...
L lll CrAzYnEsS lll New member 22/8/03 #1 ../images/Emo26.gif לרגל פתיחת הפורום החדש שסוף סוף נפתח( ) נתחיל שרשור תמונות לא? אגב: לכל מי שחושבת שמת'יו ינשא לה אי פעם - תשכחו מזה מת'יו שלי זהו..סיימתי לפרוק..עכשיו תמונות
../images/Emo26.gif לרגל פתיחת הפורום החדש שסוף סוף נפתח( ) נתחיל שרשור תמונות לא? אגב: לכל מי שחושבת שמת'יו ינשא לה אי פעם - תשכחו מזה מת'יו שלי זהו..סיימתי לפרוק..עכשיו תמונות
ש שזיף מטורלל New member 22/8/03 #2 לא נכון ולא נכון! ../images/Emo28.gif הוא שלי! מאז ומתמיד!!! והנה תמונה!
L lll CrAzYnEsS lll New member 22/8/03 #4 ../images/Emo26.gif שקרנית הוא שלי אפילו תשאלי אותו ותשאלי אפילו את שמוליק (DOUBLE O S )
L lll CrAzYnEsS lll New member 22/8/03 #6 ../images/Emo26.gif נכון שזה לא רק שלו..אבל זאת תמונה מהממת טוב..זאת תמונה אחרונה כי השאר אני צריכה לשנות להם פורמט..ואני יעשה את זה רק מחר בצהריים (כי בבוקר אני לומדת ) אז תמשיכו חופשי
../images/Emo26.gif נכון שזה לא רק שלו..אבל זאת תמונה מהממת טוב..זאת תמונה אחרונה כי השאר אני צריכה לשנות להם פורמט..ואני יעשה את זה רק מחר בצהריים (כי בבוקר אני לומדת ) אז תמשיכו חופשי
D double O S New member 22/8/03 #29 כן.......כבר מילניום שהיא ../images/Emo96.gif מאורסת לו....... אני ד"א, נשוי לג'ניפר כן, בראד פיט הוא סתם כיסוי..... למה אתם חושבםי שהיא יורדת עליו
כן.......כבר מילניום שהיא ../images/Emo96.gif מאורסת לו....... אני ד"א, נשוי לג'ניפר כן, בראד פיט הוא סתם כיסוי..... למה אתם חושבםי שהיא יורדת עליו
T The girl of the L New member 22/8/03 #7 הנה כמה תמונות שלקחתי מאתר שאני לא יודעת בדיוק מה הכתובת שלו, אבל על התמונות שמורות הזכויות. אני מקווה שזה בסדר..
הנה כמה תמונות שלקחתי מאתר שאני לא יודעת בדיוק מה הכתובת שלו, אבל על התמונות שמורות הזכויות. אני מקווה שזה בסדר..