o CrAzYnEsS o
New member
../images/Emo26.gif
הטיול הכי סבבה שיש
כמה דברים שהיו קורעים:
בערב של היום הראשון החלטנו אני ועוד חברה שלי שנעיף חברה אחרת לבריכה... אמרנו לה שלא כדאי לה ללבוש בגדים יפים מידי כי היא הולכת לעוף למים.. אז היא לא הסכימה לצאת מהחדר... אז באוט עוד שתי חברות שלנו והרמנו כל אחת אותה.. אני ועוד חברה לקחנו כל אחת רגל, ועוד שתי חברות לקחו כל אחת יד.. וסחבנו אותה למטה מקומה שלישית ירדנו איתה ככה עד הבריכה בקומה הראשונה.. ואז עצרנו כי פחדנו שהמורים יראו אותנו ככה ולא יאהבו את זה.. ואז הם יעצרו אותנו..אבל בינתיים השומרת של המלון רדפה אחרינו אז החלטנו שנרוץ מהר לפני שהמורים ישימו לב..עד שהם שמו לב כבר היה מאוחר מידי והעפנו אותה למים עם הבגדים.. וחוץ ממורה אחת שצעקה עלינו כל המורים התחילו לצחוק עליה.. ואז ברחנו כי היא רצתה להרביץ לנו חחחח וזה היה קטע כזה גדול!!!
בבוקר של היום השני טיפסנו על הר צפחות.. וזאת שהעפנו לבריכה התחילה לפחד מהירידה אז ירדנו איתה לאט לאט.. ואת כל ההר ירדנו בקצב כזה שאחרי זה כל האוטובוסים חיכו רק לנו במשך איזה שעה.. גם המאבטחים שאמורים להיות אחרונים כבר הלכו..נשארנו רק אנחנו..
בערב של היום השני היה יום חופשי.. ויש לנו שכבה של מה זה סטלנים!!! בקיצור 90% מהשכבה שתו.. ולחות חצי שכבה השתכרה..ישבנו כמה חבר'ה ושתינו אחרי שסיימנו לקנות מה שרצינו בטיילת.. ישבנו שם איזה חצי שעה ושתינו בירות וודקות.. שתי חברות שלי השתכרו והיינו צריכות לחזור במונית כדי שלא יתפסו אותן.. והיה מה זה מצחיק!! כולם חזרו שיכורים.. חברות שלי היו שיכורות התחילו לדמיין דגים בתקרה.. חברה שלי התחילה לשאול את המחנך אם הוא נשוי..הכניסה בכולנו מכות.. החליטה שעוד חברה שלי שלא ענתה לה מתה..כי היא לא עונה לה.. ואמרה שזה נורא עצוב שצריך ללכת ללוויה עכשיו.. ודווקא בא לא לבריכה והיו מה זה צחוקים!! היא ניסתה להרביץ קצת למחנך שלנו גם... הכי מצחיק לראות שתי חברות שלי שיכורות מנהלות שיחה כזאת.. ואז המחנך שלי היה בחדר.. והן כזה התחילו להגיד שהן יעבדו עליו שהן הולכות לישון עד שהוא ילך.. והוא הרי היה שם... אז הם הניחו ת'ראש על הכרית לשתי דקות.. ואז קמו ואמרו "זהו..הלך..אפשר לקום" והוא עוד ישב בחדר..אז אחת מהן אמרה "אוי..הוא עוד לא הלך..בואי נחזור לעבוד עליו" ואז אחרי שהוא הלך (אמרנו לו שנסתדר לבד ושילך לישון) אז הן התחילו לצחוק על איך הן עבדו עליו.. והיה כזה קורעע... רצו לשלוח אותה הבייתה אבל בסף לא שלחו.. גם ככה כולם השתכרו.. אבל שלחו איזה 8 ילדים הביתה בבוקר של היום השלישי כי תפסו אותם עם סמים.. והיו גם קטעים עם השכבה שלנו.. אחת מהתלמידות שכבה עם אחד מהמאבטחים ותפסו אותם.. שתי בנות הזמינו ג'יגולו לחדר.. זרקו על המורים שקיות מים ובכלל היו מה זה צחוקים!!!! ובאופן כללי היה מה זה סבבהההההההה .. הטיול הכי שווה שיש
הטיול הכי סבבה שיש