יום ראשון

or19951

New member
../images/Emo260.gif יום ראשון

איך עבר עליכם היום שפותח את השבוע? אתם מוזמנים לספר, להתייעץ, לפרוק וכל מה שמתאים לשרשור!

../images/Emo176.gif היה יום נוראי

בביולוגיה המורה החליטה שיש מבחן שבוע הבא ואז היא לימדה משו לא ברור >< אח''כ היה מבחן בלשון שהיה ממש נוראי והכי עצוב זה שאני בלחץ ממנו כי הוא 20 % מהמגן של השנה... ואז היה תנ''ך שפשוט היה משעמם אח''כ היה אנגלית וקיבלתי 72 במבחן ו80 בחיבור שאין לי מושג איך קיבלתי 80 כי בקושי כתבתי משו :) ואז שעתיים מתמטיקה.. שזה כבר אומר הכל.. ואז כמעט מתתי בעליה לאוטובוס והמקום היחיד שהיה ליד מישהו מסרייח רצצח.. קיצר היה יום ממש נורא

זוועהההה

כבר יומיים שאני חולה בצורה זוועתית ומרגישה נורא
מיותר לציין שלא הגעתי לביה"ס ובנוסף פספסתי בדיקת דם, בתקווה שמחר יהיה יום יותר טוב..

or19951

New member
לי דווקא היה סבבה

התחלנו עם שעתיים ביולוגיה. אחר כך לשון - היסטוריה ואז חינוך
אחר כך צרפתית- אז ציירתי תמונות מתוך דירה להשכיר
ונכנסתי לפורום דרך הפלאפון, ולפפיסבוק
עד שהרכזת הגיעה והתחילה לחפור ואז היה ספורט, אז באתי למורה, הוא סימן שהגעתי והלכתי הביתה
ומחר בהחלט יהיה יותר טוב. כי אני לא הולך לבצפר בכלל הידד4

shoham95

New member
איזה יום כיפי../images/Emo9.gif

טוב, החלק הכיף שלו ברובו לא בגלל בית הספר, אבל לא חשוב:p מסקנות מהיום: - אני שונאת מתמטיקה. - אני נשארת במגמת מחשבים. - אני שונאת להיות שישיסטית. - החיים יפים
ערב טוב

Montelimar

New member
לא הלכתי לבית ספר

לא ישנתי כל הלילה, אולי שעתיים בערך, ואמא שלי הסכימה לי להשאר לישון. הבעיה היא שהיה מבחן בלשון.
אני מקווה שיסכימו לי לעשות מועד ב'. אני בכל זאת באתי לבית ספר בשעה שלוש, כי הי לי הרכב.

למעלה