בוקר טוב לכולם אני חדשה פה

שתיווס

New member
../images/Emo27.gif בוקר טוב לכולם אני חדשה פה

שלום לכולם... אני וחברה שלי עושות עבודה על אלימות במשפחה, ובעיקר מתמקדות בנושא של נשים מוכות. ונתקלנו בשאלה אחת שאנחנו לא ממש מצליחות להגיע לאיזשהו תשובה (זאת שאלת חקר, לא צריך להגיע לתשובה ספציפית...), אולי אתם תוכלו לעזור לנו...? אז ככה זוהי השאלה: האם אלימות במשפחה משפיעה על הדורות הבאים? ז"א אם היא משפיעה על הילדים של ההורים/בני הזוג? (במידה ומעורבים ילדים בנושא). תודה מראש. סתיו וגילת :D

seeyou

New member
האם אלימות במשפחה משפיעה על הדורות

ה"איפיון" של האדם נימצא בגנים,עם זה הוא נולד את התכונות האלו מחזקים במשך החיים על ידי הסביבה,משפחה,חברים,חברה... לי ברור שילד שגודל באווירה של אלימות במשפחה יפתח גישה אלימה בהמשך החיים שלו. זה לא אומר,לפחות לא ברור לי,האם הלימוד מועבר בגנים.

s h o o s h a

New member
אלימות במשפחה

התנהלותה של משפחה משפיעה באופן ישיר לחלוטין על התפתחותם של ילדי המשפחה ועל דרך התנהלותם בעתיד. את מה שהם 'קולטים' בבית כהתנהגות נורמטיבית הם יקחו אתם בהמשך, אל תוך חייהם ואל הזוגיות שהם יבנו. ישנם מקרים שהדבר אינו מתרחש אולם האחוזים הם נמוכים ביותר. מצרפת קישור למאמר פשיעה ואלימות בקרב ילדים ונוער, במשפחה, בחברה מאת: יפה נקר מקווה שתמצאי בו אינפורמציה חשובה שתעזור לך לבסס את עבודתך. בהצלחה

למעלה