דחוף

ellieg

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo53.gifדחוף

אני מתחילה סבב חדש ושכחתי לקחת מהרופא הוראות זריקה. הבעיה היא שמחטים ומנוגון יש לי אבל אין לי מזרק, נכון מזרק. 1) האם ניתן לקנות מזרק בלי הוראות זריקה
2) אם לא יש מישהי באיזור רמלה/לוד או מודיעין מזרק (מספיק 2 מ"ל)
(אם אין באיזור גם ת"א זה בסדר, פשוט בשעה כזאת בטח יש המון פקקים).

osi28

New member
אלי

לדעתי אין בעיה לקנות בבית מרקחת אופשוט לגשת לחדר האחיות של הקופה ולקבל בכל מקרה, המון המון בהצלחה אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

babywishing

New member
היי מתוקה

1. קודם כל תנסי להתקשר לבית מרקחת ותשאלי אותם . 2. אם הם לא נותנים בלי הוראות אז תיצרי איתי קשר במסר יש לי מזרקים לתת לך עם המון אהבה ו
ענקי

ellieg

New member
תודה

התקשרתי לסופרפארם רמלה, ואכן אפשר לקנות מזרק בלי מרשם.

כן

ראשית את יכולה לקנות מזרק בכל בית מרקחת - ללא הוראת הזרקה. שנית - יש לי אם את צריכה - אני גרה קרוב מאוד אליך - שילחי לי מסר אם תירצי.

חגית6

New member
היי אלי

יש לי מזרקים אם את עדיין צריכה. אני ברמת גן. אם תצטרכי תשלחי לי מסר. ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל לך המון הצלחה בטיפול הזה ! שהפעם יתפוס ל-9 חודשים מלאים ועגולים !

ellieg

New member
../images/Emo51.gif, קניתי כבר

נאלצתי להזריק בתא שירותים מאוד מגעיל בקניון שבעת הכוכבים (נסענו לרמה"ש הערב למשהו). הפעם הראשונה שהרגשתי כמו נרקומנית. כל הזמן חשבתי לעצמי מה יקרה אם מישהו מציץ מלמעלה (מאז ששמעתי מישהי מפורסמת בטלויזיה אומרת שהיא אוהבת להציץ לתא שירותים לראות איך משתינים יש לי פרנויה). מחר בבוקר אני אוציא מלאי מהאחות בקופה.

ellieg

New member
../images/Emo32.gifאתפ יודעים מה הכי אבסוד ../images/Emo35.gif

יש לי 32 מחטים בבית
ונתקעתי בלי אף מזרק

לי מ ו ר

New member
אבסורד....

כל פעם שמישהו דיבר איתי על מזרק לריבה של הסופגניות, לקח לי חצי דקה להבין שהוא לא מדבר על מזרק 2cc .

למעלה