הפרק השבועי

LIAH1

New member
../images/Emo99.gifפרק יפה לאללה../images/Emo99.gif

אהבתי שאווה ממשיכה הלאה! הדר' הזה חמוד, ועד שג'וני לא יתעורר אין לה מה לחכות לו יותר מידי
למרות ש... הוא חתיך מדהים
ואני מקווה שהם בסופו של דבר כן יהיו יחד.
קמרון הזה חתיכת אידיוט שהוא ככה מעדיף את ג'ורדן הזאתי עפ"נ ניקי המתוקה. כל שניה הוא משנה את דעתו. סתם ילד חסר החלטה
אני מקווה שלניקי ימצאו משהו יותר טוב, ומהר... ואגב, לא אהבתי את אמבר גם בתור חברה של ניקי. היא סתם מעצבנת הילדה הזאת
התבאסתי שלא הראו את ג'יי וסוזאנה היום כמעט בכלל אריקה פשוט מדהימה
ויפה אמרה לבריידן על הקטע עם הגלשנים. יש לה ראש וב לבחורה הזו
ודבר אחרון- קצת מפריע לי שכל פרק ניגמר עם תחושה של הכל טוב ויפה... מה עם קצת מתח?!
למה אין פרקים שקצת יותר מותחים כאלה בסוף? תמיד הכל חייב להסתדר?

yotaml

New member
אמבר באמת קצת הייתה מניאקית...

כשדחפה את ניקי להפיל את השייק על החולצה של ג'ורדן...
...אבל עדיין היא לא כל כך רעה- ובכלל היא נהייתה די חברה טובה של ניקי ובסה"כ ניסתה לעזור לה...

LIAH1

New member
כן, היא אולי ניסתה לעזור

לה, אבל משום מה, תמיד יוצא לה הפוך על הפוך לילדה הזאת...
אבל אם הן יהיו חברות טובות, והכל יהיה סבבי- אז באמת למה לא?!

yaya1989

New member
ממש אחלה של פרק!! איזה באסה רק עוד

רק עוד פרק אחד???
ג'סי וקלי כל כך חמודים ביחדדדדדדד מזל ששרה עזבה כבר!!
מה הולך עם אווה? למה היא הולכת עם המנהל האידיוט הזה????
ולמה ג'וני מתחיל עם מישהי חדשה? הוא לא מבין שהוא ואווה צריכים להיות ביחד כבררררר?? דיי למרוח...
החברה של קם מכוערת בערך כמוהו מזה?!?! ומה פתאום הוא מוצא חברה חדשה? הוא לא השלים עם ניקי בפרק שעבר?!?! מה הולך שם?
קצת מעצבן הקטע עם ג'וני ואווה וניקי וקם אבל חוץ מזה פרק מעולה

אחלה פרקקקקקק../images/Emo140.gif

פרק יפיפה...
אווה בחרה לעצמה אחלה מנהל, איזה חמוד...
קלי מהממת...והיא וג'סי מזה מתוקים ביחד...
ו-ג'וני...על ג'וני כל מילה מיותרת...
פשוט מלאך... חחח, ביוששש בינתיים...

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאיזה פרק יפה..../images/Emo99.gif

אבל למה? למה לקמרון יש חברה? והיא כזאת מכוערת! לא משנה אם היא נחמדה או לא ניקי יותר נחמדה בטוח!

שי כרמי

New member
יוווווו

למישהו יש תמונה של בריידן בלי חולתה הוא כל כך מושלם!!! כזה כוסון!:)

רזי רז

New member
קרוב לבלי חולצה...

ג'סי (ברדיין) לרוב לא מצתלם בלי חולצה אבל מצאתי תמונה שלו עם ג'קט פתוח... מקווה שעזרתי!

שי כרמי

New member
תודהההה

חבל שהוא לא מצטלם בלי חולצה יש לו גוף מושלם! גם בד"כ בסדרה בקושי רואים אותו בלי חולצה

yotaml

New member
זה נראה לי בגלל זה שהוא-

"נוצרי אדוק", בכל מקום הוא כותב וגם הוא כתב במסג' בורד של סאמרלנד ב-WB שכל מה שהוא עושה בסאמרלנד כוללה לעשות...(סקס) ואלימות זה לא משקף את מי שהוא במציאות ובלה בלה בלה- שהוא נוצרי חוזר בתשובה או משהו כזה...

yotaml

New member
זה לא כאילו הוא מסתיר את זה..חחח

בכל פורום אונליין שהייתי ודיברתי איתו (ועם השחקנים בכלל) הוא כל הזמן אמר שהוא נוצרי "אדוק" ובלה בלה בלה... חברה מה אני יעשה, זאת האמת...אולי יש סיכוי שהוא יתגייר, או יחזור בשאלה או משהו (בנצרות)...חחח

שי כרמי

New member
דווקא ....

בפרק שהוא ושרה שכבו הראו אותו בלי חולצה איזה מושלם הוא:) וגם ג'יי(נראה לי) חתיייך הוא שיחק פעם בקרוב רחוק

בת7 007

New member
וואי באמת....

הוא לא מצטלם בלי חולצה.... יש לי כמה תמנות שלו והוא תמיד עם חולצה!!! אוףף והבטן שלו כל כך חמודה למה להסתיר... טוב אם בא לו
אז יופי לו.... :)

והינה בגדול

אה, וזאת לא הילההה.... (ומישהו כתב בה משהו וזה היה עם רקע שחור אז כבר מחקתי..חח)

למעלה