../images/Emo26.gif

נסעתי היום פעם ראשונה, מזל שהמורה שלי הסכים ליהיות איתי ועם אבא שלי באוטו אחרת בכלל הייתי משתגע מאבא שלי. הקטע הוא שאבא שלי לחוץ בהיסטריה... משדר פאניקה כל הזמן.... אני יודע שזה קורה להרבה אבל אצלו זה בחולניות ממש!!!! הוא היסטרי!!! למשל עצרתי בתמרור עצור וכזה הוא עשה לי "נוו סעע" וזה מלחיץ כי ברגע שהוא אומר נו אני ישר בעות שם גזז חזקק... אני יודע שבקרוב יתחילו הריבים, עכשיו לא לנהוג בכלל בשלוש חודשים האלה זה גרוע, אבל מצד שני אני לא יכול להמשיך לנהוג איתו ככה, מה אתם אומרים שאפשר לעשות?

danihashamen

New member
תן לי שנייה להבין ..

עברת טסט, והבאת את המורה שלך לנסוע איתך ועם אבא שלך באוטו הפרטי שלכם? ם_0 זה חדש..

king30

New member
חחח הרגתה אותי

עברתה טסט ועוד אתה מבקש מהמורה לנסוע איתך ועם אבא שלך באוטו הפרטי? וואי זה דבר חדש לי

אצלינו בעירי הקטנה יש

מורה לנהיגה (בצפון) שמוכן לסוע עם כל תלמיד שלו שמקבל רישיון בתור מלווה פעמיים חינם..הוא לא המורה שלי,אלא של חברות שלי הוא מורה טוב ומוכר בעיר..

be_roo

New member
מה רע? לתת לאבא קצת עיצות באיך

להעיר לנהג מתחיל.

100vardit

New member
למורה היה זמן בשביל זה?

או ששילמת לו כסף?? קטע ענק!!! בכל אופן-נראה לי שככה רוב המלווים-לחוצים ומרגיזים,זה מטריף שממהרים אותך ככה ("נו,סעע").בכל אופן-יהיה בסדר,ה-3 חודשים האלה יעברו מהר,תשתדל לא לריב ולהתווכח עם אבא שלך יותר מדי,ולהסביר לאו שזה מחרפן. בהצלחה!!!

המורה הסכים חינם...

כי הוא חבר טוב של ההורים שלי.... וחוץ מזה אני רציתי גם כי התגעגיתי לשיעורים איתו
חח זה היה מלצחיק לנהוג איתו באוטו שלי בלי בלמים וזה...

100vardit

New member
העיקר שנהנת../images/Emo3.gif-אני לא נראה לי

אתגעגע לשיעורי נהיגה(אולי טיפ טיפה)-כי סך הכל זה לוקח זמן...

G e o r g i a

New member
ל"אור ירוק" יש איזו עצה...../images/Emo105.gif

אני חושבת שהם קוראים לזה "נהיגה מודרכת".. לא בטוחה. בכל אופן, כדי שאבא שלך לא יהיה בפאניקה, תגיד כל מה שאתה עושה, ועל כל מה שאתה חשוב (שקשור לנהיגה כמובן
). למשל, אתה נכנס לצומת שבו אתה צריך לתת זכות קדימה ואין לך שדה ראייה, אז תגיד "אין לי שדה ראייה אז אני גולש לאט...", משהו כזה. מעין דיבור לעצמך ולאבא שלך. עוד דוגמא: אתה נוסע בעיר ואיזשהם הולכי רגל עלולים להפריע לך בנסיעה, אז תגיד "ראיתי את הולכי הרגל"... דברים בסגנון הזה. זה ירגיע את אבא שלך, הוא לא ינדנד לך על כל דבר, באיזשהו שלב הוא יתרגל, יסמוך עליך וזה יתחיל להציק לו
בנוסף, תעשה איתו שיחה, תגיד לו שאת הטסט שלך כבר עברת, אתה יודע לנהוג, ושלא ילחיץ אותך. שיבין שלוקח קצת זמן עד שמתרגלים, אבל שירגע....

אוקיי תודה רעיון טוב../images/Emo13.gif

היום למשל יצאנו מהחנייה ברוורס, ונהגתי בשיא האיטיות והסתכלתי כל שנייה מאחורה ובמראות והייתה משאית שראיתי, אבא שלי הביא כזאת צרחה "משאית!!!!!!!!!!!!!" ואני מרוב הלחץ עוד כמעט לחצתי גז ונתקעתי בה...

liron980

New member
דעתי...

מוזר לו , לאבא שלך שהבן הקטן שלו נוהג, ההורים שלנו מטבעם דואגים לנו אומרים לנו מה לעשות , כל החיים זה כך לפחות אצלי.. לכן ההערות של אביך בזמן הנהיגה די צפויות, אל תתרגש יתר על המידה אתה יכול לעשות כמוני שאני כבר בעלת רישיון כבר 8 חודשים ונוהגת יום יום , כשאני נוסעת עם אבא/אמא קטסטרופה, אבא שלי בכלל צועק עליי למה אני נוסעת מדרך זו או אחרת , פשוט תגיד לאביך בצורה יפה, אני נוהג, עבדתי קשה על הרישיון הזה, ואני חושב שבתור הנהג מותר לי לבצע את ההחלטות הקשורות בנהיגה לפי רצוני! משהו כזה

למעלה