RUST¥²°°³

New member
../images/Emo26.gif

בואו נרשום זמרים מצליחים שנעלמו במשך השנים או זמרים שהיה להם להיט ונעלמו טוב מישהו זוכר hanson זוכרים אותם?? אני זוכר ששתי השירים האחרונים שלהם הצליחו כמו לא יודע וגם כל השירים שלהם ל שניה היו שמים אותם בMTV הזמרת אנוק היא להיט לרגע היה לה שתי שירים מצליחים ונעלמה גם נלי פורטדו ב-2001 היא הייתה כמעט הזמרות הכי מצליחות ואחרי שתי שירים מצליחים היא נעלמה ייאלה תרשמו זמרים/ות להקות שלא הודיעו הם התפרקו אבל הם נעלמו

Shir Life

New member
כל יוצאי טייק ד'את...

חוץ מרובי... ובכלל... בלהקות שהתפרקו, תמיד יש את אלה שמאז לא שמעו מהם... אני אנסה לחשוב על עוד... מישהו אמר כאן שנלי מוציאה דיסק חדש... וואייי אני מתה שהיא כבר תוציא אותו... גם ג'סיקה סימפסון די נעלמה...

בקשר להנסון

דבר אחרון שמעתי עליהם זה שטיילור ניהיה אבא
(והוא כמעט בגילי
)

smgfan

New member
Nelly Furtado - Hey Man שיר יפה!!!!

הנה שיר נוסף שלה, ממש יפה!! :)

i love gina

New member
נלי לא ממש נעלמה...

היא פשוט לא כמו כל הבריטניות ושות', שממהרות להוציא עוד סינגל ועוד אחד- היא מרשה לעצמה לקחת את הזמן ולחשוב על משהו מקורי ומגניב- שיצא הכי יפה שרק יכול להיות- בדיוק כמו האלבום שלה! מרענן, חדש, יפה, מגוון, משהו שלא שומעים כל יום- באמת! ושמעתי שהיא אמורה להוציא את הדיסק השני השנה, אם אני לא טועה. והיא לא בדיוק נעלמה גם, בגלל שהיא עושה פה ושם הופעות אורח בשירים שונים- כמו למשל בשיר ching ching של הראפרית ms jade.... והיא שרה שם מאד נחמד.....

למעלה