It's Picnic Time!

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gif It's Picnic Time! ../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

אנשים נגמר החופש שבוע הבא. כן. כן. רציתי כל החופש פיקניק קטן. וול, קטן לא בטוח שהוא יהיה. אבל הוא יהיה. ביום שבת (הזה), בשעה 12:00/13:00 בצהריים. הפיקניק יהיה. הוא יהיה בפארק שבהוד השרון. מה צריך בשביל הפיקניק? אתכם, אוכל, שתיה, שמיכה/ציפית/לא יודע מה שנוכל לשבת עליו (הדשא שם גם ככה קוצני ועושה גירודים
) כל אחד מתבקש להביא משהו. אז בבקשה תכתבו בכותרת ההודעה מה אתם יודעים להביא. (מומלץ גם סכום + צלחות + כוסות + שתיה) וכמובן שנהיה במקום צל
התאריך והמקום לא זזים, השעה כן
קדימה תגיבו. אין לנו הרבה זמן.

רעיון מדהים, אופיר. אהבתי.

אני אשמח לראות את הפורום לפני תחילת הלימודים. זה בטוח יעודד לי את תחילת השנה. ואני יודע להביא מה שתבקשו, אין לי בעיה (כל עוד לא תגזימו בבקשות).

HuGo Hell

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo1.gif

תודה רזי. ואל תדאג כל אחד מביא משהו אחד... ביג דיל יהיה מישהו שיביא שני דברים. ברגע שכל מי שמתכוון לבוא יגיד מה הוא יכול להביא - אני אגיד למי שיכול להביא הכל מה להביא.

King Of Kromags

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo103.gif

לא נראה לי שיש מצב שיתנו לי לבוא יום לפני תחילת הלימודים למפגש.

Magical me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif זו שרון. אין לי כח להחליף

ניק. אמממ... עקרונית מרשים לי... אבל אם מרשים לי אז אני לא יכולה ללכת למפגש של פורום אחר ובלה בלה... נראה.... אין לי שמץ מה יהיה.

פוטי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

אהבתי את הרעיון של המפגש, השאלה אם בא לי בכלל עוד מפגש בזמן כל-כך קצר מהמפגש הקודם. אם אני כן יבוא אני יכול להביא קולה וכוסות וצלחות חד פעמיים.

HuGo Hell

New member
נמנם. ../images/Emo1.gif

אני מקווה שתבוא, שנים שלא ראיתי אותך
וכוסות לא צריך, ניצוש מביאה כבר. אני אביא את הסכום, נשאר לי עוד מלא מהיומולדת של לין.

Charmed 4ever.

New member
דיר באלקום! |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

חוצפן! מה זה "השאלה אם בא לי בכלל עוד מפגש"?! חוצפן! אני לא ראיתי אותך פאקינג שלושה חודשים! דיר באלק אם אתה מבריז לי!

../images/Emo31.gif../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

פעולה של הנוע"ל ביום שבת... הפעולה היחידה שהייתה לנו בחופש, ורק אתמול היה לנו מפגש... אז.. לא נוכל לבוא... בעע.. מצטערות!

פוטי

New member
ניצנוש סליחה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני לא התכוונתי
אם את באה, אני בא!

SaberTooth

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה