תכנון שבועי

2MayaN2

New member
../images/Emo260.gifתכנון שבועי../images/Emo260.gif ../images/Emo221.gif

ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת-

shaharEB

New member
מתכננת ../images/Emo8.gif

ראשון- התכוננתי קצת לבוחן מחר =] שני- בוחן,דוקטור הו! שלישי- ללכת לספרייה ?.. שיעורים
? רביעי- ללכת לביקת מחויבות אישית, דוקטור הו =] חמישי- להשיג את הארי פוטר..דוקטור הו
,שיעורים אני מניחה =], שישי- אולי לצאת..? שבת- לנוח ! למרות שלא עשיתי הרבה במהלך השבוע

shaharEB

New member
כןן...יש לי מחויבות אישית כיתה י י ויב ../images/Emo13.gif

בגלל המגמה "נחשון"XD

2MayaN2

New member
חח ואו זה הרבה ../images/Emo221.gif

אני עשיתי רק בכיתה י' ובהתחלה לא סבלתי את זה אבל אח"כ היה לי כיף:)

נסטי XD

New member
שיהיה שבוע טובה :)

ראשון- בגרות בלשון ב' - המועד הכי שכונה שראיתי בחיים שלי || להתכונן למתכונת באזרחות שני- מתכונת באזרחות || נבחרת ישראל של הנשים בכדורעף באו...הן מדהימות חבל על הזמן שלישי- ביצפר רביעי- נוסעים לפ"ת :) חמישי- ביצפר שישי- שיעור נהיגה אחד לפני אחרון...אממ לצלם אולי את הסרט ולהשלים הרבה שיעורים שבת- כנ"ל..

2MayaN2

New member
גם את עשית מועד ב'? חח גם אני! ../images/Emo221.gif

איך הלך?:) ואהה פ"ת את קרובה אליי!XD ובהצלחה בהכל

נסטי XD

New member
חחח למה לא אמרת? הייתי קופצת לביקור חחח

ובלשון היתה אחת הבגרויות הכי שכונה בארץ...הבוחנת התחילה לדבר בפלאפון באמצע הבחינה, אחרים העתיקו...קיצר בגרות אחת המצחיקות...איך היה לך? זה לא היה קשה..נכון?

2MayaN2

New member
חחח פעם הבאה../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

יא נשמע סבבה לעשות ככה מועד ב'XD היה בסדר, לא היה קל אבל אני מקווה שהצלחתי...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifטיפה מאוחר, כן....

נתחיל ממחר :] אין הרבה דברים חדשים הכל כמעט אותו הדבר. יום שלישי- עבודה על הבוקר, מפגש לגבי עבודה עתידית, נראה מה יהיה... יום רביעי- עבודה על הבוקר, חברה באה לישון אצלי ונעשה כיופיםםם חחחח יום חמישי- שיגיע כבר!!! עבודה על הבוקר, חבר שלי בא לישון אצלי!!
יום שישי- אני נוסעת לחבר שלי על הבוקר, בעצם ניסע בצהריים, עדיף.... ובטח בערב נצא עם חברים שלו. יום שבת- לנוח עם חבר שלי.. בערב לצאת לאיזה סרט, ברגיל כזה... ל"טרון" או משהו חח ושבוע אחרי זה, אלוהים גדול, רק שיעבור מהר ויגיע ישר לסופ"ש חחח

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

ראשון- יומולדת לחבר שני- מתחילה קורס פסיכומטרי שלישי- ללמוד רביעי- ללמוד חמישי- קורס פסיכומטרי שישי- עבודה שבת- עבודה

למעלה