Likka

New member
מחפשת את הטור מיום ו' האחרון

26.5.06, היכן אפשר למצוא ברשת? אם בכלל? תודה

ea53

New member
הדברים שקרא יאיר ב"שרים בכיכר"

שלום לכולכם, אני מחפש את "קטעי הקישור" אם נגדיר זאת כך, שנשא יאיר לפיד באירוע "שרים בכיכר" האחרון... למי שיכול להפנות אותי לגורם המתאים או לחילופין להעלות אותן לכאן - כל דבר כלשהו יתקבל בברכה... תודה רבה!

עינתקוב

New member
מאמר של יאיר לפיד

אני מחפשת קטע שיאיר לפיד כתב אין לי מושג מתי על היהודי הזקן שסחוב 2000 שנות גלות וראה אמפריות נופלות וכו' האם אפשר להשיג את זה??

d a n d n o

New member
סיכת המ"מ/יאיר לפיד

לפני כחודש וחצי סיימתי קורס קצינים. ביום האחרון לפני הטקס נתקלתי במאמר שכתב יאיר לפיד אודות סיכת המ"מ. ניסית למצוא את הטקסט דרך מנועי החיפוש המובילים ולא הצלחתי. אבקש את עזרתכם.

בבקשה ../images/Emo13.gif

סיכת מ"מ- יאיר לפיד ________________ הדרכים מתחילות בסיכות בטחון שתופסות את זנב החיתול והן נמשכות לסיכות השיער שאוספות את התלתול. ועוד מחכות סיכות בסדרה מתחבאות בשבילי החיים סיכות הוקרה, סיכות תפירה סיכות ניירות וסיכות משרדים. אך יש רק סיכה אחת בעולם שצריך בשבילה להלחם, ואולי בגלל זה היא היקרה מכולן הלא היא סיכת המ"מ. סיכה זעירה, נחבאת על צוואר שום דבר לא נוצץ או זורח היא הראשונה לעלות אל ההר בליל ניווטים צל ירח. היא הראשונה לומר "אחרי" בלילות פגועים וימי קרב להוביל כל חייל בפקודה או ברוך וגם לוודא שהוא שב. והיא שזוכרת ותדאג להזכיר שהארץ הזו היא נחלת אבות שבניה כל יום אות המקיימים וצריכים מחדש בה לזכות. זו סיכנ שאומרת על בעליה הוא הטוב מבין הטובים ביותר ומי שזכה בה יידע ויודע שהוא אינו מן הזן המוותר. היא יודעת שיש יפות ממנה בכל חנות תכשיטים וחלון ראווה אך רק מי שאותה ענד אף לרגע מבין מה פירוש המילה "גאווה".

למעלה