nomber 1

New member
../images/Emo26.gif

סתם רציתי לדעת איזה שירים אתם אוהבים וככה אני יקבל גם המלצות על שירים תודה

i love gina

New member
אממממממממ..................

sertab- everyway that i can pink- feel good time mya- my love is like... wwwwwwoooooohhhhhhhhh beyonce- crazy in love the white stripes- black math ועוד ועוד.......

Im The Sun

New member
אוקיי אז ככה:

Live - Heaven evanescence-going_under-rns Miss Independant David Charvet - Take you there Evanescence - Bring Me To Life Junior Senior - Move Your Feet Kym Marsh - Cry Victoria Beckham Feat. M.O.P - It's That Simple Stacie Orrico - (There's Gotta Be) More To Life Simple Plan - Addicted Cardigans - You’re the storm תוכניות טלויזיה - הדבורה מאיה <---------------->(אל תשאלו...)

תגידי מי אלה live?

אני רואה את השיר הזה בכל מקום כתוב אבל לא שמעתי אותו אף פעם

Im The Sun

New member
קודם כל זה תגיד!

ואין לי מושג מי אלה הלהקה הזאת... אני רק יודע שיש להם שיר ממש טוב.

14מתן

New member
מה מה מה

אחרי שלעגת למיה שיצא השיר פתאום אתה אוהב אותו ? תבקש ממנה סליחה !

yanivtr

New member
שלי-

Kate Rayen - Scream For more Pink - Feel good time Plummet- Damaged Kym Marsh - Cry Sylver - Why Worry S Club 8 - Fool No more tAtU - How soon is now Gabrielle - Rise Madonna- Nothing Fails Remix (מדהים) יוני בלוך - הפיג'מות(כן כן! שיר יפה) דנה ברגר- תוך כדי תנועה כל אלו בווינמאס שלי. אני ממליץ לכולם להוריד!

yanivtr

New member
אריה, אתה צריך לקחת שיעור בנושא

שירשור!
מה אני קשור למיה?

i love gina

New member
בוא אני יסביר לך, הסקת ולמד (או

שמא הסכט??? נבר מיינד...) שאלו מה השירים שאני שומע, אז כתבתי שאת החדש של מיה. לפני מספר שבועות השיר היה במצעד, ולא הצבעתי לו בכלל, ומתן שיודע למי הצבעתי ולמי לא, יודע שאנלא אוהב את השיר הזה, וגם השמצתי אותו בפורום בפומבי אפילו, וכעת אני מתחיל לסמפטפט אותו, אז כתבתי, ולכן מתן שאל מה פשר הדבר שאני לפתע מחבחבב את השיר... זהו. קאפיש?

yanivtr

New member
אתה זה שלא הבנת!../images/Emo6.gif

אתה שירשרת את התגובה הזאת אליי... ואתה בכלל דיברת אל מתן... לכן היית צריך לשרשר למתן.(!) הבנת??

Lady Wood

New member
שירים שאני אוהבת..

1. live-heaven (צודקים, באמת שיר מדהים) 2. tommi-like what 3. busted-sleeping with the light on 4. busted- year 3000 5. s club 8-fool no more 6. tears from the moon-שחכתי מי שר, שני אנשים.. 7. nas-i can 8. C.A.-can't hold us down 9. aaliya-more than a women זהו, נדמה לי..

כמה שירים שבווינאמפ שלי עכשיו

Girls Aloud - Life Got Cold Kelly Clarkson - Low Live - Heaven Lumidee Ft Busta Rhymes & Fabolous - Never Leave You Javine - Real Things ובעברית מרב סימן טוב - אם תבוא (מומלץ ביותר) משינה - משהו קטן וטוב הדורבנים- יצאנו לרקוד

למעלה