otem®

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif../images/Emo93.gif../images/Emo57.gif../images/Emo178.gif

מה אתן מתכננות לחופש????

CrAz¥ Gi®L

New member
וואי, תמותו

יש לכן עוד 6 ימים ללמוד.. לי יש עוד 16. קולטות?! 16!!!!!!! מי בכלל חושב על חופש עם כל המבחנים האלה

°נועית°

New member
חחח ראסמי

>>יום שלישי כ-ז-ה מבחן בתנ"ך >>שבוע הבא איזה 2 בחנים באנגלית >>עבודות יוווו,אני כ"כ רוצה להרוג אתכן..זונות.. רוצההההההההההההה כבררררררררררררררררררר חופששששששששששששששששששששששש!

מוהאהא ../images/Emo123.gif

סתם לאאאא
לא רוצה ללכת לתיכון
ולא רוצה לפרק את ט'3 [אימפריההההה
!!!] בוו
תנצלו כל רגעעע כי זה עובר מהר כזה
סניף.

°נועית°

New member
לנצל כל רגע?

תאמיני לי,אני מעדיפה לאבד כל רגע..ומהר..רוצה כבר להגיע לתיכון..אאההה,עוד שנה וארבעה חודשים, ויגידו כולם אמן.

CrAz¥ Gi®L

New member
אני רוצה שתגיע שנה הבאה..

עם המסיבת סיום והכל... ושלומדים עד פסח.. פאאאאאאן!! לתיכון אני גם מתה כבר להגיע.. 500 אנשים בשכבה, לעומת ה28 של עכשיו... יהההה
אה ונועית... את באה נכון?!
חחח לבליךךךך!

ketty the sheep

New member
זה באמת עובר מהר

אפילו לא שמים לב. אני עדיין מרגישה איפשהו בסוף כיתה ט', בעיקר בגלל שגם השנה נכנסתי לכיתה דיי מגובשת (אבל שום דבר לא ישתווה לט5' שלי, שהייתה ממש תופעה.המורים פחדו להכנס לכיתה שלנו, אבל זאת הייתה שנה שלעולם לא אשכח
). הו הנוסטלגיה.

charmingirl

New member
אני רוצה להבין..

ר-ק אני תמיד כלללל השנים נדפקתי עם כיתות הכי לא מגובשות בארץ?! פשוט כללל השנים?! הגעתי ליסודי, כבר בכיתה ב' רציתי לעבור לחטיבה,אולי שם יהיה יותר טוב. בכיתה ז', רציתי להגיע לתיכון, אולי שם יהיו אנשים יותר נורמלים. ועכשיו? אחרי שנה עם הכיתה הגרועה שלי, אני בתקווההה ששנה הבאה תהיה לי כיתה נורמלית, ולא כזאת כמו עכשיו. היא פשוט נוראית! הבנים? תינוקות אחד אחד. הבנות? סנוביות ברובן. זה פשוט מגעיללל

˜Me˜

New member
זה אצלי בדיוק ככה.

רק שרוב הבנות בכיתה שלי- פרחות, סנוביות, דפוקות, או נסחבות.

rebelde chika

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo179.gif

רק שאצלנו הבעיה היא שכולם החליטו להיות נחמדים לקראת סוף כיתה ו'... זמן מושלם...

Emily ©

New member
../images/Emo14.gif אמממ..

תחילת ז', חשבתי שאני תקועה עם הכיתה הכי חרא שיש. מלא פוסטמות
[וזה לא מצחיק
] חנונים [?] ((לא מתה על המילה..))
כ'כ רציתי לעבור כיתה. כבר התחלתי בתהליכים.. אבל אז הבנתי
שיש לי את הכיתה הכי ס-ב-ב-ה בשכבה.
אין פרחות [סורי לכל השונאות "ביטויים\הכללות"
] - אין ערסים (שוב סליחה
) |חי|. אנחנו מופרעים בטירוף, ואני פשוט מתע על הכיתה שלנו.

some girl1

New member
../images/Emo45.gif

אני כל כך לא רוצה להגיע לכיתה י'!!!!
סתומרת, אני כן, בא לי לשרוד את כל הלחצים האלה אבל אני מתה מפחדדד!!!!

tamarosh

New member
אשכרה ט'3 אימפריה!

אימפריה ניצחית לעולמי עד!
אחחח...איזה שירים משובחים היו לנו בטיולים... עם הרמת שרונים האלו אי אפשר בכלל לשיר!
אבל מותק.. תיכון זה ה-דבר!!! את רק תגיעי תראי ת'כמות מושלמים שיש לך בביצפר ותגידי: "תודה לה' שהביאני עד הלום". זין על לימודים. תהני מהדברים החשובים באמת

The Charmd One

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

למרות שיש לי עוד שנה עם כולם...חח גם אני יהיה בט'3!
ררר השנה הזאת הייתה כל כך כיף..שנה הבאה זה לא יהיה ככה...ו ו אוף, כל כך כיף ככה...שסתםפ באים ולא כל כך לומדים וסתם פוגשים את כולם...אוף
אז לכל האלה שמסיימות ב-30- תהנוו! באמת תנצלו הכול...במיוחד מי שעוברת לחטיבה...

למעלה