות טוב מברייקאוואי. זה נראה כאילו אתה מודד רמת ההצלחה של אלבום רק לפי מס' הסינגלים שיצאו ממנו ועמדו בTRL מקום ראשון במשך חודשיים, זה ממש לא ככה. אני מסתכלת על האלבום כאלבום, ולא על כמה הוא מכר. וכאלבום- הוא טוב יותר מברייקאוואי ! אני מאמינה שלקלי יש מספיק מעריצים נאמנים שאוהבים את החומר שהיא משחררת, לא משנה אם או אם לא משמיעים אותו ברדיו כל שתי דקות, ולכן כל אלבום שהיא לא תוציא (כן, גם אלבום כמו MD), לא יכניס אותה לשום בור, ואני יכולה להבטיח לך שהיא כן תחזור לאולפן ההקלטות, ושכן יש לה עתיד רחוק מאוד במוזיקה גם בלי עוד BOY .

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifעכשיו,ההסטריה פחתה...עונה!

טוב, הכי טוב זה אמריקן איידול, לא?
אחרת לא היינו רואים אותה בכלל
... טוב, וגם עכשיו שהאלבום הופף להיות יותר קאנטרי. מתה על זה
. מממ עכשיו אני יכולה להגיד שני דברים רעים שהיא עשתה, תלוי מאיפה מסתכלים- אם מהצד המסחרי יותר, שהיא למכור כידי להתפרנס, אז לא היה נכון לפטר את המנהל האישי שלה ומיי דסמבר ייצא שיא הלא רדיו פרנדלי, או מהצד שהוא יותר "קלי זמרת איכותית" וכאלה, אז.. הממ... העובדה שהיא לא הכניסה את all i know לאחד הלאבומים.. כי הוא כזה יפה
..

Because Of May

New member
מעניין...../images/Emo109.gif

צעדים טובים: איידול, כמובן. ללא איידול היא לא הייתה מצליחה בצורה כ"כ מסחררת, וגם לא בכזאת מהירות. בנוסף, שיחרור ברייק לעולם (כאלבום)- ככה היא זכתה להכרה עולמית. הוצאת הסינגלים מברייק לעולם. SUBG, BOY ובינהיינד עשו עבודה מצויינת
שיתוף פעולה עם בן מודי. אחח, התוצר
השתתפות בכתיבת השירים. ככה האלבום יוצא הרבה יותר אישי, הרבה יותר מיוחד ואחד כזה עם משמעות. זה גורם לקלי להתבסס כזמרת עם אמירה מאחוריה, ולא סתם אחת שאומרת "אני הכי טובה, אתם לא, יש לי כסף מאני-מזומני" P: החזרה לבלונד
Maybe.
וכל מילה מיותרת. צעדים רעים: ה"ריבים"/ וואטאבר שהיו סביב MD. כ"כ, אבל כ"כ מיותר. בחירת השירים ב-MD. שלא תבינו לא טוב, זה לא שזה אלבום לא טוב, אני ממש אוהבת אותו, אבל אם היא כבר רצתה לעשות אלבום כזה מגניב שיכיל שירים שהיא רוצה ולא שירים שהיא חייבת לרצות- היא הייתה צריכה להשקיע בו יותר, להכניס אולי 20 שירים, משהו מיוחד כזה, ככה היינו מקבלים עוד שירים, ואולי חלק מהם היו סינגלים טובים. DWYT כסינגל. מה היא חשבה לעצמה? היא הייתה צריכה להוציא את מייבי (אהובי
) או סובר כסינגל, כי היא מעולה בבלדות. זה שיר נחמד מאוד בתוך רצועת אלבום, אבל לא בתור סינגל, ממש ממש לא. SKOM. יאקקק
ביטול ההופעה בישראל. להרחיב?

למעלה