../images/Emo26.gif

אתם אומרים "משעמם לנווו" "פתח תקווה משעממת" "אין מסיבות" "אין מועדונים" וכו'... אבל אם לחשוב על זה, אף פעם לא תהיו מרוצים משומדבר. לדוגמא, ב"שומר הצעיר", בזמן הפעילויות התייחסנו לעובדה שמשעמם פה, אז החלטנו לעשות מסיבה... וזה הדבר הראשון שעשינו-יהיה עוד. (צוות הפקת ארועים) אבל הגישה של כולם, כשהיום חילקנו פלאיירים וכו', הייתה ממש ילדותית. אם לא שמתם לב תמיד יש ערבי להקות, מסיבות וכו'. אם רק תפתחו את העיניים תראו שיש מה לעשות בפ"ת, אתם רק לא מוכנים לקבל את זה. לא רק בשמו"צ, יש מלא תנועות, יש מלא ערבי להקות, (לדוגמא מי שהיה בב"ס שיפר בחנוכה), יש מלא מסיבות קטנות, אבל כולם עסוקים מדי בלהתלונן על זה שאין מה לעשות פה במקום באמת לחפש. וכן, לא תמיד יש מה לעשות פה, וגמאני לפעמים מתייאשת כבר וחושבת שזאת עיר משעממת, אבל בסוף אני חושבת על זה ומגיע למסכנה שגם בת"א, ובכל עיר אחרת משעמם לפעמים. בפ"ת אולי משעמם מהרגיל, אבל יש לנו מלא דברים סבבה פה. שימו לב.

NYMets Man

New member
אני מסכים ואנצל את זה כדי לומר

שב-2.2 כמעט מאה אחוז הופעה של סול קייג' ואברהמס פמילי

יאא יפה בהצלחה לכם ../images/Emo24.gif

מקווה שזה יהיה ב-100%
נרהא אם אבוא (הספונטניות תמיד תשלוט) אבל מאוד התרשמתי מההופעה הקודמת שלכם

אצלי זה תלוי מתי אחזור מהגדנע

יש לי גדנע של חיל המודיעין ליומיים אבל נראה לי שלא אחזור מאוחר מדי.מהגדנע.

LuNa MaJnUnA

New member
תיקון טעות

ב-2.2 100% הופעה של סול קייג' ואברהמ'ס פמילי. הכניסה 15 ש''ח. פרטים לגבי מיקום וכאלה ימסרו השבוע :)

../images/Emo13.gif בהצלחה לכולכם ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

המון המון בהצלחה ושירי את זמרת מעולה! (טוב גם נתי זמר מעולה)

Blade Of Fire

New member
מצטער,אבל-בולשיט!

נגיד שיש פה מסיבות-אין להם יחצ"נות כמו שצריך. למשל לערב להקות שהיה בבצפר שיפר הייתה יחצ"נות בתזונה (*שניר רואה פריקון בבצפר* "היי אתה! בוא לבצפר שיפר היום בערב! אנחנו מופיעים שם!"). לא תראי באמת אנשים מתרוצצים בעיר ובערים שכנות ומחלקים פלאיירים או אפילו סתם דפים שהם ציירו עליהם וצילמו באופיס דיפו- אלא כל המסיבות, אם נצא לרגע מנקודת הנחה שהן באמת קיימות, פונות לקהל מסוים ומאוד מצומצם בגישה של מי-שצריך-לדעת-יודע ולא זו הדרך לעורר את העיר. אני מעריך מאוד את היחצ"נות שלכם למסיבה הזו בשמו"צ, למרות שנראה לי שאני לא אגיע, ונקווה שאתם החלוצים ואנחנו עומדים לפני פרץ יחצ"נות דומה למסיבות אחרות וגדולות יותר.

בקשר להופעה בשיפר

זה נכון, ידעו לא הרבה אנשים. אבל גם תחשבו שלא לכל ארוכע יש תקציב ליחצנות. אז עובר הכל בשמועות

Blade Of Fire

New member
וזו הדרך הכי טובה

עזבי פלאיירים-פורומים עולה כסף? לא... לבוא לפורומים שהמסיבה מיועדת אליהם-בין אם זה כאן, או בין אם בפורום רוק\רוק ישראלי אם המוזיקה מתאימה או מטאל או מוזיקה שחורה או היפ הופ או וואטאבר ולפרסם שם... לא עולה כסף ולוקח בדיוק שעה מהחיים....

NYMets Man

New member
לא הבנת

להופעה בשיפר הייתה יחצנות טובה... לדברים של השומר לא

את לא מבינה!../images/Emo60.gif

להתלונן זה כיף. והכי כיף זה להתלונן, למצוא 20 שקל ואז לנסוע לת"א!

למעלה