o CrAzYnEsS o
New member
../images/Emo26.gif
גם אצלכם זה ככה
מצד אחד - בתור שמינסטית - ההרגשה הרבה יותר חופשית.. בתור אחת שבעבר הבריזה פעם ב.. מהרצאות וכו'..ואולי קצת משיעורים - השנה אני מרשה לי (שלא בצדק, כי זאת שנה חשובה
) לבוא וללכת מתי שבא לי... (ת'אמת להורים שלי פשוט נמאס מלדאוג לגבי בית ספר אז הם החליטו שאני עושה מה שבא לי
בדרך כלל אני זאת שמשכנעת אותם שאני צריכה ללכת היום לבית ספר
) מצד שני - הבית ספר כל כך מתסכל השנה.. עוד לא התחלנו ת'שנה וכבר יש כזה לחץ.... כל המורים בקריזה כבר עלי, אפילו אלה ששנה שעברה כל כך אהבו אותי.. מצד אחד אנחנו מבריזים מתי שבא לנו ועושים מה שבא לנו ומצד שני בכל זאת יש את התסכול של הבית ספר המזורגג הזה, שאין לי אליו כבר כח.. ובעצם- אני לא סובלת בבית ספר..ממש לא.. אני יושבת כל היום עם חברות.. יש המון צחוקים.. ובכל זאת נמאססססססס לי
ובכלל גם אצלכם כבר לא מתמודדים עם השמינסטים
לא שזה מפריע לי - אבל שנה שעברה למשל אם היו רואים אותנו מעשנים היינו ישר עפים ל3 ימים הבייתה.. השנה - מבקשים מאיתנו ללכת יותר רחוק כדי שהם לא יראו.. שנה שעברה רשמו נוכחות בכל הרצאה.. השנה - מתוך 4 הרצאות שכבר היו - רק באחת רשמו נוכחות.. בכיתה כבר לא מבקשים אישור על זה שלא הגענו.. וכשאנחנו מאחרים באופן קבוע שואלים אותנו אם אנחנו יכולים להשתדל יותר.. הכל יותר חופשי, פחות כובל..פחות גבולות - ובכל זאת הבית ספר השנה מרגיש לי יותר בית סוהר מאשר שנים קודמות.... סורי על ההשתפכות המוגזמת =/
גם אצלכם זה ככה