מחלקת String Builder

../images/Emo260.gif מחלקת String Builder

שירשור מחרוזות יכול לגרום לכאב ראש רציני ולבלאגאן שלם בקוד, הנה דרך יעילה, נוחה ומשפרת משמעותית את הביצועים. המאמר מצורף בקובץ HTML עם דוגמאות קוד. שירשור נעים

pitoach

New member
יש אובייקט מובנה שעושה את זה

עברתי בריפרוף רק אבל לא נראה לי שהמחלקה שלך תורמת משהו שאינו קיים בדוט נט בצורה מובנת ויש לו הרבה יותר אפשרויות אז אם זה המצב למה להמציא את הגלגל שנמצא בכל בלוג ממוצע ברשת או באובייקט מובנה של הטכנולוגיה ? http://msdn.microsoft.com/en-us/library/2839d5h5(v=vs.71).aspx

תגיד לי אתה אדיוט או שאתה עושה את עצמך?

זה לא DOT NET זה ASP קלאסי תפסיק כבר להביך את עצמך

pitoach

New member
לא אני לא ואנילא יכול להמשיך את הטיפשות

של הדיון כי אני יודע שגם אתה לא אז פשוט אשאיר את הטיפשוט בדיון למי שרוצה ודרך אגב אתה נמצא בפורום שכולל דוטנט! ודבר נוסף... כתבתי שאני רק ריפרפתי ולכן אולי המסקנה שלי לא נכונה אז תקרא בבקשה בעיון לפני שאתה פותח דיון של מטומטמים (ועדיין אני אומר שאני לא חושב שאתה כזה אבל הדברים שלך כן)

mcmmcon

New member
באאחחחח!!!!!!!!!!

כולכם כאן אפסים לא י-ע-י-ל-י-ם! אני פשוט מתבייש בפורום! אני מבקש מראש! נא להשתמש ב JS ב ASP, ככה החיים קלים יותר:
function StringBuilder() { this.a = []; this.Add = function(s) {this.a.push(s);}; this.ToString = function(s) {return this.a.join(s||"")}; } var bah = new StringBuilder(); bah.Add("I"); bah.Add("MSDN SINI AND I"); bah.Add("JS AND I DONT"); bah.Add("אפסים לא יעילים"); alert(bah.ToString(" LIKE "));​

mcmmcon

New member
דווקא לא...

שכחתי להוסיף את זה:

function alert(s) {Response.write(s);}​

pitoach

New member
לא כולם כתבו את ה___ של המצאת הגלגל

ולא כולם בפורום היו קשורים לקוד שנכתב אני מבקש לא להכליל
ואני לא אומר מה אני חושב על הקוד המקורי... ניסתי להגיע לזה בעדינות יותר ממך
אני לא מקבל את צורת הביטוי שלך לחברי הפורום שניסו לעזור גם אם אולי הציגו תוצאה לא מיטבית הרי שהרצון לעזור מבורך *
עבודה יפה בהוספת הדוגמה
אתה יודע שרוב המשתמשים בפורום לא יודעים בכלל שהם עובדים עם VBS והם חושבים שהם עובדים עם "שפת ASP"
אז בשביל אלו אני אוסיף הערה קטנה ורק להזכיר למי שלא יודע ש ASP היא טכנולוגיה ולא שפה וניתן להריץ בה קוד בשפות סקריפט שונות כמו VBS (ברירת המחדל) או JS לפי בחירת המפתח ואפשר גם באותו קובץ לרשום חלק ב VBS וחלק ב JS * ההגדרות באות בתחילת העמוד אם רוצים להגדיר את השפה עבור כל העמוד או בתחילת מקטע אם רוצים לשנות שפה באמצע עמוד

למעלה