morsh17

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo99.gif

יש מישהו בן 23 שאני רוצה (לא אכפת לי לאיזו מטרה, האמת שאני מעדיפה איתו סתם קטע לא רציני).... בקיצור יוצא לנו להתראות פה ושם, אבל אנחנו סתם מחליפים בינינו היי מה קורה איתך?, ביי. ממש בא לי עליו, אני רוצה לפתות אותו, אבל אף פעם לא הייתי מהבנות המהפנטות האלה או הביצ'יות האלה שטובות בזה ויודעות איך לשחק בבנים ולהפיל אותם ברשת שלהן... יש לכם עצות מעשיות איך אני עושה את זה <?

Vdrums

New member
תתחילי איתו וזהו.

משחקים מטופשים לא יובילו לשום מקום. אבל לפי הכרטיס שלך את עדיין קטינה... ואם יש לו שכל הוא לא יתפתה.

Urik82

New member
Takshivi li

Rov ha sikuim she u mistakel aleh kmo al yalda ktana ve hamuda aval im at hoshevet she yesh shans az tenasi lagaat bo ba panim tesahki lo ba sear im yesh lah haze mida c-d tilveshi hulza im mahsof amok ve titkofefi klapav u kvar yavin ani haiti mevin aval ha ikar lo leakzim

זה לא קשה כמו שנדמה + הערת קטינות

היי א) חשוב לציין כי בניגוד לדעה רווחת, מותר על פי החוק בישראל לקיים יחסי מין בהסכמה עם נערה מעל גיל 16, כל עוד לא מדובר במדריך שלה, מורה, בוס, או מישהו בעל השפעה. בגיל 18 כל מה שמשתנה זה שמותר לשכב גם עם דמויות כאלה כי כביכול יש כבר "שיקול דעת" (הכביכול הוא לא טענה שאין לבנות 18 שיקול דעת, אלא טענה שלבנות 16 כבר יש). ב)בקשר לשאלתך- ישירות, אך לא בוטות, תשיג לך כמעט כל גבר, בעיקר אם מדובר ב"קטע". היתה לי ידידה שלא היה לי מושג שהיא בקטע שלי בכלל, עד שיום אחד היא לקחה אותי באוטו שלה בלי להגיד לאן, והגענו לחוף בשקיעה והיא התחילה להתפשט. זו יוזמה! אם את לא רוצה להיות ישירה, כי את ביישנית נניח, אז להיות בקרבתו כמה שיותר ולהשתדל להקרין כלפיו דברים חיוביים- לצחוק משנינויות שלו, לעשות פרצופים סקסיים וכו', אך לא עד כדי לעשות מעצמך צחוק, יכול לגרום לו לעשות בסוף צעד. חשוב ליצור אצלו אווירה שהוא יבין שאם הוא יציע את תסכימי. ושוב- הכי טוב לא לשחק משחקים ולהציע. פפ

למעלה