..

danielle23

New member
../images/Emo26.gif..

טוב, למלא מהחברות שלי יש הוט ואצל כולם יש תקלה.. ומי שאין לה תקלה אז היא אמרה לי שהיא הזמינה טכנאי שיסדר להם את זה.. זה ממש מעצבן שכבר על ההתחלה לפני שהשתמשתי פעם אחת ב VOD זה ישר אומר שיש תקלות, ומילא רק לי אבל זה ככה למלא אנשים! אני לא מבינה את זה..

גרר *עושה העתק הדבק*../images/Emo44.gif

אוקיי אל תנתק את כל החוטים. 80% שיש ך מאחורי הטלוויזיה את הכבל הראשי, הכבל הראשי פירושו, הכבל של הטלוויזיה של הממיר ושל כל משהו חשמלי שבאיזור.... תנתק אותו. תחבר. תפתח שוב את הטלוויזיה תחכה עד שהוט ייטען תפתח גם אותו תסתכל ערוץ 1.. ונסה שוב. לא מצליח? נתק שוב. אני ניתקתי איזה 3 פעמים עד שזה עבד לי בצורה יעילה. שוב תקלה? שוב נתק. עד שיצליח לך. רוב הסיכויים שזה יעזור.. בעצם, אתה לא חייב לנתק את הכבל הראשי. זאת היתה רק המלצה, במקום להסתבך בכל החוטים של הממיר הקטנים האלה.

אלירן י

New member
ועל זה אמרו הוט בהתפעלות שיווקית:

מגוון תכנים בלחיצת כפתור!!!

YOGEV541

New member
חברים

נאמר פה לא פעם ולא פעמיים שהשירות עדיין בחיתולים, ולכן צריך לתעזר בסבלנות ולתת לבעלי המקצוע ללמוד מאותן תקלות, ולדאוג להמציא להן פיתרון. ראו קישור רלוונטי בנושא התקלות

זה לא כל כך נורא, ../images/Emo42.gif

אנחנו החלפנו 3 ממירים בשבועיים כי לא היה VOD. ואם זה תמיד עבד ופתאום לא עובד - תנתק את הממיר ל-5 דקות, תאמין לי שאח"כ זה יעבוד

למעלה