BiRd Of PrEy

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo62.gif

כרגע ההיתי בפורום מופע שנות ה-70 ומישו הציע שם רעיון שכל אחד מהפורום יכתוב בחתימה שלו בשביל לפרסם את הפורום.. למשל הוא הציע "גם לי קוראים "מש"ה(ומספר הפורום)" אז אולי גם אנחנו נמציא איזה משו לחתימה? למרות שלי אין ממש מקום בחתימה אבל לא משנה..
אני גרועה ברעיונות אבל בכל מיקרה למישו יש?

../images/Emo7.gifנצלשית!.אני אתגעגע

חברה בבקשה בבקשה בבקשה (בלעע חברה זאת מילה מגעילה, ואנשים זאת מילה פריחית) אז חברי פורום יקרים בבקשה בבקשה בבקשה אל תעשו מפגש פורום לפני שאני חוזרת. שולחים אותי לאירופה ואני טסה עוד שעה וחצי . והצילו אני לא רוצה ללכת. הזדמנות אחרונה בהחלט לחבל בנתב"ג. יש מתנדבים?...................!. קיצר חכו לי עד שאני חוזרת!. אוהבת דולילה. ואם אני אמות תזכרו נובמבר ריין בהלוויה ושזאת אשמת הוריי!. האו אה נייס דיי!. בהה ביי!.

life style

New member
כן גם בכמה פורומים

שאני נמצאת עושים את זה זה מפרסם את הפורום... אבל תמיד עניין אותי - למה לעזאזל צריך לפרסם את הפורום?!

the sofa city

New member
NiRvAnA יותר פשוט מזה אין...

סתם לא צריך לפרסם את הפורום, מי שאוהב נירוונה כבר ימצא אותו...

ש ו ק ה

New member
אני מסכימה../images/Emo45.gif

איזה כיף לך דולי,!!! תהני! ותחזרי בשלום!

Runaway Train

New member
גם אני חבר באוגדת הגמלים המעופפים

בעלי דבשת אחת!" דיי לאפליית הגמלים! אם תסתכל עלינו מזדיינים נרדוף אותך עד סוף ימך!

איכס גמלים...

לדעתי אם אתם רוצים לפרסם את הפורום יהיה נחמד לכתוב משהו בנוסח grunge is dead או ציטוט נחמד כמו god is gay ואז מתחתיו את שם הפורום/מספרו. אבל גם אני אף פעם לא הבנתי לשם מה יש לפרסם פורמים ... וחוצמזה אם אני אשנה את החתימה שלי |הרצל| שלי ימחק :(

Runaway Train

New member
Grunge is dead with NIRVANA

למרות שאני לא הכי מסכימה עם זה מה הבעיה שלך עם גמלים האאאאא???? *לועסת בעצבים קש*

ענבר ש

New member
זה לא שאנחנו רוצים

לפרסם את הפורום,אלה אנחנו רוצים לפרסם את עצמינו..סתם.. אנו,הגמלים המעופפים והמשועממים, נלחמים למען מוזיקת הגראנג' (ובמקרה שלנו זה-נירוונה) וכל מי שיגיד אחרת מוזמן פשוט לקחת את הרגליים שלו להתלות על מכונית נוסעת, לתקוע לעצמו גזר בין השיניים,ולראות אותנו, הגמלים המעופפים אשר מתעופפים הרחק בשמים......אמה'לה!!!!!!!!!!!!!! "עמוד דום!"

Runaway Train

New member
לא "לקחת את שתיי הרגליים" אלא-

"לקחת את שתיי הדבשות המסריחות שלו" כי אני בטוחה שהמתנגדים יהיו הגמלים האלו שצחקו עלינו !על גמלי בעלי דבשת אחת! באותו יום במאהל הבדואי...אנחנו עוד ננקום!!!! נקמת הגמלים בעלי דבשת אחת!

P o l l y

New member
האמת, זה grunge died with kurt

אבל לא משנה, זה די נכון האמת כי גראנג' היה "חי" רק בתקופתו..פחח ברור..זאת הייתה התקופה שלו והיא נגמרה (של הגראנג') ובקשר ל"אנחנו מיוחדות", נורא הזכיר לי קטע מאמריקן פיא 2 שההוא (שכחתי את שמו..לשחקן קוראים ג'ייסון ביגס נדמה לי..), בקיצר חושבים שהוא מפגר ולא רוצים להגיד "מפגרים" אז אומרים "ספישל קידס" (ילדים מיוחדים) ואז בערך לקראת סוף הסרט איזה ילד צועק לו "shut up retard!" אז הוא עונה לו "im not retarted - im a very special boy".. הזכיר לי את זה.. לא חשוב. ו..בקשר לחתימה נדמה לי שאני אשנה למשהו ש"יפרסם" את פורומינו הנחמד.. וזהו.. אההה לא לא לא זהו, בקשר להרצל...איך הוא החזיק מעמד כל כך הרבה זמן? לי הייתה אש מל"ג בעומר וזה לא אוהב אותו :( ולא מראה אותו... :( מיאו! :(

Runaway Train

New member
לדעתי זה לא

כי קורט לדעתי היה נירוונה,והוא מת אז נירוונה מתו שהם מתו הגראנג' מת אבל זה לא הכי נכון...בעצם זה כן הלהקות החדשות הם לא הכי גראנג' שמעתם על ההלקה החדשהההההההה?????????????. סלאש דאף ומאט מגאנז אנד רוזס יהיו שם והסולן של טמפל! (הוא הסולן יהיה) הסינגל שלהם הוא הפסקול של "דה הלאק" (נו אתם יודעים היצור הירוק הענק הזה...קומיקס אנשים..קומיקס:) ) יוצא עכשיו הסרט.

BiRd Of PrEy

New member
סלאשי?

שמעתי עליהם כבר..
וסוף סוף הם עשו משו כי אני לא אוהבת את זה שסלאש היה עם לני קרביץ..

אבל זה די נכון , לא ?../images/Emo178.gif

קוביין מת סאונדגראדן התפרקו וזה די היה סוף העידן לדעתי לפחות , זהו בערך התקופה שבה הוא גסס לגמרי ומת.. וגמלים... ניסית פעם לרכוב על אחד ? מעצבן.. כל שנייה נדמה לך שאתה הולך ליפול והוא הולך לבעוט בך כמו אני לא יודעת מה *אל תתעצבני
*
דגי זהב שולטים !

Runaway Train

New member
אני לא רוכבת עליהם!אנחנו רצים ביחד

בשדות!..זה אכזרי מידי לרכוב עליהם,הם לא אוהבים את זה נו באמת את חושבת שהם הולכים כזה לאט?! לא!!!!! הם לא!!!!!!!!! הם רצים איתי ביחד!!! אבל הם לא אוהבים שדות ירוקים..אנחנו רצים בשטחים איפה שהכל נהייה קש ויבש

למעלה