סכמ"ש

shoham95

New member
../images/Emo269.gifסכמ"ש../images/Emo269.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
השיעור הכי מעניין שהיה השבוע:
השאלה המשתנה- איזה אייקונים הכי אהבתם מהאייקונים החדשים? -שאלון OFF- תקחו את הספר שהכי קרוב אליכם, תפתחו בעמוד 18 שורה 4 מה כתוב? של מי היה המספר האחרון שהתקשרתם אליו? איזה צלצול יש לכם בפלאפון? כמה מראות יש לכם בבית? מה היה הדבר האחרון שאכלתם? הארון שלכם מסודר? מאמינים באהבה ממבט ראשון? מאמינים ש: "אם משהו עלול להשתבש הוא ישתבש"? מאמינים בכוחו של הרצון? (מפורום סקרים ושאלונים) מדגישומטיק לנוחיותכם: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

Montelimar

New member
אני רוצה לעשות רק את השאלון

הוא נראה נחמד. D: תקחו את הספר שהכי קרוב אליכם, תפתחו בעמוד 18 שורה 4 מה כתוב? חתולים בשעת מריבה מקימים רעש מחריש אוזניים. מקובל לחשוב... של מי היה המספר האחרון שהתקשרתם אליו? לחברה שלי, מיה. איזה צלצול יש לכם בפלאפון? fixing a hole כרגע... אבל הורדתי מלא שירים חדשים אז אני בטח הולכת לשנות את הצלצול כל שנייה וחצי מעכשיו. כמה מראות יש לכם בבית? 5, אני חושבת. 3 בשירותים, אחת בחדר שלי, ואחת בחדר של ההורים. מה היה הדבר האחרון שאכלתם? גלידה. D: הארון שלכם מסודר? בערך, כן. מאמינים באהבה ממבט ראשון? ברור! לא שמעתם על ג'ון ופול? מאמינים ש: "אם משהו עלול להשתבש הוא ישתבש"? אכן כן.
מאמינים בכוחו של הרצון? אכן, עובד כל הזמן.

or19951

New member
סכמש עייף

דבר טוב שקרה השבוע: תרגיל ראשון בתאטרון, סיימתי את הסרט והפורום מתחיל להתעורר! :) דבר רע שקרה השבוע: שום דבר ספציפי שיר השבוע: כל שיר בערך ששמתי בסרט אלבום השבוע: - ספר השבוע: צלה של הרוח סרט השבוע: הסרט של הטיול לספרד סדרת השבוע: אמריקאן דאד דבר מצחיק שקרה השבוע: - ציטוט השבוע: - תוכניות לסופ"ש: לנוח משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תרגיל שני בתאטרון השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: תאטרון השאלה המשתנה- איזה אייקונים הכי אהבתם מהאייקונים החדשים? לא מת על אף אחד מהם -שאלון OFF- תקחו את הספר שהכי קרוב אליכם, תפתחו בעמוד 18 שורה 4 מה כתוב? "התכנס תחילה כל שנה ולאחר מכן כל שנתיים" (מיקוד בהיסטוריה של 2007
) של מי היה המספר האחרון שהתקשרתם אליו? מספר של חניכה שלי איזה צלצול יש לכם בפלאפון? האמת? אין לי מושג! הוא תמיד על רטט כמה מראות יש לכם בבית? 4 נראה לי מה היה הדבר האחרון שאכלתם? ביסקוויט הארון שלכם מסודר? ממש לא מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן מאמינים ש: "אם משהו עלול להשתבש הוא ישתבש"? לא מאמינים בכוחו של הרצון? כן

