מ ס ע ד ה

יעל י

New member
../images/Emo263.gif מ ס ע ד ה ../images/Emo263.gif

חלבית או בשרית? סלט או עוגה? המשפחה החליטה הערב על מסעדה (אני כמובן רוצה בבית אבל...הרוב קובע...חחחחחחח) איך אתן עם מסעדות?

jesie12

New member
מה שגורם לי לחסוך ליכלוך וניקוי - מבורך

אני אוהבת, סתם כי נחמד לי לא לטרוח ולא לנקות אחרי
אני מעדיפה חלבית או סושיה במסעדות בשריות אני סובלת לא נוגעת בבשר או עוף לפני שבועיים הגעתי עם משפחתו של בן זוגי למסעדה בגדרה התיישבתי כמו כולם, ברגע שבאו לקחת הזמנות מכולם ושאלו להזמנתי, עניתי שאני לא אוכלת ונאלצתי לחכות בחוץ

panda27

New member
לחכות בחוץ...?

היית מזמינה כבר לשתות משהו... או איזה סלט קטן או תוספת אחרת.

jesie12

New member
אחרי כ 3 שעות נסיעה כולם היו מעולפים מרעב

בן זוגי רצהלצאת יחד איתי ולא איפשרתי לו מה גם שמנות הפתיחה והסלטים כבר הגיעו לשולחן וכולם התחילו לאכול הוא זה שנהג והיה עייף ורעב,הוא אל מהר ויצא אלי עם בקבוק מים אלוורה שאני ממש אוהבת. רציתי לאכול בצומת בילו, אבל אחיו רצה מסעדה בשרית והתעקש על זו, בגדרה אין ממש מבחר בשבתות ונסענו יותר מידי זמן מכדי לסגת

מאד אוהבת מסעדות, מה שמונע ממני ללכת

זה העניין הכלכלי, הרי מדובר בהוצאה, בעיקר אם יוצאים חמישתנו. כשכבר יוצאים כולנו, לרוב למסעדה בסגנון מזרחי כי זה מה השילדים אוהבים, מאד אוהבת את האוכל שם, לרוב נהנית מהסלטים ומשיפודי העוף. אם יוצאת עם חברות/בעלי, מעדיפה בית קפה, עם אפשרויות לסלטים שווים ומיוחדים. אוהבת ארוחות בוקר בבתי קפה שווים, נעימים וטעימים. יוצאת הרבה לבית קפה, לקפה בלבד. עם חברות, עם הבעל. מקסימום מנשנשים משהו לא ליד. עוגה=לא! זה ממש לא בתפריט שלי במסעדות או בתי קפה.

EFRATY10

New member
תמיד אעדיף מסעדה חלבית ולהזמין סלט יווני

או סלט חלומי.

יעל י

New member
עדכון מסעדה...

החייל ביקש בשישי בערב אוכל ביתי אז אכלנו בבית. בבוקר יצאנו למעדה לארוחת בוקר מה שעושה את הנושא לקל יותר. חטאתי בפרוסת גבינה צהובה וקצת לחם מקמח מלא וכוס מיץ אשכוליות אבל חוץ מזה היה אחלה. במסעדה (רשת קקאויו מאד קשוחים ולא נתנו להחליף דברים בדברים אפילו תמורת תשלום סמלי למרות שאלה היו בתפריט אותו מחיר או פחות.

למעלה