lollapalooza

New member
../images/Emo26.gif

ארוך, אבל כיף לקרוא. יש שם כמה קטעים שהוא, כרגיל, מזיין את המוח בלי הכרה, אבל נו, גאונים וזה...

luvya

New member
ok. קראתי הכל ואני...

בקטע של wow עכשיו. יש המון דברים שלא ידעתי, יותר בגלל שאני לא ממש מעריצה של ג'ון למרות שאני מאוד אוהבת אותו. כל כך היה נחמד לקרוא בסוף מה שהוא מרגיש לפלי ואנתוני, כל כך יפה. מזל גדול שהייתה לו האפשרות להתחיל מנקודה A שוב, הכל מהתחלה. בזכות החברים שלו שהאמינו בו למרות שהוא היה כלום אבל בעיניהם הוא היה הכל. זה פשוט דבר יפה להגיד ועוד יותר יפה שהוא באמת מרגיש ככה. ג'ון בן אדם ממש עמוק, הוא מתחפר לכל מיני דברים (לא הרבה אנשים מסוגלים, זה עושה כאב ראש לכמה מהם), מחובר למוזיקה שלו. בקיצר, תקראו ותבינו או שאתם גם ככה מבינים כי אתם חולים על ג'ון :)

lollapalooza

New member
כן,

זה יפה לראות מה הוא חושב על פלי ואנתוני, וזה פשוט נכון. האמת שהוא סיפר פעם שכשפלי הציע לו לחזור ללהקה, הוא פחד מאנתוני, כי הרי היו להם המון מריבות כשג'ון היה בלהקה והם לא הסתדרו בכלל. אבל אנתוני כנראה השתנה מאוד ולא רק שהוא רצה שג'ון יחזור, הוא גם נתן לו כסף לגיטרה, כי כל הגיטרות שלו נשרפו. (בשריפה ההיא בבית שלו) אז זה בהחלט מגניב.

luvya

New member
הלוואי עלי חבר כמו אנתוני

אבל יש לי חברה אחת טובה שמתקרבת אליו :) דנושקה שלי!

lollapalooza

New member
אולי אם יהיה לי כוח...

הבעיה היא שהוא מזיין שם ת'מוח עם הרוחות שלו...

michaelblum

New member
הוא עושה את זה יותר מדי

והבעיה היא שהוא גם בטוח שכל העולם מבין על מה הוא מדבר

lollapalooza

New member
זה מעניין,

רק שנורא קשה להבין על מה לעזאזל הוא מדבר. רובנו לא רואים רוחות שמדברות איתנו, אז אממ קשה להזדהות...

בעע אין לי כח לקרוא הכל

רגע אבל כתוב שם אולי שהוא בא לים המלח בפברואר?.. חלמתי שהוא אמר את זה באיזה ראיון...

אני רוצההההה

ג'ון תבוא לפההה.... וכל הקטע שחלמתי את זה, המשכתי לחלום שאני מתעוררת ורוצה לספר לך ולעוד כמה אנשים.. להתארגן לנסוע לשם ולפגוש אותו חחחח ואז אני באמת מתעוררת...

למעלה