../images/Emo26.gif

אני מתקשה להחליט מה תפקיד ההודעה הזו... אני מניחה שרק לשתף אתכם. היום הלכתי לראות את הרשימות של הכיתות. יעני עם מי אני בכתה. סביר למדי... המורים בסדר. אתם זוכרים שסיפרתי לכם שרבתי עם חברה שלי ושאני בטוח אהיה איתה בכתה? אז אני לא איתה בכתה. יש! אבל אני כם לא עם החברה הכי טובה שלי שממש רציתי להיות איתה. ועכשיו אני לא מצליחה להחליט אם אני שמחה או עצובה עם הכיתות... כשכתבתי את הבעיה עם חברה שלי מישהו (לא זכור לי כרגע מי זה היה, אני עוד אברר) נתן לי לינק למאמר ממש נחמד שממש דיבר אלי. לכן, כמחווה לפורום ולדורות הבאים אני אתרגם אותו לעיברית ואפרסם אותו פה בימים הקרובים. יום סביר שיהיה לכם!

כפי שאמרתי גם אז

חבל שהוא באנגלית, משום שהוא מרתק ומעניין כאחת. בהצלחה עם התרגום, אם זקוקה לעזרה כלשהיא, מחלקת השפות הזרות והמוזרות אצלנו במוסד (ואנוכי) נשמח לעזור, מיד לכשנתפנה מתרגום רשימת הקניות של עוסאמה בין לאדן - ידוע לנו שמקודדות שם ההוראות לניטרול מיתרי הקול של ח"כ (וסגן השר לבטחון פנים) גדעון עזרא. מי אמר שאל קעידה הם ארגון טרור עוין???

עדכונים רבותי, עידכונים!

אתמול יצאנו אני והנערה המדוברת לבית קפה בטיילת (אכן, ת"א הינה עיר ללא הפסקה) עם עוד מספר חברים (כל החברים משותפים, כבר אמרתי?) כמובן שהיא, מלכת הטקט, הצליחה להימנע מכל סיטואציה שתאלץ אותה להיסתכל עלי ולהיזכר שאנחנו לא מדברות. סה"כ היה סביר, חוץ מזה שכל פעם שהיא כן דיברה, אני הרגשתי שאנ חוטפת כאב בטן. כבר הודתי לאבינו שבשמיים על חלוקת הכיתות?

למעלה