מסכמ"שת ../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ממ קניתי ג'ינס ונעליים חדשות
דבר רע שקרה השבוע: כואב לי הגרווווןןןןןן $: שיר השבוע: מוקי ויוסלס איי די - עוד יבואו ימים טובים יותר
אלבום השבוע: לאדעת חח ספר השבוע: לא בקטע של ספרים.. סרט השבוע: לאדעת
סדרת השבוע: האוווסס
דבר מצחיק שקרה השבוע: לגלות שסבתא שלי הסתובבה יום שלם עם השרשרת הזאת של האורות מיום העצמאות שהיא קיבלה איפהשהו! חחחחחחחחחח אין על הסבתא הזאת חחחח ואני כולי "סבתא רק תכבי את זה כשאת הולכת ברחוב!" ציטוט השבוע: ~למעלה~ תוכניות לסופ"ש: להבריא
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש חברה שלא ראיתי הרבה זמן בת"א D: השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: פסיכו סוציו כמובן השאלה המשתנה- איזה אייקונים הכי אהבתם מהאייקונים החדשים? מממ כבר לא כל כך חדש אבל את ה
חח -שאלון OFF- תקחו את הספר שהכי קרוב אליכם, תפתחו בעמוד 18 שורה 4 מה כתוב? "היו נכנסים רעבים ויוצאים שבעים והניחוהו ובאו ערביים ותפסו בו." (תהלה \ ש"י עגנון XD) של מי היה המספר האחרון שהתקשרתם אליו? חברה שלי חח, אתמול בלילה עשיתי לילה נוסטלגיה ופתחתי מכל מידי ברכות שקיבלתי ליומולדת שנה שעברה. אז צלצלתי אליה בשלוש בלילה כי "שונית? היי, מה קורה. ממ לא הבנתי מה כתבת לי בברכה של שנה שעברה, תני לי לצטט לך..." חחחח איזה צלצול יש לכם בפלאפון? קצת מעפן אבל הפתיח של האוס
עד שאני אמצע משהו שלא מבהיל אותי כשמתקשרים חח כמה מראות יש לכם בבית? מלא. לכו תמותו לא סופרת חחחח מה היה הדבר האחרון שאכלתם? עוגיה הארון שלכם מסודר? כןןןןןן!!!!!1 אומיגאד אמא קירצצה לי לסדר ת'חדר אז פתחתי בפרוייקט מיוחד וישבתי ש ע ו ת לסדר את הארון!!! אני בחיים לא אתרגל לזה.. מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא P: מאמינים ש: "אם משהו עלול להשתבש הוא ישתבש"? אכן
מאמינים בכוחו של הרצון? כן
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

IפסטרמהI

New member
יאללה D:

דבר טוב שקרה השבוע: טיול עם החניכים D: דבר רע שקרה השבוע: איןןן זמן לכלום! היו מלא חזרות לטקס רבין והכנות לטיול ;[ אהה, וגם אני עוזבת את המורה שלי לגיטרה.. מאוד עצוב
שיר השבוע: ALL OUT OF LOVE של AIR SUPLY וגם קחי לך זמן- יציאת חירום אלבום השבוע:
ספר השבוע: חוברת הדרכה לטיול XD סרט השבוע: למי היה זמן? סדרת השבוע: מחוברים ומגרש ביתי דבר מצחיק שקרה השבוע: אחד החניכים שלי יודע לעשות קולות של חייזרים בצורה הכי מצחיקה בעולם והוא החליט שהוא מדבר ככה כל הטיול XDDDD ציטוט השבוע: אחד החניכים קם בבוקר ואומר: "מה זה? זה לא השק שינה שלי בכלל!" XDDD הוא ישן בשק שינה של מישהו אחר XDDD תוכניות לסופ"ש: אהה כנראה שהייתי אמורה לענות על זה לפני הטיול אז כנראה שלצאת לטיול עם החניכים. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה קצת יותר זמן פנוי! אהה, וגם טקס רבין סופסוף! השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: כמו תמיד, היסטוריה או ערבית השאלה המשתנה- איזה אייקונים הכי אהבתם מהאייקונים החדשים? אין לי שמץ. יאללה אין לי כוח לשאלון, אולי יותר מאוחר..

למעלה