החוויות שלי מההופעה
דיייי היה כ"כ כיףףףףףף..... אני באתי לשמה בשעה 2 ו40 משהו כזה ואבא שלי כל הדרך צוחק עליי על זה שאני מהבוקר מסתדרת ואני עוד לא הייתי הכי מסודרת חח קיצור... באתי לשמה וראיתי את רחלוש ואת ליאתושש... ואז קניתי כרטיס ונכנסתי וההופעה התחילה ב3 וחצי משהו כזה חח... ועידן עלה אחרי הגיים בויז...ככה זה!!...תמיד שומרים את הדבר האמיתי לסוף

חח הוא שר את השירים :שמחה -עם הגיים בויז, ונדמה שישוב-עם הגיים בויז,מבקש רק לשמוח, את יפה (שיר מעלףףףף),גלגל ענק,מפונקת,לילה לבן,לא יכול(הלהיט הבא..בדוק!), תני לי סיבה-עם הגיים בויז,חושב עליה-עם הגיים בויז...זהו!!..זה לפי הסדר שהוא שר חח יאוווו איזה מדהימים השירים החדשים אני כבר חופרת עליהם בסירטון שצילמתי חח זה סירטון של כל ההופעה..יעני איך שעידן עלה על הבמה ועד הסוף!! אני עשיתי עם נופי עסק שאני מצלמת כל הזמן את הסירטונים והיא תצלם את התמונות.. ככה כל הופעה שאנחנו הולכות ביחד..ואם אני והיא לא בהופעה ביחד אז אני מצלמת גם מזה וגם מזה

אמממ... פעם הייתי בפורום של הגיים בויז אז יש בנות שזוכרות אותי ושהן בהופעות של עידן הן שולחות לי תמונות וכל מיני סירטונים חח אז היום ראיתי אותן... ואיזה סטלניות הןןןןןן יאווו היה שקט ואז כולן צועקות לעידן "עידן נטלי מתה עליך!" או "היא לא ישנה בלילות בגללך" "היא מתה עלייך" ואייי איזה פאדיחות חח לא ידעתי מה לעשות עם עצמי חחח... ועידן כזה מחייך וזה חיחיח ואז אני רואה בסירטון את הקטע הזה ולא שמתי לב שההיא אמרה לו "עידן נטלי אוהבת אותך" אז הוא אמר לה "גם אני אוהב אותה מאוד.." איזה חמודד... אחרי זה שנגמרה ההופעה רצינו להיכנס לעידן והשומרים המעפנים האלה לא נתנו לנו להיכנס .. וגם לשי לא נתנו להכניס...איזה מעפנים יאאא והם אמרו לכולם לצאת מהמועדון ונשרנו שמה והשומר משך אותי מהתיק ומהחולצה ואני כזה "אל תגע בי" חחח...איזה טמבל איכככ... אבל אנחנו כזה מסתובבות ואז רואות את עידן ורצנו אליו חח אז הבאתי לו את המתנה ואז הוא כזה עושה "איזה יפהההה,כבר אין מקום על הפסנתר" כי המתנות שהבאתי לו על הפסנתר שלו חחח..איזה מתוקקק!!! ואז הוא הביא לי חיבוקייייי

איזה כיף לי חחח... ואז נופי צילמה אותנו ויצא חצי מהפרצוף של עידן חח..איזה באסה אוףף!!! יאללה לא נורא...העיקר שראיתי אותו,דיברתי איתו...ונהנתייייי הכי שבעולם!!...זה מה שהכי חשוב!! אני רוצה להגיד תודה ענקיתתתת לשי וינאי ... תמיד הם דואגים לנו שנוכל לדבר עם עידן וכל זה... וגם אורנית המדהימה למרות שהיא לא איתה היום (אני חושבת..כי אני לא ראיתי אותה חח).. מגיע לעידן המקסים גם מנהלים כאלה ... ועוד שתבינו שרק פה זה ככה... לא ראיתי עוד דבר כזה בחיים שלי... פשוט מדהימים!!!

טוב אני כרגע בעננייייים כל רגע אני מעבירה את הסירטון לקטע שאהבתי חח איזה מותקקקק העידן הזהה... עידן?!?! היום הרבה אמרו לך "עידן, נטלי אוהבת אותך" ו... זה באמת נכוןןןן!!! א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך!!!!!!!!!!!