הפרק השבועי

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: Big Waves שם הפרק בעברית: גלים זדוניים פרק מספר: 6, 1.04 שודר לראשונה ב: 29 ליוני, 2004. נכתב בידי: Craig Machen בויים בידי: David Petrarca תקציר: Jay is upset that his old knee injury is keeping him from competing in the local surfing competition, but Erika has plans to get him in the event. Meanwhile, feeling overwhelmed by the disarray in the house, Ava asks Johnny and Susannah to help her organize things but no one can agree on how much structure is really needed in the house.Also,Ava and Susanna organize a fashion shoot with a photographer who had a one night stand with Johnny הדגש|בעברית: ג`יי מתאכזב לגלות שהפציעה בברכו תמנע ממנו להשתתף בתחרות הגלישה המקומית, אך אריקה מוצאת דרך להכניסו לאירוע. במקביל, מארגנות אווה וסוזנה סשן צילומי אופנה עם צלם, שבילה לילה עם ג`וני. אורחים בפרק (רק החשובים): מקס ואן וילה בתור פאנק וקיירן בטלר בתור רייצ'ל.

QueenMaria

New member
יש סקר חדש../images/Emo70.gif|עידו|../images/Emo187.gif

בדיוק שמתי לב. [אגב, זה יהיה נורא נחמד אם הסקר יהיה יענו כל שבוע על הפרק] אני הצבעתי לזה שהיא לא הייתה צריכה בגלל שהוא שבר את הקרסול [למרות הכוונות הטובות שלה] חוצמזה שהוא נחטף וזה בטח לא היה כיף במיוחד.

היה פרק חמוד.. במילה אחת? ג'יי

באייקון אחד?
יש לו כאלה בייביפייס חמודים
! לא אהבתי את התדמית החדשה של ג'וני
הוא נראה טוב, הוא צריך להיות קשוח[?] ואפל כזה, לא להתרפס בפני אישה וזה
ואריקה כזו יפה
סדרה של אנשים יפים
וסימון רקס היה, אם הוא היה מוכר, אז תדעו שזה ההוא ששיחק בג'ק וג'יל
וסוזנה מעצבנת אותי
ניקוד לפרק [מ1 עד 10, כש10 זה הכי טוב]: 6, כי העלילה[?] לא הייתה משהו. אבל הם יפים והסדרה עצמה חמודה

QueenMaria

New member
אני מתה על ג'יי בפרק הזה|עידו||פטרי

חוצמזה שרוב הפרק די מתעסק בו ובמבטא המושלמי שלו [אני חולה קשות על מבטאים] הוא היה נורא עצובי ומהורהר כזה בהתחלה של הפרק כשזאתי באה לתלות את הפוסטר. סוזנה עיצבנה טיפה גם אותי.

LIAH1

New member
ג'וני באמת קצת איכזב

עם ההתרפסות על הצלמת ההיא
זה שהוא חתיך לא אומר שהוא לא עושה טעויות מסתבר... אני לא חושבת שהוא צריך להיות אפל, אבל טיפה יותר טאקט בגישה לבחורות תעזור בהחלט... אבל(!) הוא השיג ת'טלפון שלה בסופו של דבר, אני מניחה שאת מה שהוא רצה הוא הצליח להשיג

אני חדשה ואני חולה על ג'סי!(בריידן)

את צודקת הוא באמת קצת תקועה אם הקטע להשתזף מולה אבל העיקר שראו תגוף שלו הוא כזה חמוד

Blip Blop

New member
אני חדשה../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

הפרק היום.....היה יפה כרגיל המראה של ג'יי בלי חולצה היה נחמד ביותר, הוא והמבטא שלו
כל פעם שאני רואה את הסדרה אני חושבת כמה מגניב זה לגור במקום כזה..בית על החוף,אמצע הקיץ, כל היום הולכים לגלוש ולטייל על החוף...איזה כיף זה נראה

LIAH1

New member
צודקת... ../images/Emo8.gif

קליפורניה חלומית
, וג'וני בכלל מוסיף טעם טוב... חתיך אמיתי... שיוריד חולצה כל פרק, למה לא?!

אני חדשה...וגם אני חשבתי על זה

חשבתי שזה ממש שווה וגם כל הקטע הזה שהם מלא בבית זה גם שווה ואף פעם לא משעמם רק יוצאים רואים מלא כוסונים

למעלה