../images/Emo261.gif../images/Emo261.gif../images/Emo261.gif../images/Emo261.gif

אש אש גופיה תחתונים וחזיה . . .
באופן אישי לא צריכה לשרוף לא גופיות/תחתונים וחזיות <אני מחוברת אליהם באופן אישי מידי
> אבל כן הייתי זורקת השנה למדורה את הספרים של הקורס האחרון שסיימתי
ומוסיפה גם על הדרך את הדו"ח על המהירות (750 ש"ח!!!!) ואם אפשר גם את הנקודות שהגיעו איתו
<אני לא אשמה שמיהרתי באותו יום
> אז מה אתם הייתם זורקים למדורה ושורפים השנה? חוץ מקרטושקס בנייר כסף כמובן

../images/Emo6.gif יש לי, יש לי, יש לי

אחרי שהצליחו להכעיס אותי היום כהוגן (וזה לא קל), הייתי זורקת למדורה את האיש שהכעיס אותי. אם יש משהו שאני לא מסוגלת לקבל - אנשים שלא מוכנים להודות בטעות שעשו ומאשימים בה את האחר, תוך חוסר נחמדות משווע. ולא - זה לא הגרוש שלי
סתם מישהו שעשה פאשלה בפגישה עסקית איתי ועכשיו אני צריכה להתמודד עם ההשלכות... (מצד שני - לא באמת מאחלת לו את זה, כי זה עלול לקרות - מין קארמה כזו
)

הייתי משליך

את המנהג הזה של הדלקת מדורות ענק, אימתם של קבלני הבניין ומכבי האש, ובכך מקטין קצת את ממדי הערפיח לתפארת אקולוגיית ישראל.

יערית

New member
מברוק ../images/Emo25.gif

מי גאונה של אמא????? מה הייתי זורקת למדורה ? בהנחה שתהייה מדורה אם פיסית ואם במחשבה, אני כבר אמצא- תמיד יש מה לזרוק :))

ismeralda100

New member
Oh sure

אני כבר יודעת הרבהההה זמן מה יילך למדורה: אלבום מעוצב, ענק, עם הרבה צילומים מקדימים ומשפחות. חבל על המקום שזה תופס בארון - לא?

וואלה

יש לי 3 כאלו בארון לא יודעת את זה קשה לי לזרוק בכל זאת חלק מהחיים וזיכרון לדורות הבאים בפעם האחרונה שהצצתי שם, כי היה צריך לעשות עבודה לבית הספר איך אבא ואמא הכירו . . . זה הצחיק אותי לגמרי ולכן עם השנים זה עובר, בוודאות!!!

ismeralda100

New member
טוב נו אולי זה אחרת כששומרים את זה

בשביל "שיהיה מה להראות לילדים...." לי אין את האישיו הזה..... למרות שחברה שלי אמרה: "למה לזרוק? את היית כ"כ יפה שם...."

למעלה