אתה מוציא דברים מהקשרם, ומקצין .
"אלבום בוגר יותר זאת לא מילה נרדפת לאלבום טוב או לאלבום להיטים." אני חזרתי ואמרתי שלדעתי MD הוא לא אלבום להיטים . כשאמרתי שMD לא היה פספוס מבמחינה מוזיקלית, ממש לא התכוונתי לזה שקלי כתבה את רוב השירים, התכוונתי לביצוע ולעריכה של השירים. תרצה או לא - MD הוא אלבום מדהים עם פוטנציאל ענק להיות קלאסיקה, ואני לא אומרת את זה "רק בגלל שאני אוהבת אותו". BOY הוא דוגמא מצוינת לשיר אוברייטד. לא שאני חס וחלילה אומרת שהוא לא שיר טוב, הוא שיר מעולה, פשוט עשו אותו דוגמת מופת שעל פיה כל השירים של קלי צריכים להיות. הוא בסה"כ שיר טוב שהצליח ברדיו ונכנס לתודעה של כולם, עד שהוא אוטומטית נהיה "ה"שיר של קלי קלראקסון. אותו דבר עם שירים אחרים כמו אמברלה של ריהנה, שהתגלגל להיות שיר השנה רק בגלל שטחנו אותו כל כך ברדיו והוא נהיה כל כך מיינסטרים. MD לא הוציא שום סינגל שהפך להיות כזה קליט בפי כולם, וזה לא עושה אותו פחות טוב מברייקאוואי. זה נראה כאילו אתה מודד רמת ההצלחה של אלבום רק לפי מס' הסינגלים שיצאו ממנו ועמדו בTRL מקום ראשון במשך חודשיים, זה ממש לא ככה. אני מסתכלת על האלבום כאלבום, ולא על כמה הוא מכר. וכאלבום- הוא טוב יותר מברייקאוואי ! אני מאמינה שלקלי יש מספיק מעריצים נאמנים שאוהבים את החומר שהיא משחררת, לא משנה אם או אם לא משמיעים אותו ברדיו כל שתי דקות, ולכן כל אלבום שהיא לא תוציא (כן, גם אלבום כמו MD), לא יכניס אותה לשום בור, ואני יכולה להבטיח לך שהיא כן תחזור לאולפן ההקלטות, ושכן יש לה עתיד רחוק מאוד במוזיקה גם בלי עוד BOY .